Philadelphia – Detroit 5:0 (kon.) | Boston – Florida 6:2 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 3:2 (kon.)
Columbus – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Washington 4:5 (po pr.) | Montreal – Carolina 3:0 (kon.)
St. Louis – NJ Devils 3:0 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:4 (kon.) | Arizona – LA Kings 3:0 (kon.)
Calgary – Chicago 5:4 (po pr.) | Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 29.01.2014, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:47
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen z nepřehledné situace nakonec Coyotes dávají svou třetí branku v zápase. Domácí natlačili puk do brankoviště a v prvním případě ještě neprošel puk za brankovou čáru, když jej Jonathan Quicka zachytil. Hned poté ovšem dojel touš ANTOINE VERMETTE, jenž poslal kus černé gumy do sítě. Rozhodčí ještě odjel zavolat na video, ale nekonec branku uznává. Asistence: Mikkel Boedker, Lauri Korpikoski.
     
    23:16
    Phoenix právě vstřelil branku!
    A Phoenix nečeká ani chvilku s využitím své přesilové hry. Okamžitě po vhazování rozjeli domácí svůj kolotoč početní výhody a hádejte, na čí hokejce nakonec skončil kus černé gumy. Ano, také v tomto případě se prosadil obránce OLIVER EKMAN-LARSSON, jenž skóroval z velice podobné pozice, jako při své první brance. Asistence: Shean Doan, Mikkel Boedker.
     
    15:57
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hned trojice hráčů domácího celku delší časový úsek kroužila za brankou Jonathana Quicka a nakonec z toho možná trochu překvapivě těží obránce Coyotes OLIVER EKMAN-LARSSON. Ten dostal přihrávku přímo k modré čáře, vyslal švih zápěstím a kotouč skončil až v síti Los Angeles Kings. Asistence: Antoine Vermette.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 16. Ekman-Larsson (Vermette), 24. Ekman-Larsson (Doan, Boedker), 49. Vermette (Boedker, Korpikoski)


    Arizona Coyotes: Greiss – Michálek, Ekman-Larsson, Yandle, Morris, Murphy, Schlemko – Vrbata, Hanzal, Doan – Boedker, Vermette, Korpikosi – Moss, Ribeiro, Klinkhammer – Chipchura, Halpern, Bissonnette
    Los Angeles Kings: Quick – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Greene, Mitchell – Carter, Kopitar, King – Williams, Richards, Brown – Louis, Stoll, Clifford – Toffoli, Fraser, Nolan

    Rozhodca: Brad Meier, Jean Hebert – Mike Cvik, Mark Wheler

    Diváci: 13 681