AS Rím – Neapol 3:2 (kon.)
koniec
AS Rím
3:2 (2:0)
SSC Neapol
cz Streda 05.02.2014, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím (kapacita: 73 261) • Taliansky pohár
Predzápasové kurzy
     
    88
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    A je nejspíše rozhodnuto! Po několika rychlých přihrávkách za vápnem se na pravé straně ujal balonu GERVINHO, kterého neuhlídal Ghoulam. Hráč týmu AS Řím proběhl kolem obránce a poslal míč po zemi na bližší tyč, kam José Reina nedosáhl.
     
    70
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Belgický talent vyrovnává! DRIES MERTENS se chopil míče za vápnem na středu hřiště, následně si to namířil přímo mezi obránce a šel vstříc De Sanctisovi. Při průniku do vápna měl na výběr, kam umístí míč – a vybral si dobře. Balon poslal pod břevno, gólman byl bez šance.
     
    47
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol snižuje! Protiútok se táhl po levé straně, kde si míč hlídal Lorenzo Insigne. Ten záhy naservíroval balon před GONZALA HIGUAÍNA, který se prosmýkl po levé straně do vápna a snažil se centrovat na Callejóna. Nahrávku vzduchem však odrazil gólman – jenže chybně – míč si totiž srazil do vlastní branky!
     
    33
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! KEVIN STROOTMAN dostal přihrávku ve středu hřiště, popoběhl si s balonem, kousek před pokutovým územím se odhodlal ke střele a jeho nádherná rána skončila v levé šibenici hostující branky. Reina nemohl mít šanci proti této dělovce zasáhnout.
     
    13
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    Řím jde po skvostné brance do vedení! Parádní nahrávku do vápna Neapole převzal GERVINHO, který byl tísněn Albiolem a Fernandezem. Z pravé strany se řítil na Reinu, který sice vyběhl proti Gervinhovi, ale neuspěl. Domácí fotbalista si přehodil španělského gólmana a následně v klidu uklidil balon do odkryté branky.

    Dario Becci

    Góly: 13. Gervinho, 33. Strootman, 88. Gervinho – 47. Higuaín, 70. Mertens

    Karty:   39. Nainggolan (ASR) – 86. Inler (NEA)


    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Benatia, Torosidis, Castán – Strootman, De Rossi, Nainggolan (60. Pjanić) – Ljajić (73. Florenzi), Totti (C) (66. Destro), Gervinho.
    Trenér: Rudi Garcia (FRA).

    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Taddei, Pjanić, Destro, Florenzi, Jedvaj, Ricci, Romagnoli, Bastos.

    SSC Neapol: Reina – Maggio, Albiol, Fernandez, Reveillere (25. Ghoulam) – Inler, Jorginho – Callejón, Hamšík (C) (66. Mertens), Insigne – Higuaín (84. Behrami).
    Trenér: Rafael Benítez (ESP).

    Náhradníci: Rafael, Colombo – Britos, Mertens, Panděv, Džemaili, Ghoulam, Behrami.

    Rozhodca: Bergonzi – Nicoletti, Grilli – De Marco
    Streda 12.02.2014