Saint-Étienne – Évian TG 1:0 (kon.) | Remeš – Lyon 1:0 (kon.) | Lille – Lorient 5:0 (kon.)
koniec
Lille OSC
5:0 (4:0)
FC Lorient
cz Nedeľa 07.04.2013, 21:00 • Grand Stade Lille Métropole, Villeneuve d'Ascq • Ligue 1 Uber Eats
     
    53
    Lille právě vstřelilo branku!
    Centrovaný míč na hrot útoku zklepl na Kaloua RONNY RODELIN, který se poté dostal k dorážce střely, která se odrazila od břevna ven a hlavou střílí pátou branku svého celku.
     
    33
    Lille právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zralí na ručník! Po pohledné akci po levém křídle se prohnal kolem bránícího hráče Payet a napálil míč do levé tyče, odkud se střela odrazila k úplně volnému SALOMONU KALOUOVI, který již uklidnil balón do odkryté brány.
     
    31
    Lille právě vstřelilo branku!
    Po vybojovaném pokutovém kopu se jej ujal domácí LUCAS DIGNE, který se trefil přesně k levé tyči Audardovy brány a zvyšuje již na rozdíl tří gólů!
     
    8
    Lille právě vstřelilo branku!
    Nebezpečná rána ze střední vzdálenosti v podání domácího Rodelina, se kterou si ještě dokázal hostující gólman Audard poradit. Ovšem pouze ji vyrazil před sebe, kde stál úplně volný DIMITRI PAYET a ten již měl jednoduchou pozici.
     
    3
    Lille právě vstřelilo branku!
    Hned první vydařená akce pro hráče domácích, kde se na pravém křídle uvolnil Payet, poslal míč do vápna a SALOMON KALOU přehlavičkoval svého strážce a už ve třetí minutě utkání posílá svůj tým do vedení.

    Jaroslav Keř

    Góly: 3. Kalou, 8. Payet, 31. Digne (pen.), 33. Kalou, 53. Rodelin

    Karty:   32. Manga (LOR), 42. Lautoa (LOR), 89. Lemina (LOR)


    Lille OSC: Elana – Beria, Chedjou, Basa, Digne – Balmont, Gueye, Martin – Rodelin(75.Origi), Kalou(67.Roux), Payet(85.Bruno).
    FC Lorient: Audard – Gassama, Kone, Ecuele Manga, Barthelme(73.Autret) – Corgnet, Abu, Lautoa(62.Lemina), Monnet-Paquet – Aliadiere, Traoré(46-Baca).

    Rozhodca: Buquet – Debart, Stien