Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Nedeľa 07.04.2013, 19:00 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Už druhý hráč hosťujúceho Atlética obdržal druhú žltú, teda červenú kartu. Tentokrát ním je Godín, ktorý nekompromisne zložil k zemi Alcácera.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    88
    Domáci hráč Valera si odnáša ďalšiu žltú kartu v tomto zápase za tvrdý sklz zozadu na nabiehajúceho Mirandu. Na rade je priamy kop pre hostí.
     
    86
    Na rade je aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto Colungu nastupuje na trávnik oddýchnutý Álvaro.
     
    85
    Borja tvrdo zakončoval z hranice pokutového územia, no gólman Cortois opäť skvele zakročil! Tentokrát sa dobre hodil na pravú stranu a loptu vyrazil mimo svojej brány!
     
    83
    Hráči Getafe sa usadili pred hosťujúcim pokutovým územím a napokon aj poriadne ohrozili gólmana Courtoisa! Ten sa však po delovke od Barradu skvele hodil a loptu vyrazil napravo od seba. Tam si ju prevzali hosťujúci obrancovia.
     
    77
    Vidíme posledné striedanie hosťujúceho celku. Namiesto Diega Costa nastupuje na trávnik Raúl Garcia.
     
    74
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto Xaviho Torresa nastupuje do hry oddýchnutý Alcácer.
     
    72
    Hosťujúci Suárez sa previnil ďalším tvrdým faulom na nabiehajúceho Colungu a získal druhú žltú, čiže červenú kartu.
     
    73
    Vidíme druhé striedanie hosťujúceho celku. Namiesto Adriána nastupuje na trávnik oddýchnutý Rodríguez.
     
    70
    Priamy kop odišiel zahrávať domáci Barrada, no jeho delovka napokon len minula priestor hosťujúcej brány. Gólman Courtois teda zasahovať nemusel.
     
    69
    Spomínaný Godín si na svoje konto pripisuje za tento tvrdý faul na Colungu jasnú žltú kartu.
     
    69
    Hráči domáceho celku si žiadajú pokutový kop, keď na hranici pokutového územia hosťujúci Godín fauloval Colungu! Napokon to však bude len priamy kop z hranice pokutového územia.
     
    68
    Hosťujúci Gabi sa tentokrát previnil tvrdým faulom, keď domáceho Lafitu potiahol za dres a k tomu ešte aj mierne skosil.
     
    62
    Na rade je prvé striedanie hosťujúceho Atlética Madrid. Namiesto Kokeho nastupuje do hry oddýchnutý Oliver Torres.
     
    61
    Domáci Codina si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! K lopte sa po zaseknutí obrancov dostal na ľavej strane Falcao, ktorý tvrdo zakončoval z otočky, no gólman domáceho celku sa po lopte skvele hodil a rukami ju vyrazil do bezpečia.
     
    53
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase obdržal hosťujúci Suárez, ktorý nedovolene zneškodnil domáceho Castra pri ofenzívnom prieniku.
     
    48
    Gólman Courtois si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď skvele vystihol smer strely a dobre sa hodil na ľavú stranu. Týmto zákrokom zneškodnil zakončujúceho Barradu!
     
    45+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    39
    Priamy kop odišiel zahrávať Koke, ktorý nekompromisným centrom našiel Falcaa! Ten hlavičkovo zakončil, no loptu usmernil len presne do náručia gólmana Codinu.
     
    36
    Suárez sa snažil natlačiť pred domáceho gólmana Codinu, no napokon pri svojom prieniku nebezpečne zahral svojími rukami, ktorými odstavil Xaviho Torresa. Getafe teda získalo voľný kop z hranice vlastného pokutového územia.
     
    31
    Lopta po delovke od Kokeho letela priamo do náručia gólmana Codinu, no Diego Costa do nej následne ešte kopol a zdôraznil tak náraz na brucho gólmana domáceho celku Getafe. Ten to však napokon ustál.
     
    27
    Domáci Fernández bol nepríjemne zrazený k zemi hosťujúcim Costaom, ktorý však žltú kartu za tento faul nezinkasoval. Fernández sa po malej chvíli pozviechal a pokračuje v hre.
     
    18
    Priamy kop hostí odišiel zahrávať Falcao, ktorý tvrdo vystrelil a netrafil síce múr domácich hráčov, no napokon umiestnil loptu len presne do rúk gólmana Codinu, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    17
    Vynútené striedanie domáceho Getafe sa stáva skutočným. Namiesto Leóna nastupuje na trávnik oddýchnutý Lafita.
     
    16
    Domáci León má mierne problémy s pravým stehenným svalom a po krátkom oddychu na trávniku bude musieť byť povinne vystriedaný!
     
    13
    Na druhej strane sa po dobrej prihrávke od Costu dostal k zakončeniu domáci Adrián, no jeho delovka napokon letela len tesne mimo domácej brány, keďže ju zblokoval obranca Getafe – Lopo.
     
    12
    Po dobre zahranom priamom kope sa k odrazenej lopte dostal domáci Diego Castro, ktorý tvrdo zakončoval z centrálnej časti, no napokon sa mu do strely hodil jeden z pozorných obrancov Atlética.
     
    9
    Vidíme aj prvú žltú kartu v tomto zápase. Obdržal ju domáci Alexis, ktorý sa previnil tvrdým faulom lakťom na Costu pri vzdušnom súboji.
     
    5
    Diego Costa sa dostal k lopte na ľavej strane a následne ju veľmi dobre prihrával na stred, kde stál Falcao, no ten svojím zakončením napokon len tesne minul priestor domácej brány.

    Góly:

    Karty:   9. Alexis (GET), 88. Valera (GET) – 53. Suárez (MAD), 68. Gabi (MAD), 69. Godín (MAD)   72. Suárez (MAD), 90+2. Godín (MAD)


    Getafe CF: Codina – Juan Valera, Lopo, Alexis, Fernández, Borja, Pedro León (17. Lafita), Diego Castro, Xavi Torres (74. Alcácer), Barrada, Adrián Colunga (86. Álvaro)
    Atlético Madrid: Courtois – Miranda, Juanfran, Filipe Luis, Godín, Gabi, Mario Suárez, Koke (62. Oliver Torres), Adrián (73. Rodríguez), Falcao, Diego Costa (77. Raúl Garcia)

    Rozhodca: Carlos Delgado – Aitor Ríos, Andoni Huerga

    Diváci: 13000