Chabarovsk – Nižnekamsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – Ufa 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Čeljabinsk 2:3 (0:2 po s.n.)
Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | S.Moskva – Petrohrad 1:5 (kon.) | Dinamo Minsk – A. Mytišči 1:7 (kon.)
Doneck – Čerepovec 2:3 (kon.) | Záhreb – Jaroslavľ 1:0 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
1:7 (1:5, 0:0, 0:2)
Atlant Mytišči
Sobota 25.01.2014, 15:00 • Minsk-Arena, Minsk (Bielorusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu boli opäť aktívnejší hokejisti Atlantu Mytišči, ktorí sa po góloch Alexeja Michnova a Alexandra Kopeikina dostali už do šesťgólového vedenia. Gólman Galimov opäť poriadne podržal svoj tím a neinkasoval gól ani v tretej tretine. Dnes hosťujúci Atlant nedal hokejistom domáceho Dinama Minsk naozaj žiadnu šancu a zdolal ich riadnym debaklom.

    Atlant Mytišči si po skvelom výkone na bieloruskej pôde pripisuje do tabuľky dôležité tri body v hre o postup do play-off, zatiaľ čo Dinamo Minsk ostáva stále na poslednej priečke západnej konferencie.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:15:24)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Hokejisti domáceho Dinama Minsk si v závere zápasu zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Konstantin Kolcov.
     
    59:52
    V závere tohto zápasu sa hostia previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od Galimovovej brány.
     
    59:26
    Stas nahodil puk na zadný mantinel, no následne sa k nemu dostali len obrancovia hosťujúceho Atlantu Mytišči, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    58:33
    Jefimenko potrápil hosťujúcu defenzívu a zakončoval z ľavej strany, no napokon minul priestor Galimovovej brány s veľkým prehĺadom.
     
    57:59
    Domáci Krajíček zakončoval spoza kruhov, no ani jeho delovka netrafila bránu gólmana Galimova, ktorý teda nemusel zasahovať.
     
    57:24
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia si opäť dokázali vychutnať rozhodenú domácu defenzívu. Arťuchin potiahol puk po pravom krídle, zbavil sa minských obrancov a skvelou prihrávkou našiel ALEXANDRA KADEIKINA, ktorý sa už svojou strelou nemýlil. Asistenciu si pripisuje Jevgenij Arťuchin.
     
    56:58
    Irgl potiahol puk po pravej strane až pred hosťujúcu bránu, no jeho deloveku z ťažkého uhla na pravej strane napokon gólamn Galimov zachytil vo svojej výstroji.
     
    56:23
    Levickij našiel dobrou prihrávkou spoza domácej brány aktívneho Haataju, ktorý pálil z centrálnej časti, no trafil len betóny gólmana Lalandea.
     
    55:57
    Po fantastickej prihrávke z pravej strany od Jefimenka sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal Šinkevič, no jeho delovka skončila len v moci gólmana Galimova.
     
    55:24
    Lalande si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej strele z pravej strany zneškodnil strelu Arťuchina vo svojej lapačke.
     
    54:59
    Z pravej strany bekhendovo zakončoval Michnov, no pozorný Filičkin bol aj tentokrát v strehu a svojho súpera od puku odstavil.
     
    54:19
    Niskala nekompromisne vystrelil spoza kruhov, no jeho delovku gólman Lalande videl veľmi dobre a puk svojimi betónmi zblokoval do bezpečia.
     
    53:56
    Hostia majú puk vo svojej moci v útočnom pásme, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Domáci sú však pozorní a veľmi dobre sa bránia.
     
    53:23
    Hostia si poriadne nerozumeli pri svojom prieniku do útočného pásma a previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    52:51
    Trubačjov sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, keď potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, no napokon sa cez pozorné Filičkina k zakončeniu už nedostal.
     
    52:12
    Zacharov zachytil puk za bránou gólmana Galimova, no následne ho od puku odstavil pozorný Novopašin.

    Góly a asistencie: 17. Kirjuščenkov – 6. Šmeľov (Arťuchin, Kadeikin), 9. Levickij (Velikov, Haataja), 15. Niskala, 18. Šmeľov (Arťuchin), 19. Jašin (Michnov), 48. Michnov (I. Radulov), 58. Kadeikin (Arťuchin)


    HC Dinamo Minsk: Milčakov (16. Lalande) – Krajíček, Goroško, Lintner, Nogačjov, Šinkevič, Kaznadei, Filičkin – Kaľužnij, Stas, Materuchin – Irgl, Jefimenko, Kitarov – Zacharov, Osipov, Kirjuščenkov – Drozd, Dadonov, Protasenja
    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Niskala, Batyršin, Aťušov, Rukavišnikov, Novopašin, Velikov, Petrov – Michnov, K. Kolcov, Jašin – Trubačjov, Majorov, I. Radulov – Arťuchin, Kadeikin, Šmeľov – Haataja, Levickij, Dorofejev – Sošnikov.

    Rozhodca: Sergej Kulakov, Jevgenij Romasko – Tornike Kuchava, Roman Menšich

    Diváci: 11300