Bilbao – Mallorca 2:1 (kon.) | Valladolid – La Coruña 1:0 (kon.) | Espanyol – Real Madrid 1:1 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
2:1 (1:0)
RCD Mallorca
Sobota 11.05.2013, 16:00 • San Mamés, Bilbao, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    81
    Mallorca dala gól! K rozohrávke priameho kopu z hranice šestnástky sa samozrejme nepostavil nik iný, ako GIOVANI DOS SANTOS, ktorý nádhernou strelou ľavačkou cez múr nedal domácemu brankárovi šancu.
     
    79
    Bilbao dalo gól! Dobrú prihrávku dostal do pokutového územia Susaeta, proti ktorému vybehol brankár hostí, Aouate. Domáci záložník si ho s prehľadom prehodil a v pokutovom území našiel pred prázdnou bránou pripraveného LLORENTEHO, ktorý nemohol nedať.
     
    8
    Bilbao dalo gól! Domáci sa ujímajú vedenia v tomto zápase ! Loptu získal na ľavom krídle obranca Athletica, Aurtenetxe, ktorý neváhal, na nič nečakal a okamžite poslal presný center pred bránu, kde sa v dostal do hlavičkového zakončenia ADRUIZ, ktorý nedal Aouatemu šancu.

    Michal Bakoš

    Góly: 8. Adruiz, 79. Susaeta – 81. Santos

    Karty:   6. Adruiz (BIL), 30. Gurpegi (BIL), 59. Marcos (BIL), 83. Iraola (BIL) – 6. Fontás (MAL), 25. Navarro (MAL), 30. Matrí (MAL), 75. Hutton (MAL)   90+1. Ximo (MAL)   23. Fontás (MAL)

    Nepremenená penalta: 25. Adruiz (BIL), brankár Aouate zneškodnil


    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Iraola, San José, Aurtenetxe, Ekiza, Gurpegi, Susaeta, Ander Herrera, Adruiz, Muniain, De Marcos
    RCD Mallorca: Aouate- Hutton, Pedro Geromel, Fontás, Ximo, Tissone, José Martí, Pina, Victor, Hemed, dos Santos

    Rozhodca: Hernández – Esquerdo, Aboy – (Fernandéz)