HC Slovan – Zvolen 3:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 3:6 (kon.) | Košice – Spišská N. Ves 10:2 (kon.)
Žilina – Topoľčany 1:2 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 1:6 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:6 (1:2, 2:1, 0:3)
HK Poprad
Sobota 26.10.2013, 14:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    58:46
    Poprad dal gól!
    Na záver prichádza ešte posledný gól dnešného stretnutia, keď ANDREAS ŠTRAUCH zakončil svoje dnešné štatistiky gólom do prázdnej brány. Bez asistencie.
     
    45:57
    Poprad dal gól!
    Myslím si, že v dnešnom zápase je prakticky rozhodnuté. Poprad po pár minútach zvyšuje svoj náskok o dva góly, takže je iba otázne či sa domácim podarí aspoň vyrovnať. Gól prišiel po tom ako RENÉ ŽENČUCH dostal dobrú prihrávku pred bránu, kde už nezaváhal a prekonal Pútec, ktorý sa premiestňoval zo strany na stranu . Asistencie: Maciej Bielec, Róbert Jenčo.
     
    44:36
    Poprad dal gól!
    Stav stretnutia sa nám teda mení a Poprad sa dostáva do vedenia, keďže dokázal premeniť presilovku o dvoch hráčov. Dobrá hrá počas presilovky a zakončenie ADAMA KASANICKÉHO končí gólom, keďže Pútec nemal nárok na jeho presnú strelu do pravého horného rohu. Asistencia: Andreas Štrauch, Peter Hrehorčák.
     
    38:09
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané! Vážení športoví priatelia v skvelom zápase extraligy juniorov sme práve svedkami vyrovnávajúceho gólu domáceho tímu, ktorý prehrával o dva góly, ale počas druhej tretiny sa to zverencom trénera Paukovčeka podarilo vyrovnať. Pár minút pred koncom druhej časti hry sa do streleckých zápisov po druhýkrát zapisuje IVAN BREZNIAK, ktorý sa nemýlil strelou spomedzi kruhov. Asistencie: Michal Kabáč, Sebastián Potocký.
     
    32:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zakončenie síce nebolo presné, ale pokus Patrika Števuliaka dopomohol k následnému gólu ANDREJA LIŠTIAKA, ktorý spomedzi kruhov pálil presne a poslal puk popod lapačku brankára Sedlača. Liptovský Mikuláš tak znižuje náskok súpera o jediný gól. Asistencia: Patrik Štvuliak.
     
    24:22
    Poprad dal gól!
    Skóre sa nám opäť mení a už po druhýkrát po chybe v domácej obrane. Rozohrávke jedného z domácich obrancov nebola vôbec presná a skončila u SAMUELA PAVLIČKA, ktorý to využil a zvyšuje na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: Andreas Štrauch.
     
    16:28
    Poprad dal gól!
    Hostia sa predsa dočkali po množstve prihrávok aj gólu, keďže zakončenie od modrej v podaní PETRA HREHORČÁKA končí gólom na strane Popradu. Liptovský Mikuláš tak po druhom góle hostí prvýkrát v dnešnom zápase prehráva. Asistencie: Šterbák Denis, Štrauch Andreas.
     
    13:47
    Poprad dal gól!
    Chválili sme obrancu Kučeru, ale práve on kapituloval pri góle Popradu na 1:1. Prihrávka Mareka Krmenčíka našla voľného MACEJA BIELECA, ktorý využil zaváhanie mikulášskeho obrancu, dostal sa do samostatného úniku, v ktorom nedal žiadnu šancu brankárovi Pútecovi, keď namieril presne pod ľavý horný roh. Asistencie si pripisujú: Marek Krmančík, Róbert Jenčo.
     
    11:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vážení športoví priatelia máme tú úvodný gól dnešného stretnutia. Pred pár sekundami sme hovorili o tom, ktorému tímu sa podarí skórovať ako prvému. Liptovský Mikuláš sa na teraz dostal do útočného pásma, prihrávka Samuela Danka našla voľného FILIPA BREZNIKA, ktorý sa pohotovou strelou medzi tri tyče nemýlil. Asistencia: Samuel Danko.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 12. Brezniak (Danko), 33. Lištiak (Števuliak), 39. Brezniak (Kabáč, Potocký) – 14. Bielec (Krmenčík, Jenčo), 17. Hrehorčák (Šterbák, Štrauch), 25. Pavličko (Štrauch), 45. Kasanický (Štrauch, Hrehorčák), 46. Ženčuch (Bielec, Jenčo), 59. Štrauch


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kelčík) – Lištiak, Marcinko, Florek, Pawelski, Kučera, Danko, Bača, Pida, Sukeľ, Potocký, Danko, Janček (C), Škandera, Brezniak, Števuliak, Furdek, Kabáč.
    HK Poprad: Sedlačko (Luba) – Babinský, Bjalončík, Šterbák, Varholík, Hrehorčák, Jenčo, Kasanický, Pavličko, Štrauch, Stanislav, Ženčúch, Lindeman, Lapšanský, Savický, Šotek, Krmenčík, Toma, Bielec, Vojsovič, Krama.

    Rozhodca: Valach – Bednár, Vyšný