Jaroslavľ – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Čerepovec – Vladivostok 5:4 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (1:0 po s.n.)
A. Mytišči – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Petrohrad – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Doneck – Záhreb 2:5 (kon.)
Dinamo Minsk – S.Moskva 3:1 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 2:1 (1:0 po s.n.)
Lev – Čeljabinsk 7:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Spartak Moskva
Piatok 11.10.2013, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Hostia sa dokázali dostať do obrovskej šance, no dramatizáciu zápasu nepripustil skvelým zákrokom Lelande.
     
    59:05
    Ich výhodu ešte umocní vylúčenie Krajíčka za podrazenie.
     
    59:05
    Hostia to napokon predsa len skúsia v hre bez brankára. To všetko však až po oddychovom čase.
     
    47:01
    Kaznadej je vylúčený za podrazenie.
     
    44:38
    Dinamo Minsk dal gól!
    Domáci dokázali pridať tretí presný zásah a svojmu súperovi odskočili už na rozdiel dvoch presných zásahov. Puk doviedol do pásma Alexej Kaľužný, ktorý na druhej strane našiel ALEXANDRA METERUCHINA. Ten prekonal Glass strelou z voleja ! Asistencia : Alexej Kaľužny.
     
    43:29
    Lelade sa v domácej svätyni neuveriteľne prekonáva. Ak aj domáci spravia chybu a v obrannej činnosti zaváhajú, na svojho brankára sa môžu vždy spoľahnúť.
     
    40:51
    Dinamo Minsk dal gól!
    Domácim sa darí v oslabení fantasticky. Po druhý raz v ňom dokázali skórovať a opätovne sa tak dostávajú do vedenia. Hosťom sa presilovka vôbec nedarila, stratili puk a Dinamo sa dostalo dokonca do prečíslenia troch proti jednému. Poviete si, že v oslabení je to nemožné, no vidíte. Puk mal na hokejke ALEXEJ JEFIMENKO, ktorý s nim nič nevymýšľal, nikomu nenahrával, zakončenie zobral na seba a prestrelil Glassa. Bez asistencie.
     
    40:21
    Zbynek Irgl si išiel na lavicu hanby odsedieť menší trest za podrazenie.
     
    35:45
    Za vzájomnú potyčku dostal trest Šinkevič a Krutov dokonca v tomto zápase skončil ! Dostal desať minútový trest + dokonca zápasu.
     
    30:00
    Chcem sa vám ospravedlniť, no prenos bude musieť byť robený podľa oficiálne webu KHL. V Bielorusku totiž vypadol stream, čo nevieme nijako ovplyvniť. Čas, od času sa to proste stáva.
     
    27:33
    Po druhý raz v prostrednej časti si na lavicu hanby sadne hráč Spartaku. Za držanie ním bude Matt Anderson.
     
    24:30
    Glass si elegantným zákrokom vychutnal domácich hokejistov.
     
    21:42
    Domáci majú k dispozícii presilovú hru. Kulik si totiž pomohol podržaním súperovej hokejky.
     
    18:00
    Domácim chýbalo málo a mohli ísť opäť do vedenia. Do šance sa dostal Andrej Stas, no bieloruskému reprezentantovi sa napokon Glass a prekonať nepodarilo !
     
    15:57
    Spartak Moskva dal gól!
    Moskovčanom sa predsa len podarilo využiť presilovú hru a vyrovnať tak stav tohto zápasu. Podarilo sa im to na poslednú chvíľu, pár sekúnd pred návratom potrestaného hráča ! Strelecky sa dokázal presadiť TOM WANDELL, ktorý namieril presne z priestoru kruhov. Asistencie: Andrej Sergejev, Matt Anderson.
     
    15:02
    A rovnaká situácia mohla nastať aj v tejto presilovke. To by však Glass nemohol na poslednú chvíľu zabrániť druhému puku vo svojej svätyni.
     
    14:06
    V presilovej hre si zahrajú Moskovčania. Za domácu stranu si na lavicu hanby išiel za faul kolenom sadnúť Alex Kitarov.
     
    13:01
    Glass musel pred svojou bránou riešiť veľmi spletitú situáciu. Domáci nahodili puk pred bránu, kde ho tečoval jeden z hráčov, ktorý si nakorčuľovával z poza bránkového priestoru. Brankár hostí si však za participácie svojich bekov poradil.
     
    12:16
    Krutov dostal výborný puk do jazdy, uvoľnil sa a domáceho brankára sa snažil prekvapiť strelou do medzierky medzi svojimi nohami. Domáci brankár ich však stihol včas spojiť !
     
    05:59
    Rovnako za hrubosť si nútene oddýchne aj Artim Voronin zo Spartaku.
     
    05:59
    V strednom pásme sa do seba pustili dvaja kohúti, ktorí sú za to okamžite potrestaný menším trestom. Z domácej strany si dve minúty na trestnej lavici odsedí Iľja Kaznadj.
     
    03:44
    Dinamo Minsk dal gól!
    Domácim sa podarilo dostať v početnej nevýhode do vedenia ! A postarali sa o to československí hráči. Tomáš Surový získal puk v obrannom pásme svojho tímu, priam futbalovým pasom vysunul na ľavom krídle ZBYNKA IRGLA, ktorý sa presadil v korčuliarskom súboji, natlačil pred bránu a backhandom prekonal Glassa ! Asistencia : Tomáš Surový, Dmitry Meleško.
     
    02:51
    Iľja Šenkivič oslabil za hákovanie svoj tím. Spartak má k dispozícii dvoj minútovú početnú prevahu.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 4. Zbynek Irgl (Tomáš Surový, Dmitry Meleško), 41. Alexej Jefimenko (Bez asistencie), 45. Alexander Meteruchin (Alexej Kaľužny) – 16. Tom Wandell (Andrej Sergejev, Matt Anderson)


    HC Dinamo Minsk: Lelande (Milchakov) – Krajíček, Goroshko, Meech, Filichkin, Shinkevich, Kaznadey – Kalyuzhny, Irgl, Surový – Platt, Zakharov, Gavrus – Meleshko, Stas, Yefimenko – Dadonov, Pavlovich, Kitarov – Kiryushchenkov
    Spartak Moskva: Glass (Šesťjorkin) – Quint, Sergejev, Vasiljev, Bodrov, Megalinskij, Kulik, Mamkin, Nekolenko – Špirko, Anderson, Wandell – Nikulin, Nesterov, Žerdev – Kozlov, Junkov, Krutov – Osipenko, Voronin, Bobrov

    Rozhodca: Odins, Schčenjov – Prnoškich, Matiak