Manchester City – Arsenal 6:3 (kon.) | Cardiff – West Bromwich 1:0 (kon.) | Chelsea – Crystal Palace 2:1 (kon.)
Everton – Fulham 4:1 (kon.) | Newcastle – Southampton 1:1 (kon.) | West Ham – Sunderland 0:0 (kon.)
Hull City – Stoke City 0:0 (kon.)
koniec
Manchester City
6:3 (2:1)
Arsenal FC
Sobota 14.12.2013, 13:45 • Etihad Stadium • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Manchester city dal gól! YAYA TOURÉ trafil do ľavej strany pohodlne, Szczęsny mieril doprava a je to iste rekordný zápis do siete Arsenalu od Citizens v rámci ligy!
     
    90+5
    Arsenal FC dal gól! Je tu už ôsmy zásah v zápase, nevinný center do vápna od Sagnu rybičkou do siete trafil krásne PER MERTESACKER a kozmeticky ešte upravuje stav! Neuveriteľné zápas.
     
    88
    Manchester city dal gól! Dovtedy Nasri do obrany Arsenalu búšil, kým sa mu s kolegami nepodarilo dať ďalší gól! FERNANDINHO si vymenil loptu s Nasrim po rýchlom brejku, vyškolili obaja obranu a od žrde dal domáci záložník druhý gól v zápase!
     
    66
    Manchester city dal gól! Pritom vo vzájomných dueloch často takéto gólové hody nepadali, dnes je to na našu radosť inak a to sme ešte neskončili! Domáci sa opäť dostávajú do vedenia, center do vnútra z pravej strany našiel nohu DAVIDA SILVU, ktorý bol vo vápne prakticky sám a tvrdou strelou pod brvno znamená ďalší gól!
     
    63
    Arsenal FC dal gól! Girdou fantasticky vysunul THE WALCOTTA do šance, ten opäť nádherne do vinkľa vymietol roh a znižuje stav! Ešte to bude poriadna dráma, sledujeme skvelý duel.
     
    52
    Manchester city dal gól! Flamini nezachytil nahrávku do stredu poľa, dostal sa k nej dnes takmer neviditeľný FERNANDINHO a krásnou placírkou k žrdi mieril presne! Szczęsny sa naťahoval, ale loptu nedočiahol.
     
    39
    Manchester city dal gól! Rýchla akcia nenechala dlho čakať ani fanúšikov bledomodrých a po presnom zásahu tak znovu vedú! Krásna nahrávka Tourého na Zabaletu do pravej strany vysunula Argentínčana do dobrej pozície, našiel ešte voľného ALVARA NEGRADA, ktorý zblízka prestrelil Szczęsného a upravuje stav opäť pre svojich.
     
    33
    Arsenal FC dal gól! Touré stratil loptu v stede poľa, ukradol mu ju Ramsey a okamžite trielil dopredu. Ozil si počkal na skvelý pohyb THEA WALCOTTA, ktorý potom už zadovku do vápna skrotil presnou strelou k žrdi. Pantilimon vôbec nereagoval a začíname odznova.
     
    16
    Manchester city dal gól! Negredo sa takmer dostal do vyloženej šance po centri do vápna, lenže Koscielny v poslednej chvíli tečoval na roh. Potom sa však dostal od rohového kopu k strele SERGIO AGUERO po nadvihnutí lopty Demichelisa a volejom do vinkľa nedal Szczęsnému žiadnu šancu.

    Góly: 16. Aguero, 39. Negredo, 52. Fernandinho, 66. David Silva, 88. Fernandinho, 90+6. Touré – 33. Walcott, 63. Walcott, 90+5. Mertesacker

    Karty:   51. Silva (MC), 81. Kompany (MC) – 90+5. Szczęsny (ARS)


    Manchester City: Pantilimon – Clichy, Kompany, Demichelis, Zabaleta – Silva, Toure, Fernandinho, Nasri – Negredo, Aguero.
    Náhradníci: Džeko, Garcia, Hart, Kolarov, Lescott, Milner, Navas.

    Arsenal FC: Szczęsny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Ramsey, Flamini – Walcott, Ozil, Wilshere – Giroud.
    Náhradníci: Arteta, Bendtner, Cazorla, Fabianski, Gnabry, Rosický, Vermaelen.

    Rozhodca: Martin Atkinson. Asistenti: S. Burt, H. Lennard