Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:1)
Rayo Vallecano
Nedeľa 07.04.2013, 12:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 12:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 30. kole najvyššej futbalovej súťaže v Taliansku – Primera División!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Estadio de Balaídos v meste Vigo, kde si od 12:00 zmeria sily domáci celok Celta Vigo, proti ktorému nastúpi tím Rayo Vallecano.

    Celta de Vigo je na tom v tabuľke aktuálnej sezóny Primera División len veľmi zle. Momentálne sídli na prvej zostupovej – osemnástej priečke s 24 bodmi a gólovým skóre -14. Na sedemnásty celok Real Zaragoza stráca doposiaľ tri body. Devätnásta Mallorca má rovnaký počet bodov ako Vigo, no o čosi horšie skóre. Aktuálna zápasová bilancia Celta de Vigo v Primera División, výhra – prehra – prehra – prehra – remíza, hovorí o tom, že tento tím síce nepatrí k tým najlepším španielským tímom, no občas dokáže potrápiť aj silné tímy. V poslednej pätici zápasov sa futbalisti Viga najskôr predviedli na domácej pôde, kde prekvapivo zdolali Granadu v pomere 2:1. Následne sa však predviedli v Seville, odkiaľ si odniesli nepríjemnú prehru 1:4. O kolo neskôr potrápili aktuálneho španielského majstra – Real Madrid na domácej pôde, no napokon prehrali len veľmi tesne 1:2. Predposledné kolo prinieslo súboj Viga na pôde Deportiva de La Coruña, kde však hostia nezískali ani jeden bod a prehrali jasne – 1:3. V poslednom zápase sa však Vigu poriadne zadarilo, keď na domácej pôde remízovalo s famóznou Barcelonou v pomere 2:2. Celta má však pred týmto zápasom veľké problémy s hráčmi, keďže ich je až šesť, ktorí nemôžu nastúpiť (5 zranení + červená karta).

    Rayo Vallecano má v tabuľke oveľa lepšiu pozíciu, ako jeho dnešný súper z Viga. Vallecano sa momentálne nachádza na priebežnej deviatej priečke so 41 bodmi a gólovým skóre -11. Na ôsme Getafe stráca doposiaľ dva body a desiate Levante stráca na Vallecano už len jeden bod. Aktuálna zápasová bilancia Rayo Vallecana v Primera División, prehra – remíza – výhra – prehra – prehra, hovorí o tom, že výkony Vallecana sú len veľmi nestabilné, no aj tento tím dokáže prekvapiť. V poslednej pätici zápasov sa futbalisti Vallecana najskôr predviedli na domácej pôde, kde ich však výber Realu Valladolid napokon zdolal tesne – 2:1. O kolo neskôr sa hráči Vallecana predviedli na pôde Deportivo de La Coruña, kde však uhrali len jeden bod za bezgólovú remízu. V ďalšom kole si však Vallecano počínalo už veľmi dobre, keď si po niekoľkých zápasoch pripísalo na svoje konto domácu výhru proti Espanyolu Barcelona v pomere 2:0. V posledných dvoch kolách sa však Vallecanu až tak nedarilo, keďže najskôr podľahli Barcelone na Nou Campe v pomere 1:3 a následne rovnakým výsledkom prehrali aj na domácej pôde, kde ich zdolal výber Málagy. Čo sa týka chýbajúcich hráčov, tak Vallecanu by mal chýbať kvôli zraneniu len obranca Rodrí.

    Podarí sa hráčom Vallecana potvrdiť úlohu favorita, alebo si Celta de Vigo pripíše na svoje konto ďalší dôležitý triumf?
     
    Úvodné zostavy:

    Celta Vigo: Javi Varas – Cabral, Demidov, Roberto Lago, Johny, Pranjić, Borja Oubiña, Fernández, Álex López, Park, Orellana

    Rayo Vallecano: Rubén – Casado, Jordi Figueras, Tito, Gálvez, Javi Fuego, Roberto Trashorras, Piti, Domínguez, Bangoura, Léo Baptistão

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Už v úvode tohto zápasu sa oba tímy snažia presadiť dravou ofenzívnou hrou, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Léo Baptistão sa snažil presadiť po ľavej strane, no úspešne ho odstavil pozorný Johny.
     
    2
    Hra sa presunula na polovicu domáceho celku, no momentálne sa lopta zdržiava len na pravej strane, kde musela podstúpiť dva autové hody – jeden na každej strane.
     
    3
    Domáci gólman Javi Varas predviedol poriadne ďaleký odkop od svojej brány, ktorý bol aj dobre mierený, no pozorný Casado napokon loptu zachytil svojou hlavou a zakladá útok Vallecana.
     
    4
    Javi Fuego loptu nebezpečne odcentroval z pravej strany, popred domácu bránu až na ľavú stranu, no tam sa k nej nikto nedostal, a tak majú domáci k dispozícii autový hod.
     
    5
    Léo Baptistão sa dostal do dobrej šance v centrálnej časti, keď sa po skvelej prihrávke sám rútil na brankára Javiho Varasa, no ten napokon loptu stečoval svojími nohami len mimo svojej brány. Na rade je rohový kop pre Vallecano.
     
    6
    Rohový kop hosťom veľmi nevyšiel a po dobrom centri od Pitiho sa k lopte dostali len domáci obrancovia, ktorí následne upokojujú tempo hry.
     
    7
    Po peknom centri z pravej strany od Cabrala sa k lopte pred bránou hostí mohol dostať Park, no napokon už nestihol zakončovať, keďže tento center jemne stečoval hosťujúci Casado.
     
    8
    Pri lopte sú opäť hráči domáceho Viga, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hosťujúca defenzíva im odoláva veľmi dobre a nič nenecháva na náhodu.
     
    9
    Hosťujúci gólman Rubén si na svoje konto pripísal veľmi dôležitý zákrok, keď s veľkým prehľadom vyrazil do bezpečia nebezpečný z rohového kopu od domáceho Orellanu.
     
    10
    Orellana si prevzal loptu na pravej strane a snažil sa preštrikovať až k Rubénovej bráne, no to sa mu napokon nepodarilo. Na rade je však ďalší rohový kop pre domáce Vigo.
     
    11
    Po sérii rohových kopov domácich hráčov sa futbalisti Vallecana aspoň na malú chvíľu oslobodili. Posledný rohový kop odišiel opäť zahrávať Orellana, no gólman Rubén loptu úspešne vyrazil do bezpečia.
     
    12
    Gálvez poslal z ľavej strany nebezpečnú prízemnú prihrávku až do domáceho pokutového územia, no gólman Javi Varas veľmi dobre vybehol a loptu napokon udržal vo svojom náručí.
     
    13
    Tito sa dostal k lopte na vlastnej polovici, no následne ju poslal len ku gólmanovi Rubénovi, ktorí sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    14
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Hostia sa po premyslenej prihrávkovej kombinácii napokon dostávajú do vedenia! K lopte sa na ľavej strane dostal Bongoura, ktorý si dobrými pohymbmi zasekol troch domácich obrancovu a skvelou prihrávkou našiel FRANCISCA "PITIHO". Ten presne umiestnenou pätičkou prekvapil a zároveň aj prekonal bezmocného gólmana Javiho Varasa.
     
    15
    Domáci hráči Celty sa však stále nevzdávajú a snažia sa niečo vymyslieť. Momentálne sa však s loptou pohybujú len v okolí stredu ihriska, kde je to pre hostí bezpečné.
     
    16
    Domácim mierne nevyšla prihrávková kombinácia a po nepresnej prihrávke od Fernándeza skončila lopta len mimo ihriska. Na rade je autový hod pre hostí na ich vlastnej polovici.
     
    17
    Fernández sa dobre presúval po pravej strane, no napokon ho od lopty odstavil pozorný Casado. Tento zákrok bol síce na hranici faulu, no napokon sa nepíska.
     
    18
    Álex López loptu odcentroval z ľavej strany smerom na bránu hosťujúceho celku, no gólman Rubén bol v strehu a loptu po výskoku ukryl vo svojom náručí.
     
    19
    Hostia mali k dispozícii ďalší rohový kop, no napokon ho zúžitkovať nedokázali. Po zaujímavom centri od Bangouru sa k lopte dostal len pozorný gólman Javi Varas.
     
    20
    Po faule jedného z domácich hráčov dostal Roberto Trashorras výhodu voľného kopu, po ktorom loptu odcentroval pred domácu bránu, no gólman Javi Varas nemal s touto loptou problém a hru upokojuje.
     
    21
    Do útoku sa po dlhšom čase dostali aj hráči domácej Celty, ktorí sa snažia niečo vymyslieť, no defenzíva hostí im zatiaľ s veľkým prehľadom odoláva.
     
    22
    Roberto Lago nekompromisne zakončoval z veľkej vzdialenosti, no gólman Robén napokon zasahovať nemusel. Lopta letela len vysoko nad jeho bránu.
     
    23
    Do dobrej šance na hranici pokutového územia hostí sa tentokrát dostal Park, ktorý získal loptu po prihrávke a z prvej pálil. Jeho delovka však len veľmi tesne minula priestor brány Vallecana.
     
    24
    Cabral sa dostal k lopte na pravej strane a prízemnou prihrávkou chcel nájsť jedného zo svojich spoluhráčov, no to mu prekazil gólman Robén, ktorý loptu s prehľadom ukryl vo svojom náručí.
     
    25
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance, keď Piti odcentroval loptu spoza polovice na pravú stranu. Tam sa k nej dostal Bangoura, ktorý chcel krížne nájsť Léo Baptistão, no ten sa napokon pošmykol a už nedokázal efektívne zakončovať z voleja.
     
    26
    Z ľavej strany to tentokrát skúšal opäť Park, no jeho strieľaný center skončil len mimo brány hosťujúceho celku. Gólman Robén zatiaľ veľa práce nemá.
     
    27
    Domáci sa s loptou natlačili pred bránu gólmana Robéna a snažia sa niečo vymyslieť, no obrancovia Vallecana zatiaľ veľmi dobre vykrývajú priestor pred svojou bránou.
     
    28
    Na rade je aj prvá žltá karta v tomto zápase pre hosťujúceho Pitiho. Ten si ju odnáša za to, že pri chránení svojej hlavy zahral loptu svojou rukou.
     
    29
    Domáci Fernández sa dostal k odrazenej lopte pred gólmanom hostí a snažil sa z voleja tvrdo zakončovať. Jeho delovku však obrancovia Vallecana s prehľadom zblokovali do bezpečia.
     
    30
    Hosťujúci Javi Fuego sa dostal k lopte na pravej strane a peknou prihrávkou chcel na ľavom krídle nájsť Léa Baptistãoa, no to sa mu napokon nepodarilo, keďže Léo Baptistão bol veľmi dobre tiesnený dvojicou domácich obrancov.
     
    31
    Tito si s loptou zbehol na pravú stranu, kde ukázal svoje technické kľučky a následne loptu odcentroval smerom k bráne domáceho Viga. Táto strieľaná prihrávka napokon však skončila len za postrannou čiarou.
     
    32
    Léo Baptistão sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, no tentokrát s ním bežal ešte aj domáci Demidov, ktorý spolu s gólmanom Javim Varasom dokázali tento únik zastaviť.
     
    33
    Lopta sa momentálne nachádza len na polovici hosťujúceho celku, ktorý sa zatiaľ nikam neponáhľa. Vigo sa snaží kaziť Vallecanu rozohrávku, no zatiaľ mu to nevychádza.
     
    34
    Léo Baptistão sa mohol dostať k dobrej prihrávke z pravej strany od Pitiho, no napokon bol neúspešný. Domáca obrana zapracovala dobre a loptu získala na svoju stranu.
     
    35
    Vidíme aj prvú žltú kartu na strane domáceho celku. Zinkasoval ju Álex López, ktorý zapracoval pri súboji s Robertom Trashorrasom až príliš svojimi rukami.
     
    36
    Fernández sa tentokrát snažil presadiť prízemným projektilom z hranice hosťujúceho pokutového územia, no jeho jemná strela letela len presne na gólmana Robéna, ktorý si s loptou efektívne poradil.
     
    37
    Lopta sa momentálne nachádza prevažne v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť. Efektívnejší sú však stále hráči hosťujúceho Vallecana.
     
    38
    Piti sa dostal k lopte na ľavej strane a následne ukázal svojím spoluhráčom svoje technické kľučky. Po malej chvíli však loptu poslal opäť len na pravú stranu.
     
    39
    Gólman Javi Varas si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po tvrdej delovke spoza pokutového územia od Roberta Trashorrasa sa skvele hodil po lopte a následne ju vyrazil napravo od seba.
     
    40
    Domáci Pranjić sa dostal do súboja s hosťujúcim Casadom a napokon ostal sedieť na trávniku. Vyzerá to na zranenie pravého kolena, no po malom ošetrení by malo byť všetko v poriadku.
     
    41
    Orellana sa snažil preniknúť po pravej strane pred gólmana Rubéna, no napokon ho skvelým sklzom po lopte odstavil hosťujúci Gálvez, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.
     
    43
    Domáci Fernández sa tentorkát previnil nedovoleným faulom, keď pri vzdušnom súboji trafil lakťom do hlavy hosťujúceho Casada. Za tento zákrok si odnáša žltú kartu.
     
    44
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď po skvelom centri z priameho kopu od Orellanu sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Park, no ten napokon len preloboval bránu hostí.
     
    45
    Domáci sa snažia ešte niečo vymyslieť, no v závere prvého polčasu sa im veľmi nedarí. Hráči Vallecana sa veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45+1
    Domáci chceli ešte niečo vymyslieť na ľavej strane, no po nepresnej prihrávke od Orellanu sa k lopte dostal pozorný Tito, ktorý zároveň dal podnet k ukončeniu prvého polčasu.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    Prvý polčas tohto zápasu priniesol pred oči diváka mnoho zaujímavých momentov, v ktorých sa už v úvode zápasu dostal do skvelej gólovej šance Léo Baptistão, no gólman Javi Varas ho napokon vychytal. Na druhej strane mal veľké gólové šance Park, no ani jedna z nich sa napokon nestala gólovou. Prvý gól tohto zápasu padol v 14. minúte, keď po skvelej prihrávke od Bangouru presne namierenou pätičkou zakončoval Piti.

    Podarí sa domácim hráčom Viga ešte niečo vymyslieť alebo si hostia už triumf ustrážia?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Tréner Viga posiela na začiatok druhého polčasu prvé striedanie. Namiesto Demidova nastúpi do hry oddýchnutý Jonathan Vila.
     
    47
    Piti sa dostal k lopte na ľavej strane a snažil sa prejsť k bráne domáceho celku, no vystriedaný Jonathan Vila mu to napokon nedovolil. Na rade je autový hod pre domácich.
     
    48
    Domáci sa snažia niečo vymyslieť, no ani tentokrát im to nevyšlo. Po nepresnom centri od Álexa Lópeza sa k lopte dostali len obrancovia hosťujúceho Vallecana.
     
    49
    Léo Baptistão sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, keď tvrdo zakončoval, no gólman Javi Varas jeho delovku napokon vytlačil len tesne mimo svojej brány.
     
    50
    Johny sa dobre presúval po ľavej strane a následne loptu aj odcentroval, no jeho center skončil napokon zblokovaný len za bránou hostí. Na rade je teda rohový kop pre domáci celok.
     
    51
    Rohový kop gólman Robén dobre videl, ešte lepšie vyskočil a následne loptu ukryl vo svojom náručí. Pri vzdušnom súboji však dostal ešte úder rukou do hlavy od Parka. Faul sa však nepíska.
     
    52
    Do nebezpečného súboja sa dostali hráči Léo Baptistão a Roberto Lago. Prvý menovaný bol faulovaný, a tak bude musieť byť mierne ošetrený. Na vážne tranenie to však nevyzerá.
     
    53
    Léo Baptistão sa pozviechal a opäť pokračuje v hre. Pri lopte sú hráči Vallecana, ktorí sa snažia vsietiť aj druhý gól, no domáci sú zatiaľ zjavne proti.
     
    54
    Po skvelom centri od Domíngueza sa k lopte dostal opäť Léo Baptistão, ktorý však nedokázal prekonať gólmana Javiho Varasa ani tentokrát. Gólman Viga dobre zapracoval svojími rukami, ktorými loptu vyrazil do bezpečia.
     
    55
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto Parka nastupuje do hry oddýchnutý Mario Bermejo.
     
    56
    Cabral sa snažil tvrdo páliť z ľavej strany, no jeho delovku napokon pozorný Casado zblokoval za vlastnú bránu. Na rade je rohový kop pre domácich.
     
    57
    Tentokrát rohový kop domácim celkom vyšiel, keď sa po dobrom centri dostal k odrazenej lopte Fernández. Ten tvrdo zakončoval spoza hranice pokutového územia, no jeho delovka napokon minula bránu hostí.
     
    58
    Futbalisti domáceho Viga sú prevažnú časť uplynulých minút pri lopte a snažia sa niečo vymyslieť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí, keďže hostia sa bránia veľmi dobre.
     
    59
    Domáci získali výhodu priameho kopu zo vzdialenosti približne 32 metrov mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Álex López, no jeho center napokon skončil len v náručí gólmana Robéna.
     
    60
    Vyrovnávajúci gól domáceho Viga mal na kopačkách Mario Bermejo, no jeho nekompromisná delovka napokon minula priestor Robénovej brány asi o jeden meter vpravo.
     
    61
    Na rade je aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto Pranjića nastupuje do hry oddýchnutý Dán Krohn-Dehli.
     
    62
    Futbalisti hosťujúceho Vallecana sa dostali do dobrej gólovej šance, no napokon boli neúspešní, keďže po dotyku Léa Baptistãa s loptou asistent rozhodcu avízoval ofsajd.
     
    63
    Tito sa dostal k lopte na pravej strane, kde si precvičil niekoľkých hráčov domáceho celku, no napokon bol neúspešný, keďže ho pozorný Jonathan Vila od lopty odstavil.
     
    64
    Striedaniae prichádza aj na strane hosťujúceho Vallecana. Namiesto Bangouru nastupuje do hry José Carlos.
     
    64
    Domáci Mario Bermejo obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu, keďže sa previnil nedovolenou hrou rukou, ktorou odstavil jedného z obrancov Vallecana.
     
    65
    Na rade je aj žltá karta pre hráča hostí – Casada, ktorý sa pri Fernándezovom prieniku previnil nedovoleným sklzom zozadu.
     
    66
    Léo Baptistão sa snažil presadiť únikom po pravej strane, no pozorný Johny ho napokon od lopty dobrými kľučkami a zistením smeru pohybu odstavil.
     
    67
    Ďalšiu žltú kartu obdržal hosťujúci Tito, ktorý nekompromisným sklzom zneškodnil domáceho Krohna-Dehliho. Pri lopte sú teda opäť hráči Viga.
     
    68
    Piti sa s loptou dobre presúval po ľavej strane, no napokon bol neúspešný, keďže nedokázal prejsť cez dvojicu domácich obrancov, ktorá sa na neho natlačila.
     
    69
    Gálvez sa dostal k lopte na ľavej strane a chcel preniesť hru na pravú stranu k Léovi Baptistãovi, čo sa mu napokon aj podarilo. Celú situáciu však prerušil pozorný asistent rozhodcu, ktorý avízoval ofsajd.
     
    70
    Piti sa dostal k lopte na pravej strane a takmer osamotený mohol ísť na bránu domáceho celku, no pozorný Jonathan Vila s ním bežal a následne ho mierne skĺzol. Za tento faul obdržal žltú kartu.
     
    71
    Po faule domáceho Jonathana Vilu obdržali hráči hosťujúceho celku priamy kop zo vzdialenosti približne 21 metrov, ktorý odišiel zahrávať Piti, no ten bol napokon neúspešný, keďže loptu nasmeroval len do náručia gólmana Javiho Varasa.
     
    72
    Hosťujúci tím získal ďalšiu žltú kartu. Tentokrát sa tvrdým faulom previnil Javi Fuego, ktorý neušiel pozornosti hlavného rozhodcu.
     
    73
    Léo Baptistão sa snažil s loptou presunúť k domácej bráne po pravej strane, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Jonathan Vila bol v strehu a loptu zachytil na svojich kopačkách.
     
    74
    Orellana sa dostal k lopte na pravej strane, no napokon s ňou zašiel až za koncovú čiaru ihriska, a tak ju bude musieť odovzdať gólmanovi Vallecana – Rubénovi.
     
    75
    Borja Oubiña sa snažil preniknúť po pravej strane, no napokon bol neúspešný, keďže sa previnil útočným faulom na Javiho Fuega.
     
    76
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Tentokrát si ju odnáša hosťujúci brankár Rubén, ktorý sa previnil zbytočnými protestami.
     
    77
    Domáci Mario Bermejo dostal pri vzdušnom súboji s Léom Baptistãom nepríjemný hit lakťom do hlavy. Na rade je rýchle ošetrovanie domáceho hráča.
     
    78
    Nervozita na štadióne Celty Vigo sa môže krájať. Oba tímy príliš veľa faulujú a zatiaľ to pre nich nevyzerá veľmi dobre. Domáci sa však ešte musia snažiť.
     
    79
    Na rade je druhé striedanie hosťujúceho Vallecana. Namiesto Léa Baptistãa nastupuje do hry oddýchnutý Delibašić.
     
    80
    Hráči Vallecana sú stále aktívnejší, no domáci nič nenechávajú na náhodu a snažia sa ofenzívne presadiť. Zatiaľ sa však hrá bez vážnejších šancí.
     
    82
    Únikom po pravej strane sa snažil presadiť Orellana, no jeho následný nepresný center skončil len v náručí gólmana Rubéna, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    83
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Domáca defenzíva opäť poriadne zaváhala, keď si na ľavej strane neustrážila Casada. Ten skvelou prihrávkou našiel v strede nebráneného ANDRIJU DELIBAŠIĆA, ktorý jemným doťuknutím lopty prekonal bezmocného gólmana Javiho Varasa. Striedanie Delibašića bolo teda pre Vallecano takticky veľmi dobré.
     
    84
    Pri lopte sú síce hráči domáceho Viga, ktorí sa snažia ešte niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Vallecano sa veľmi dobre bráni a inkasovať očividne nechce.
     
    85
    Ďalší domáci hráč obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu. Tentokrát ním je Orellana, ktorý sa previnil tvrdým faulom svojím kolenom.
     
    86
    Videli sme aj posledné striedanie hosťujúceho Vallecana. Namiesto Domíngueza nastupuje do hry oddýchnutý Adrián.
     
    87
    Adrián sa snažil presadiť rýchlym prienikom po pravej strane a následne nájsť v strede Delibašića, no pozorný gólman Javi Varas loptu po výskoku ukryl vo svojom náručí.
     
    88
    Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia ofenzívne presadiť. Zatiaľ sú aktívnejší hráči Viga, no na vsietenie dvoch gólov majú podľa mňa príliš málo času.
     
    89
    Domáci Orellana získal po faule jedného z obrancov hostí priamy kop, ktorý odišiel zahrávať strieľaným centerom, no gólman Rubén nezaváhal, loptu dobre videl a následne ju ukryl vo svojom náručí.
     
    90
    Hosťujúci gólman Rubén si na svoje konto pripisuje skvelý zákrok! Po nebezpečnej prihrávke z ľavej strany od Maria Bermeja sa k lopte v centrálnej časti mohol dostať Orellana, no ochranca vallecanskej svätyne reflexívne zasiahol svojou ľavou rukou a loptu vytlačil do bezpečia.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90+1
    Pri lopte sú stále prevažne hráči domáceho Viga, no hostia im zatiaľ príkladne odolávajú a som toho názoru, že si svoj dvojgólový náskok už ustrážia.
     
    90+2
    Z pravej strany sa k zakončeniu dostal ešte Krohn-Dehli, no jeho projektil napokon skončil len vysoko nad bránou gólmana Rubéna, ktorý zasahovať nemusel.
     
    90+3
    Pri lopte je momentálne hosťujúci gólman Rubén, ktorý sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť. To sa mu aj podarilo, keď odkopom našiel Adriána, no jeho následná strela z pravej strany napokon gólmana Javiho Varasa neprekvapila. Loptu svojím telom zblokoval do bezpečia.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sa síce domáci hráči snažili opäť, no viazlo to najmä ich presnom zakončení, ktoré chýbalo viac, než sa zdalo. Následne v 83. minúte pochybili v defenzíve, keď sa po skvelej prihrávke od Casada dostal k lopte vystriedaný Delibašić, ktorý z tesnej blízkosti prekonal bezmocného gólmana Javiho Varasa. Hostia si teda do tabuľky odnášajú tri body a Celta po remíze s Barcelonou získala na svoje konto ďalšiu prehru.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (13:54:14)

    Góly: 14. Piti, 83. Delibašić

    Karty:   35. Álex López (VIG), 43. Fernández (VIG), 64. Mario Bermejo (VIG), 70. Jonathan Vila (VIG), 85. Orellana (VIG) – 28. Piti (VAL), 65. Casado (VAL), 67. Tito (VAL), 72. Javi Fuego (VAL), 76. Rubén (VAL)


    Celta Vigo: Javi Varas – Cabral, Demidov (46. Jonatham Vila), Roberto Lago, Johny, Pranjić (62. Krohn-Dehli), Borja Oubiña, Fernández, Álex López, Park (55. Mario Bermejo), Orellana
    Rayo Vallecano: Rubén – Casado, Jordi Figueras, Tito, Gálvez, Javi Fuego, Roberto Trashorras, Piti, Domínguez (86. Adrián), Bangoura (64. José Carlos), Léo Baptistão (79. Delibašić)

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández