Philadelphia – Detroit 5:0 (kon.) | Boston – Florida 6:2 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 3:2 (kon.)
Columbus – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Washington 4:5 (po pr.) | Montreal – Carolina 3:0 (kon.)
St. Louis – NJ Devils 3:0 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:4 (kon.) | Arizona – LA Kings 3:0 (kon.)
Calgary – Chicago 5:4 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 29.01.2014, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:47
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen z nepřehledné situace nakonec Coyotes dávají svou třetí branku v zápase. Domácí natlačili puk do brankoviště a v prvním případě ještě neprošel puk za brankovou čáru, když jej Jonathan Quicka zachytil. Hned poté ovšem dojel touš ANTOINE VERMETTE, jenž poslal kus černé gumy do sítě. Rozhodčí ještě odjel zavolat na video, ale nekonec branku uznává. Asistence: Mikkel Boedker, Lauri Korpikoski.
     
    44:00
    Drew Doughty vystřelil a jeho dalekonosný pokus se odrazil od horní tyče branky Phoenix Coyotes!
     
    36:39
    Ještě uvidíme ve druhé periodě jednu přesilovou hru. Český hokejista Martin Hanzal (PHX) dostal trest za sekání, početní výhoda tentokrát pro Los Angeles.
     
    32:10
    Už třetí přesilová hra v této třetině pro domácí Phoenix Coyotes. Dvě minuty za krosček míří za katr odpykat Robyn Regehr (LAK), provinil se krosčekem.
     
    26:56
    Domácí celek čeká navíc další početní výhoda, která začne hned po skončení komerční přestávky. Matt Greene (LAK) se dle názoru hlavního rozhodčího provinil nedovoleným bráněním.
     
    23:16
    Phoenix právě vstřelil branku!
    A Phoenix nečeká ani chvilku s využitím své přesilové hry. Okamžitě po vhazování rozjeli domácí svůj kolotoč početní výhody a hádejte, na čí hokejce nakonec skončil kus černé gumy. Ano, také v tomto případě se prosadil obránce OLIVER EKMAN-LARSSON, jenž skóroval z velice podobné pozice, jako při své první brance. Asistence: Shean Doan, Mikkel Boedker.
     
    23:04
    Sporná a nepříjemná situace na modré útočné čáře Los Angeles Kings, kde si hokejista Los Angeles Kings počínal nedovoleně. Navíc pak přišla mela, za kterou padají tresty. Dostávají je Jordan Nolan (LAK) a domácí Paul Bissonnette. Jeden trest navíc dostal právě Nolan, a tak se chystá přesilovka pro domácí.
     
    15:57
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hned trojice hráčů domácího celku delší časový úsek kroužila za brankou Jonathana Quicka a nakonec z toho možná trochu překvapivě těží obránce Coyotes OLIVER EKMAN-LARSSON. Ten dostal přihrávku přímo k modré čáře, vyslal švih zápěstím a kotouč skončil až v síti Los Angeles Kings. Asistence: Antoine Vermette.
     
    12:54
    Boedker ujížděl se svým spoluhráčem v útoku v přečíslení dva na jednoho, nakonec vzal zakončení na sebe a těsně míjí branku.
     
    08:50
    Nyní ale Jonathan Quick musel dávat veliký pozor, aby mu puk skákající po brankovišti nedoskotačil až za brankovou čáru. Nakonec to zvládl.
     
    04:28
    Následuje první vyloučen dnešního utkání. Bude to domácí hokejista Keith Yandle (PHX), kdo inkasuje menší trest dvě minuty za hákování. Přesilová hra pro Los Angeles.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 16. Ekman-Larsson (Vermette), 24. Ekman-Larsson (Doan, Boedker), 49. Vermette (Boedker, Korpikoski)


    Arizona Coyotes: Greiss – Michálek, Ekman-Larsson, Yandle, Morris, Murphy, Schlemko – Vrbata, Hanzal, Doan – Boedker, Vermette, Korpikosi – Moss, Ribeiro, Klinkhammer – Chipchura, Halpern, Bissonnette
    Los Angeles Kings: Quick – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Greene, Mitchell – Carter, Kopitar, King – Williams, Richards, Brown – Louis, Stoll, Clifford – Toffoli, Fraser, Nolan

    Rozhodca: Brad Meier, Jean Hebert – Mike Cvik, Mark Wheler

    Diváci: 13 681