Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:1)
Rayo Vallecano
Nedeľa 07.04.2013, 12:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sa síce domáci hráči snažili opäť, no viazlo to najmä ich presnom zakončení, ktoré chýbalo viac, než sa zdalo. Následne v 83. minúte pochybili v defenzíve, keď sa po skvelej prihrávke od Casada dostal k lopte vystriedaný Delibašić, ktorý z tesnej blízkosti prekonal bezmocného gólmana Javiho Varasa. Hostia si teda do tabuľky odnášajú tri body a Celta po remíze s Barcelonou získala na svoje konto ďalšiu prehru.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (13:54:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Pri lopte je momentálne hosťujúci gólman Rubén, ktorý sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť. To sa mu aj podarilo, keď odkopom našiel Adriána, no jeho následná strela z pravej strany napokon gólmana Javiho Varasa neprekvapila. Loptu svojím telom zblokoval do bezpečia.
     
    90+2
    Z pravej strany sa k zakončeniu dostal ešte Krohn-Dehli, no jeho projektil napokon skončil len vysoko nad bránou gólmana Rubéna, ktorý zasahovať nemusel.
     
    90+1
    Pri lopte sú stále prevažne hráči domáceho Viga, no hostia im zatiaľ príkladne odolávajú a som toho názoru, že si svoj dvojgólový náskok už ustrážia.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Hosťujúci gólman Rubén si na svoje konto pripisuje skvelý zákrok! Po nebezpečnej prihrávke z ľavej strany od Maria Bermeja sa k lopte v centrálnej časti mohol dostať Orellana, no ochranca vallecanskej svätyne reflexívne zasiahol svojou ľavou rukou a loptu vytlačil do bezpečia.
     
    89
    Domáci Orellana získal po faule jedného z obrancov hostí priamy kop, ktorý odišiel zahrávať strieľaným centerom, no gólman Rubén nezaváhal, loptu dobre videl a následne ju ukryl vo svojom náručí.
     
    88
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia ofenzívne presadiť. Zatiaľ sú aktívnejší hráči Viga, no na vsietenie dvoch gólov majú podľa mňa príliš málo času.
     
    87
    Adrián sa snažil presadiť rýchlym prienikom po pravej strane a následne nájsť v strede Delibašića, no pozorný gólman Javi Varas loptu po výskoku ukryl vo svojom náručí.
     
    86
    Videli sme aj posledné striedanie hosťujúceho Vallecana. Namiesto Domíngueza nastupuje do hry oddýchnutý Adrián.
     
    85
    Ďalší domáci hráč obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu. Tentokrát ním je Orellana, ktorý sa previnil tvrdým faulom svojím kolenom.
     
    84
    Pri lopte sú síce hráči domáceho Viga, ktorí sa snažia ešte niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Vallecano sa veľmi dobre bráni a inkasovať očividne nechce.
     
    83
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Domáca defenzíva opäť poriadne zaváhala, keď si na ľavej strane neustrážila Casada. Ten skvelou prihrávkou našiel v strede nebráneného ANDRIJU DELIBAŠIĆA, ktorý jemným doťuknutím lopty prekonal bezmocného gólmana Javiho Varasa. Striedanie Delibašića bolo teda pre Vallecano takticky veľmi dobré.
     
    82
    Únikom po pravej strane sa snažil presadiť Orellana, no jeho následný nepresný center skončil len v náručí gólmana Rubéna, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    80
    Hráči Vallecana sú stále aktívnejší, no domáci nič nenechávajú na náhodu a snažia sa ofenzívne presadiť. Zatiaľ sa však hrá bez vážnejších šancí.
     
    79
    Na rade je druhé striedanie hosťujúceho Vallecana. Namiesto Léa Baptistãa nastupuje do hry oddýchnutý Delibašić.
     
    78
    Nervozita na štadióne Celty Vigo sa môže krájať. Oba tímy príliš veľa faulujú a zatiaľ to pre nich nevyzerá veľmi dobre. Domáci sa však ešte musia snažiť.
     
    77
    Domáci Mario Bermejo dostal pri vzdušnom súboji s Léom Baptistãom nepríjemný hit lakťom do hlavy. Na rade je rýchle ošetrovanie domáceho hráča.

    Góly: 14. Piti, 83. Delibašić

    Karty:   35. Álex López (VIG), 43. Fernández (VIG), 64. Mario Bermejo (VIG), 70. Jonathan Vila (VIG), 85. Orellana (VIG) – 28. Piti (VAL), 65. Casado (VAL), 67. Tito (VAL), 72. Javi Fuego (VAL), 76. Rubén (VAL)


    Celta Vigo: Javi Varas – Cabral, Demidov (46. Jonatham Vila), Roberto Lago, Johny, Pranjić (62. Krohn-Dehli), Borja Oubiña, Fernández, Álex López, Park (55. Mario Bermejo), Orellana
    Rayo Vallecano: Rubén – Casado, Jordi Figueras, Tito, Gálvez, Javi Fuego, Roberto Trashorras, Piti, Domínguez (86. Adrián), Bangoura (64. José Carlos), Léo Baptistão (79. Delibašić)

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández