Litoměřice – Havířov 2:4 (kon.) | Šumperk – Jihlava 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 7:1 (kon.)
Motor ČB – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Kadaň – Beroun 5:0 (kon.)
Třebíč – Benátky n/J 3:0 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
7:1 (2:0, 4:0, 1:1)
HC Most
cz Sobota 08.02.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Marek Drtina (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    54:20
    Lukáš Endál ukázal, proč je členem kádru extraligových Pardubic. U pravého mantinelu zúročil své zkušenosti, když zavezl i ve velké tísni puk do útočného pásma a vynutil si zřejmý faul. Václav Čížek (MST) obdržel 2 minuty za hákování.
     
    53:48
    Dlouhý a urputný souboj končí za mosteckou bránou havlíčkobrodským vyloučením. Dvě minuty čekají na lavici hanby Ladislava Gengela (HBR) za vysokou hůl.
     
    51:57
    Nedisciplinovanost hostů nebere konců, dalším potrestaným se stal David Palaščák (MST) za vysokou hůl.
     
    39:42
    David Stach si teď udělal na útočné modré čáře ze svých protihráčů dobrý den a natlačil se až před brankoviště, kde bekhendem neprostřelil brankáře Horáka! Kotel Rebelů skanduje "Stach, Stach, David Stach!". Václav Čížek (MST) si pomohl hákováním.
     
    39:25
    Domácí se dopustili nepřesnosti a na bránu se hnal sám Kamil Charousek a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Radek Číp (HBR), jenž je potrestán za hákování.
     
    38:22
    Hodně zbytečný faul hostů na obranné modré čáře, kde by měl Karol Korím stejně velké problémy s tím, aby nepustil protihráče do rychlého brejku. Pavel Smolka (MST) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    33:44
    Na ledě zaplály vášně, v blízkosti modré čáry Rebelů se do sebe pustili Bronislav Andres (MST), který dostal 2 minuty za hrubost, a Karol Korím (HBR), jenž si pomohl faulem loktem.
     
    27:55
    Martin Šimon (MST) je dalším z početné řady severočeským hříšníků, dopustil se krosčeku. Od modré čáry ostře pálil Martin Vágner, ale nastřelil jen hruď dobře postaveného Lukáše Horáka.
     
    25:58
    Václav Čížek (MST) – 2 minuty – hákování.
     
    25:21
    Jan Bojer (HBR) – obdržel dvě minuty za hákování. Předtím vypálil ze strany Petr Polodna, ale gólman Horák si prostor u bližší tyče pohlídal.
     
    21:12
    Jan Milfait (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    19:20
    Pavel Písařík (MST) si vypomohl při obranné činnosti za hranicí pravidel, dopustil se sekání.
     
    12:10
    Jan Bojer(MST) zastavil rychlý protiútok Havlíčkova Brodu a usedá ke dvěma minutám za nedovolené bránění.
     
    07:31
    Branislav Andres to přehnal s důrazem v útočném pásmu a zbytečného faulu se dopustil Bronislav Andres (MST), jenž pyká za podražení.
     
    04:21
    David Homer (MST) – 2 minuty – podražení.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 7. Dvořáček (Stach, Maliník), 15. Korím (Stach, Dvořáček), 21. Jank (Vágner, Endál), 24. Rousek (Švihálek), 26. Korím, 31. Číp (Dvořáček, Rousek), 50. Dvořáček (Maliník) – 44. Strejček (Kafan)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Vágner (A), Jank, Zdráhal, Drtina, Korím, Semrád, Zítka – Šesták, Ondráček, Gengel, Endál, Milfait, Polodna (C), Číp, Maliník (A), Stach, Dvořáček, Rousek, Švihálek, Chlubna.
    HC Most: Horák (Hanuljak) – Strejček, K. Charousek (A), Hora, Čížek, Simon, Kasal – Tauš (C), Smolka, Bojer, Nedrda (A), Písařík, Kafan, Palaščák, Slavíček, Andres, Homer.

    Rozhodca: Jaromír Vampola – Daniel Reich, Jan Toman

    Diváci: 724