Admira Wacker Mödling – Wacker 3:0 (kon.) | Ried – Wolfsberger 1:3 (kon.) | Sturm Graz – Grodig 2:2 (kon.)
koniec
SK Sturm Graz
2:2 (1:1)
SV Grodig
cz Sobota 14.12.2013, 19:00 • UPC-Arena • Rakúska Bundesliga
     
    70
    Grödig právě vstřelil branku!
    Opět máme srovnáno. Po standardní situaci se dostal balon k MARIU LEITGEBOVI, který přesnou ranou na zadní tyč prostřel vše co mu stálo v cestě – 2:2.
     
    63
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Hosté nedokázali balon odvrátit do úplného bezpečí a byli za to potrestáni druhou brankou. Balon po standardní situaci se dostal k Schlofferovi, který našel v pokutovém území zcela volného MICHAELA MADLA, který střelou na zadní tyč překonal brankáře Stankoviče – 2:1.
     
    24
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Domácí hráči jednoduchou kombinací se dostali do pokutového územ, kde našel Schloffer zcela volného PATRICKA WOLFA, jenž prostřelil brankáře Stankoviče.
     
    16
    Grödig právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí fanoušky šok! Po zmatku v obranných řadách Sturmu odehrál míč do zámezí Potzman. Hosté vhazovali na pravé straně a po kombinaci s Bollerem vstřelil vedoucí branku STEFAN NUTZ, který pěkně obstřelil domácího brankáře Pliquetta.

    Tomáš Kučera

    Góly: 24. Wolf, 63. Madl – 16. Nutz, 70. Leitgeb

    Karty:   17. Weber (STG) – 81. Salamon (GRD)


    SK Sturm Graz: Pliquett – Beichler (73. Djuricin), Beric, Ehrenreich, Klem, Madl, Offenbacher, Schloffer, Vujadinovič, Weber, Wolf
    Náhradníci: Kröpfl – Djuricin, Gratzei, Schmerböck, Dudic, Hütter

    SV Grodig: Stankovič – Correa, Potzmann (46. Handle), Karner, Huspek, Tschernegg, Leitgeb, Nutz, Zulechner (72.Elsneg), Salamon, Boller,
    Náhradníci: Fend – Pfeilstöcker, Oberst, Elsneg, Handle

    Rozhodca: Erlachner