NJ Devils – Washington 2:1 (kon.) | Florida – Colorado 2:3 (kon.) | Detroit – Montreal 4:1 (kon.)
Calgary – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Arizona 3:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 6:3 (kon.)
NY Islanders – St. Louis 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Boston 1:6 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Sobota 25.01.2014, 01:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po nádhernej biliardovej akcii domácich sa po Zetterbergovej prihrávke z ľavej strany dostal k strele do odkrytej brány GUSTAV NYQUIST. Zrejme sme videli gólovú bodku dnešnej výhry Detroitu. Asistencie: Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
     
    36:29
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po prihrávke Nyquista od mantinelu z ľavej strany dostal medzi kruhy puk na hokejku švédsky bek NIKLAS KRONWALL a tvrdou strelou do protichodu gólmana posiela Detroit znovu do vedenia o dva góly. Asistencie: Gustav Nyquist, Jonathan Ericsson.
     
    32:56
    Montreal Canadiens dáva gól!
    Len šestnásť sekúnd potrebovali hostia, aby premenili presilovú hru. Po prihrávke z ľavého kruhu sa BRENDAN GALLAGHER obtočil okolo Gustavssona a blafákom posúva puk za jeho chrbát a znižuje na 1:2. Asistencie: P.K. Subban, David Desharnais.
     
    31:48
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po pokazenej rozohrávke hostí sa dostal k puku na modrej čiare RILEY SHEAHAN, ktorý neváhal a nádhernou strelou do pravého rohu brány posiela domácich do dvojgólového vedenia. Bez asistencie.
     
    12:27
    Detroit Red Wings dal gól!
    Daniel Alfredsson poslal z ľavej strany od mantinelu prihrávku medzi kruhy, kde sa do puku strelou z prvej oprel HENRIK ZETTERBERG a tvrdou ranou do hornej časti bány otvára svojou presilovkovou trefou skóre. Asistencie: Daniel Alfredsson, Niklas Kronwall.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 13. Zetterberg (Alfredsson, Kronwall), 32. Sheahan, 37. Kronwall (Nyquist, Ericsson), 59. Nyquist (Zetterberg, Abdelkader) – 33. Gallagher (Subban, Desharnais)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Smith, Lashoff – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Tatar, Sheahan, Jurčo – Alfredsson, Helm, Cleary – Eaves, Glendening, Miller
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Subban, Markov, Gorges, Beaulieu, Jemelin, Murray – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Gionta, Plekanec, Eller – Prust, Briere, Bourque – Leblanc, Bournival, Moen

    Rozhodca: Hebert, Jackson – Brisebois, MacPherson