Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Nedeľa 07.04.2013, 19:00 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Ani v druhom polčase tohto zápasu napokon gól nepadol, no defenzívy oboch tímov sa museli poriadne vyznamenať. Dôležité zákroky si pripísali aj gólmani Codina a Courtois, ktorí výrazne podržali svoje tímy. Chvála však patrí najmä druhému menovanému, ktorý dokázal ustáť aj dvojnásobné oslabenie svojho tímu, keďže najskôr bol v 72. minúte po dvoch žltých kartách vylúčený Suárez a následne v druhej minúte nadstaveného častu aj Gobín.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo španielskej Primera División.
    Ďakujem za pozornosť. Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:56:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V závere nadstaveného času zložil Gabi k zemi ešte domáceho Alcácera, no napokon sa faul nepískal a hlavný rozhodca ukončuje tento zápas.
     
    90+2
    Už druhý hráč hosťujúceho Atlética obdržal druhú žltú, teda červenú kartu. Tentokrát ním je Godín, ktorý nekompromisne zložil k zemi Alcácera.
     
    90+1
    Po pravej strane sa dobre presúval Diego Castro, no jeho následný center bol len veľmi nepresný a napokon skončil len mimo brány gólmana Courtoisa.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Z centrálnej časti tentokrát tvrdo pálil vystriedaný Álvaro, no jeho tvrdá delovka bola napokon neúspešná a skončila len na kopačkách hosťujúcich obrancov.
     
    88
    Domáci hráč Valera si odnáša ďalšiu žltú kartu v tomto zápase za tvrdý sklz zozadu na nabiehajúceho Mirandu. Na rade je priamy kop pre hostí.
     
    87
    Diego Castro tvrdo pálil z hranice pokutového územia, no napokon bol neúspešný, keďže jeho delovka skončila len mimo brány hosťujúceho celku.
     
    86
    Na rade je aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto Colungu nastupuje na trávnik oddýchnutý Álvaro.
     
    85
    Borja tvrdo zakončoval z hranice pokutového územia, no gólman Cortois opäť skvele zakročil! Tentokrát sa dobre hodil na pravú stranu a loptu vyrazil mimo svojej brány!
     
    84
    Z pravej strany sa snažil strelecky presadiť Rodríguez, no jeho delovka bola napokon len veľmi nepresná! Gólman Codina teda tasahovať nemusel.
     
    83
    Hráči Getafe sa usadili pred hosťujúcim pokutovým územím a napokon aj poriadne ohrozili gólmana Courtoisa! Ten sa však po delovke od Barradu skvele hodil a loptu vyrazil napravo od seba. Tam si ju prevzali hosťujúci obrancovia.
     
    81
    Z centrálnej časti to tentokrát skúšal aj domáci Lafita, no jeho zakončenie napokon smerovalo len tesne mimo brány hosťujúceho Atlética.
     
    80
    Colunga odcentroval loptu z ľavej strany smerom na domáceho Alcácera, no napokon bol neúspešný. Tento center zachytil pozorný Fliipe Luis, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    79
    Falcao hrá momentálne veľmi dobre, no domáca defenzíva si na neho dáva obrovský pozor a vždy ho minimálne zdvojuje. Zatiaľ to však domácim vychádza.
     
    78
    Hráčov hosťujúceho Atlética je síce o jedného menej, no stále sa snažia ofenzívne presadiť. Tentokrát z hranice pokutového územia pálil Falcao, no jeho delovka bola len veľmi nepresná a skončila nad bránou domáceho celku.
     
    77
    Vidíme posledné striedanie hosťujúceho celku. Namiesto Diega Costa nastupuje na trávnik Raúl Garcia.
     
    77
    Colunga sa snažil presadiť tvrdou strelou z pravej strany, no napokon bol neúspešný, keďže jeho delovka smerovala len mimo brány hosťujúceho Atlética.

    Góly:

    Karty:   9. Alexis (GET), 88. Valera (GET) – 53. Suárez (MAD), 68. Gabi (MAD), 69. Godín (MAD)   72. Suárez (MAD), 90+2. Godín (MAD)


    Getafe CF: Codina – Juan Valera, Lopo, Alexis, Fernández, Borja, Pedro León (17. Lafita), Diego Castro, Xavi Torres (74. Alcácer), Barrada, Adrián Colunga (86. Álvaro)
    Atlético Madrid: Courtois – Miranda, Juanfran, Filipe Luis, Godín, Gabi, Mario Suárez, Koke (62. Oliver Torres), Adrián (73. Rodríguez), Falcao, Diego Costa (77. Raúl Garcia)

    Rozhodca: Carlos Delgado – Aitor Ríos, Andoni Huerga

    Diváci: 13000