Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Nedeľa 07.04.2013, 19:00 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Už druhý hráč hosťujúceho Atlética obdržal druhú žltú, teda červenú kartu. Tentokrát ním je Godín, ktorý nekompromisne zložil k zemi Alcácera.
     
    88
    Domáci hráč Valera si odnáša ďalšiu žltú kartu v tomto zápase za tvrdý sklz zozadu na nabiehajúceho Mirandu. Na rade je priamy kop pre hostí.
     
    72
    Hosťujúci Suárez sa previnil ďalším tvrdým faulom na nabiehajúceho Colungu a získal druhú žltú, čiže červenú kartu.
     
    69
    Spomínaný Godín si na svoje konto pripisuje za tento tvrdý faul na Colungu jasnú žltú kartu.
     
    68
    Hosťujúci Gabi sa tentokrát previnil tvrdým faulom, keď domáceho Lafitu potiahol za dres a k tomu ešte aj mierne skosil.
     
    53
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase obdržal hosťujúci Suárez, ktorý nedovolene zneškodnil domáceho Castra pri ofenzívnom prieniku.
     
    9
    Vidíme aj prvú žltú kartu v tomto zápase. Obdržal ju domáci Alexis, ktorý sa previnil tvrdým faulom lakťom na Costu pri vzdušnom súboji.

    Góly:

    Karty:   9. Alexis (GET), 88. Valera (GET) – 53. Suárez (MAD), 68. Gabi (MAD), 69. Godín (MAD)   72. Suárez (MAD), 90+2. Godín (MAD)


    Getafe CF: Codina – Juan Valera, Lopo, Alexis, Fernández, Borja, Pedro León (17. Lafita), Diego Castro, Xavi Torres (74. Alcácer), Barrada, Adrián Colunga (86. Álvaro)
    Atlético Madrid: Courtois – Miranda, Juanfran, Filipe Luis, Godín, Gabi, Mario Suárez, Koke (62. Oliver Torres), Adrián (73. Rodríguez), Falcao, Diego Costa (77. Raúl Garcia)

    Rozhodca: Carlos Delgado – Aitor Ríos, Andoni Huerga

    Diváci: 13000