Hamburger – Hannover 3:1 (kon.) | Brémy – Mainz 2:3 (kon.)
koniec
Werder Brémy
2:3 (0:2)
1. FSV Mainz 05
Nedeľa 24.11.2013, 17:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Werder Brémy dali gól! Ešte do bude horúci záver! Elia sa na ľavej strany dostal k centru, ktorý zblízka hlavičkou do siete zavesil DI SANTO a bude to ešte dráma!
     
    87
    Trybull vymenil na hracej ploche v poslednom striedaní domácich Makiadiho.
     
    86
    Werder Brémy dali gól! Karius predsa len inkasuje! Ekiciho ranu ešte brankár vyrazil, no k lopte sa dostal po centri do vápna Di Santo, čo využil ELJERO ELIA a zblízka musel odkrytú bránu trafiť!
     
    82
    Domáci menia hráča, Selkeho nahradí Ozkan Yildirim.
     
    81
    Noveski hlavičkou na zadnej žrdi po centri z rohu zamestnal Mielitza a potom ešte dorážal, no brankár ho vychytal aj druhýkrát.
     
    77
    Muller fauloval a vyslúžil si za to od rozhodcu žltú kartu.
     
    76
    Medzitým sa Karius vydal von z brány a trochu zavaril obrane. nechal odkrytú bránu, Di Santo skúšal nájsť spoluhráča pätičkou, ale tam už bola pripravená obrana v bledomodrom.
     
    70
    Mainz dal gól! A je rozhodnuté! Hostia dokonale potrestali nevyužité šance svojho súpera, rýchly brejk na pravej strane dostal do behu Bell, našiel prízemným centrom presne na nohu SHINJIHO OKAZAKIHO, ktorý zblízka pohodlne prestrelil brankára a dáva svoj druhý gól v zápase.
     
    67
    A skóre sa nemení ani po hlavičke zblízka opäť od Hunta! Karius vytiahol famózny zákrok, svoj tím opäť príkladne podržal.
     
    66
    Hunt mal na kopačke gól, ale v samostatnom úniku nedal! Dostal sa za obranu po skvelej nahrávke, vyhol sa ofsajdu, ale so strelou váhal, nenahral a potom ho už vo vápne obrana rýchlo spacifikovala.
     
    62
    Hostia striedajú, do hry príde Moritz. Vymení dnes tvrdo hrajúceho Sota.
     
    54
    Center sa dostala na hlavu Di Santa na zadnú žrď, kde útočník nechal vyniknúť Karia! Na čiare pri žrdi brankár vyškriabal loptu len tak tak.
     
    48
    Hostia cez prestávku striedali, zraneného Pospěcha vymenil Svensson.
     
    45+2
    V závere ešte domáci striedali, do hry sa dostal namiesto Kroosa Ekici.
     
    44
    Následne videl za zdržovanie žltú kartu Soto.
     
    43
    Mielitz musel vyraziť nepríjemne tečovanú loptu po prudkom centri, zvládol to bravúrne a podržal svoj tím!
     
    33
    Z neho letel center na hlavu Di Santa, ktorý nechal vyniknúť Karia! Brankár vyrazil loptu včas a obrana ju potom odpratala do bezpečia.
     
    28
    A mohlo byť ešte horšie! Mielitz tvrdú ranu Geisa len vyrazil pred seba, kde číhal Muller a veruže mal čo robiť, aby mu znemožnil doraziť loptu do siete!
     
    26
    Do tretice sa nepodarilo skórovať ani Selkemu, nádherný center Hunta rybičkou hlavičkoval tesne vedľa brány! Karius by opäť nemal šancu.
     
    24
    Brankár bol prekonaný aj po šanci Eliu, ale po skrumáži a odraze lopty pálil len do na čiare stojacich obrancov!
     
    23
    Ale následne sa ešte dostal po nakopnutej lopte do obrovskej šance! Lukimya po centri preľstil Kariu v bráne a zblízka mieril hlavou len do tyče!
     
    18
    Mainz dal gól! Čierna mora pre Werder! Pospěch smeroval center či strelu do ohňa, napokon skončila na brvne. To prekvapilo obranu aj brankára, lopta sa odrazila do vápna, kde číhal SHINJI OKAZAKI a pohodlne sám zblízka zvyšuje vedenie.
     
    15
    Lenže iba k Parkovi, ktorý z diaľky volejom mieril tesne nad! Mielitz ale situáciu kontroloval a inkasoval by len zázrakom.
     
    13
    Kroos musel zastaviť brejk hostí, vypýtal si tak žltú kartu ako prvý v zápase.
     
    11
    Mielitz musel reflexívne nohou vyraziť krížnu strelu Poltera z pravej strany, vyzeralo to nádejne pre hostí! Mohli už viesť pokoje o dva góly.
     
    8
    Mainz dal gól! Aké je to jednoduché! Pas Poltera za obranu využil jediným dotykom NICOLAI MULLER, ktorý parádnym lobom využil vybehnutie Mielitza a otvára skóre!
     
    5
    Nepríjemnú loptu z priameho kopu poslal do vápna Geis, Mielitz mal problém skrotiť ju! Vyrazil ju len na roh...

    Góly: 86. Elia, 90. Di Santo – 8. Nicolai Müller, 18. Okazaki, 70. Okazaki

    Karty:   13. Kroos (BRE) – 44. Soto (MAI), 77. Muller (MAI)


    Werder Brémy: Mielitz – Gebre Selassie, Caldirola, Lukimya – Mulongoti, Fritz, Kroos, Makiadi, Elia, Hunt, Selke, Di Santo.
    1. FSV Mainz 05: Karius – Pospěch, Bell, Noveski, Park, Geis, Soto, Polter, Zimling, Muller, Okazaki.