CSKA Moskva – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Team Canada – Rochester 6:3 (kon.)
koniec po predl.
CSKA Moskva
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 29.12.2013, 15:00 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Partner:
     
    60:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Rusové přeci jen nakonec využívají přesilovou hru. Strapáč si sice lehl do Mišarinovy střely a dokázal ji zblokovat, jenomže pouze k JAKOVU RYLOVOVI, jenž neváhal a prostřelil povyjetého Šindeláře, jenž reagoval na první střelu kapitána CSKA. Asistence: Georgij Mišarin.
     
    39:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Vítkovice inkasují vyrovnávací branku osm vteřin před koncem druhé třetiny. Prochorkinovu ránu od modré tečoval těsně před Šindelářem VLADIMIR ŽARKOV a postaral se tím o první využitou přesilovku utkání. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Jakov Rylov.
     
    29:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    To je obrovská škoda. RUSLAN ZAJNULLIN předvedl otočku v kruhu pro vhazování po Šindelářově pravé ruce a s velkým štěstím poslal mezi betony vítkovického brankáře puk, tentokrát zcela zjevně, za brankovou čáru. Asistence: Georgij Mišarin, Roman Ljubimov.
     
    25:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je druhá rána do vazů CSKA! Moskevský celek teď naprosto propadl na obranné modré, Hunovu střelu po Romanově přihrávce sice ještě odrazila tyč, avšak to tak šťastně, že Stana byl úplně ze hry a dojíždějící VLADIMÍR SVAČINA mohl doklepnout do prázdné branky. Asistence: Rudolf Huna, Ondřej Roman.
     
    24:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po velkých ruských šancích je tu branka Vítkovic. RICHARD STEHLÍK dostal puk na modrou, prostřelil vše co mu stálo v cestě a bezmocný Staňa tak poprvé kapituluje. Asistence: Jiří Burger.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 30. Zajnullin (Mišarin, Ljubimov), 40. Žarkov (Prochorkin, Rylov), 61. Rylov (Mišarin) – 25. Stehlík (Burger), 26. Svačina (Huna, Roman)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Mišarin, Rylov, Denisov, Jegoršev, Gimajev, Ogurcov – Nemirovski, Filppula, Saprykin – Žarkov, Prochorkin, Frolov – Neprjajev, Ljubimov, F. Fjodorov – Fefelov, Zajnullin
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) – Randegger, Stehlík, Kovář, Sloboda, Bail, Hruška, Dudáš, Pastor – Káňa, Strapáč, Burger – Svačina, Huna, Roman – Húževka, Szturc, Vandas – Valčák, Kucsera, Kolouch

    Rozhodca: Massy (SUI), Patafie (USA) – Kaderli (SUI), Kohler (SUI)