Hamburger – Hannover 3:1 (kon.) | Brémy – Mainz 2:3 (kon.)
koniec
Werder Brémy
2:3 (0:2)
1. FSV Mainz 05
Nedeľa 24.11.2013, 17:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Werder Brémy dali gól! Ešte do bude horúci záver! Elia sa na ľavej strany dostal k centru, ktorý zblízka hlavičkou do siete zavesil DI SANTO a bude to ešte dráma!
     
    86
    Werder Brémy dali gól! Karius predsa len inkasuje! Ekiciho ranu ešte brankár vyrazil, no k lopte sa dostal po centri do vápna Di Santo, čo využil ELJERO ELIA a zblízka musel odkrytú bránu trafiť!
     
    70
    Mainz dal gól! A je rozhodnuté! Hostia dokonale potrestali nevyužité šance svojho súpera, rýchly brejk na pravej strane dostal do behu Bell, našiel prízemným centrom presne na nohu SHINJIHO OKAZAKIHO, ktorý zblízka pohodlne prestrelil brankára a dáva svoj druhý gól v zápase.
     
    18
    Mainz dal gól! Čierna mora pre Werder! Pospěch smeroval center či strelu do ohňa, napokon skončila na brvne. To prekvapilo obranu aj brankára, lopta sa odrazila do vápna, kde číhal SHINJI OKAZAKI a pohodlne sám zblízka zvyšuje vedenie.
     
    8
    Mainz dal gól! Aké je to jednoduché! Pas Poltera za obranu využil jediným dotykom NICOLAI MULLER, ktorý parádnym lobom využil vybehnutie Mielitza a otvára skóre!

    Góly: 86. Elia, 90. Di Santo – 8. Nicolai Müller, 18. Okazaki, 70. Okazaki

    Karty:   13. Kroos (BRE) – 44. Soto (MAI), 77. Muller (MAI)


    Werder Brémy: Mielitz – Gebre Selassie, Caldirola, Lukimya – Mulongoti, Fritz, Kroos, Makiadi, Elia, Hunt, Selke, Di Santo.
    1. FSV Mainz 05: Karius – Pospěch, Bell, Noveski, Park, Geis, Soto, Polter, Zimling, Muller, Okazaki.