CSKA Moskva – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Team Canada – Rochester 6:3 (kon.)
koniec po predl.
CSKA Moskva
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 29.12.2013, 15:00 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Partner:
     
    59:10
    Filppula byl u mantinelu zastaven Peterem Húževkou, který nakonec dostal dvě minuty za držení. Snad se nebude opakovat povedený závěr druhé třetiny z pohledu CSKA.
     
    38:25
    Za hákování je na dvě minuty vyloučen Rudolf Huna.
     
    35:55
    Už to vypadalo, že Šindelář bude muset čelit dalšímu nepříjemnému nájezdu CSKA, potom ale rozhodčí uviděli postavení Davida Nemirovského na brankovišti a vyloučili jej na dvě minuty.
     
    30:38
    Na ledě začínají pracovat emoce a rozhodčí musí vylučovat. Za krosček je na dvě minuty vyloučen Nikolaj Prochorkin a na stejně dlouhou dobu za hrubost Patrik Valčák.
     
    22:17
    Naprosto zbytečný faul u soupeřovy branky a oslabení Vítkovic. Dvě minuty za podražení dostal Michael Vandas.
     
    18:52
    Vítkovice dostávají na konci první třetiny výhodu převahy jednoho hráče, Sergej Gimajev byl totiž vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    09:31
    Nakonec je vyloučen Richard Stehlík na dvě minuty za faul kolenem.
     
    01:18
    Jako první je dvouminutovým trestem za sekání potrestán Vladimir Žarkov.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 30. Zajnullin (Mišarin, Ljubimov), 40. Žarkov (Prochorkin, Rylov), 61. Rylov (Mišarin) – 25. Stehlík (Burger), 26. Svačina (Huna, Roman)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Mišarin, Rylov, Denisov, Jegoršev, Gimajev, Ogurcov – Nemirovski, Filppula, Saprykin – Žarkov, Prochorkin, Frolov – Neprjajev, Ljubimov, F. Fjodorov – Fefelov, Zajnullin
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Málek) – Randegger, Stehlík, Kovář, Sloboda, Bail, Hruška, Dudáš, Pastor – Káňa, Strapáč, Burger – Svačina, Huna, Roman – Húževka, Szturc, Vandas – Valčák, Kucsera, Kolouch

    Rozhodca: Massy (SUI), Patafie (USA) – Kaderli (SUI), Kohler (SUI)