SAPA Fehérvár – Znojmo 3:2 (kon.)
koniec
Fehérvár AV19
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Piatok 25.10.2013, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    59:55
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi hořký závěr pro znojemské barvy. Domácí rozhodují o své výhře pět vteřin před koncem, kdy za Hoviho záda neskutečným způsobem propadlo nahození ADAMA NAGLICHE, jenž se od Pavlikovského helmy odrazilo přes Hoviho lapačku do sítě. Asistence: Richard Jackman a Colton Yellow Horn.
     
    51:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Totální ticho zavládlo na stadionu. Aby taky ne, na dvě stoprocentní šance domácích navázal protiútok Znojma a střela RICHARDA PAVLIKOVSKÉHO přesně k levé tyči Rajnovy branky. Zkušený obránce si za dnešní výkon gól zasloužil, přišel navíc v důležité chvíli. Asistence: Adam Havlík a Zdeněk Blatný.
     
    24:27
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Druhý tvrdý direkt za sebou. Hovi čekal u pravé tyče, jenže přihrávka Benka od zadního mantinelu našla ARPÁDA MIHÁLYHO volného u té levé, a tak domácí zčista jasna vedou. Asistence: András Benk a Colton Yellow Horn.
     
    23:50
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    No a hned je z toho vyrovnávací trefa. ATTILA NÉMETH si v rohu vyměnil puk s Nemesem, vybruslil před Hoviho a podél betonu znojemského brankáře vyrovnává. Stíhající Kolarz už situaci zachránit nestihl. Asistence: Benjamin Nemes a Ferenc Kocsis.
     
    21:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásně sehraná akce Znojma v útočném pásmu. Havlík zpoza branky našel volného ONDŘEJE FIALU, který neměl problém se zakončením do odkryté branky. Tato dvojice si tak zopakovala úspěšnou spolupráci z úterního zápasu v Linzi. Asistence: Adam Havlík a Milan Procházka.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 24. Németh (Nemes, Kocsis), 25. Mihály (Benk, Yellow Horn), 60. Naglich (Jackman, Yellow Horn) – 22. Fiala (Havlík, Procházka), 52. Pavlikovský (Havlík, Blatný)


    Fehérvár AV19: Rajna (Agoston) – Pozsgai, Gawryletz, Kiss, Jackman, Szirányi, Tokaji, Orbán, Hetényi – Benk, Yellow Horn, Mihály – Sarauer, Naglich, Banham – Kovács, Sikorcin, Magosi – Németh, Nemes, Kocsis.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Sova, Pavlikovský, Thomas, Štach, Kolarz, Bořuta, Magovac – Lattner, Pucher, Blatný – Procházka, Fiala, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Finsterle, Bartoš.

    Rozhodca: Erd, Warschaw – Hofer, Nothegger

    Diváci: 3419