Rennes – Paríž 1:3 (kon.) | Ajaccio – Lorient 1:2 (kon.) | Évian TG – Remeš 1:1 (kon.)
Guingamp – Monaco 0:2 (kon.) | Nantes – Toulouse 1:2 (kon.) | Nice – Sochaux 1:0 (kon.)
koniec
Stade Rennes
1:3 (0:1)
Paríž Saint-Germain
cz Sobota 14.12.2013, 17:00 • Stade de la Route de Lorient, Rennes • Ligue 1 McDonald’s
     
    90+1
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Protiútok tři na tři končí úspěšně, branku vsítil EDINSON CAVANI. Uruguayec dostal míč na levou stranu, načež si jej potáhl kolem hranice vápna a vystřelil po zemi na zadní tyč – přesný zásah.
     
    68
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí vykřesávají bodovou naději po volném přímém kopu. Standardní situaci zahrával ROMAIN ALESSANDRINI z pravé strany, který poslal míč po zemi. Balon se otřel o brankářovy ruce, načež jej podjel a zaplul do sítě. Brankář PSG Sirigu mohl míč odrazit, ale balon se o něj pouze otřel a pod jeho tělem vlétl do branky.
     
    53
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Vedení Paris SG posílil švédský kanonýr ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, který přetavil zahrávání pokutového kopu ve druhý dnešní gól svého týmu. Ibrahimović poslal míč na pravou stranu, brankář Costil ale padal doprava.
     
    19
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neskutečná trefa hostů prolamuje bezbrankové ledy tohoto utkání! Po rohovém kopu a odraženém míči ve vápně se zdálo, že obránce na levé straně kontroluje míč, ale záhy o něj přišel. Balonu se ujal THIAGO MOTTA, který zpoza šestnáctky z pravé strany obelstil duo bránících hráčů a vystřelil na zadní tyč – přesná rána zapadla do volného místa a PSG jde do vedení.

    Dario Becci

    Góly: 68. Alessandrini – 19. Motta, 53. Ibrahimović (pen.), 90+1. Cavani

    Karty:   81. Konradsen (REN) – 73. Verratti (PSG)


    Stade Rennes: Costil – Danzé, Hountondji, Kana-Biyik, da Conçeiçao – Pitroipa (72. Hunou), Makoun, Bakayoko, Alessandrini – Konradsen (81. Romero), Oliveira.
    Náhradníci: N´Diaye – Moreira, M'Bengue, Féret, Doucouré, Hunou, Romero.

    Paríž Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel, Alex, Silva (C), Digne – Verratti, Motta, Matuidi – Cavani, Ibrahimović, Lavezzi (75. Rabiot).
    Náhradníci: Douchez – Marquinhos, Camara, Rabiot, Pastore, Lucas, Ménez.

    Rozhodca: Lannoy – Haquette, Lang