Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:1)
Rayo Vallecano
Nedeľa 07.04.2013, 12:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Pri lopte je momentálne hosťujúci gólman Rubén, ktorý sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť. To sa mu aj podarilo, keď odkopom našiel Adriána, no jeho následná strela z pravej strany napokon gólmana Javiho Varasa neprekvapila. Loptu svojím telom zblokoval do bezpečia.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Hosťujúci gólman Rubén si na svoje konto pripisuje skvelý zákrok! Po nebezpečnej prihrávke z ľavej strany od Maria Bermeja sa k lopte v centrálnej časti mohol dostať Orellana, no ochranca vallecanskej svätyne reflexívne zasiahol svojou ľavou rukou a loptu vytlačil do bezpečia.
     
    86
    Videli sme aj posledné striedanie hosťujúceho Vallecana. Namiesto Domíngueza nastupuje do hry oddýchnutý Adrián.
     
    85
    Ďalší domáci hráč obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu. Tentokrát ním je Orellana, ktorý sa previnil tvrdým faulom svojím kolenom.
     
    83
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Domáca defenzíva opäť poriadne zaváhala, keď si na ľavej strane neustrážila Casada. Ten skvelou prihrávkou našiel v strede nebráneného ANDRIJU DELIBAŠIĆA, ktorý jemným doťuknutím lopty prekonal bezmocného gólmana Javiho Varasa. Striedanie Delibašića bolo teda pre Vallecano takticky veľmi dobré.
     
    79
    Na rade je druhé striedanie hosťujúceho Vallecana. Namiesto Léa Baptistãa nastupuje do hry oddýchnutý Delibašić.
     
    77
    Domáci Mario Bermejo dostal pri vzdušnom súboji s Léom Baptistãom nepríjemný hit lakťom do hlavy. Na rade je rýchle ošetrovanie domáceho hráča.
     
    76
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Tentokrát si ju odnáša hosťujúci brankár Rubén, ktorý sa previnil zbytočnými protestami.
     
    72
    Hosťujúci tím získal ďalšiu žltú kartu. Tentokrát sa tvrdým faulom previnil Javi Fuego, ktorý neušiel pozornosti hlavného rozhodcu.
     
    70
    Piti sa dostal k lopte na pravej strane a takmer osamotený mohol ísť na bránu domáceho celku, no pozorný Jonathan Vila s ním bežal a následne ho mierne skĺzol. Za tento faul obdržal žltú kartu.
     
    67
    Ďalšiu žltú kartu obdržal hosťujúci Tito, ktorý nekompromisným sklzom zneškodnil domáceho Krohna-Dehliho. Pri lopte sú teda opäť hráči Viga.
     
    65
    Na rade je aj žltá karta pre hráča hostí – Casada, ktorý sa pri Fernándezovom prieniku previnil nedovoleným sklzom zozadu.
     
    64
    Domáci Mario Bermejo obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu, keďže sa previnil nedovolenou hrou rukou, ktorou odstavil jedného z obrancov Vallecana.
     
    64
    Striedaniae prichádza aj na strane hosťujúceho Vallecana. Namiesto Bangouru nastupuje do hry José Carlos.
     
    61
    Na rade je aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto Pranjića nastupuje do hry oddýchnutý Dán Krohn-Dehli.
     
    60
    Vyrovnávajúci gól domáceho Viga mal na kopačkách Mario Bermejo, no jeho nekompromisná delovka napokon minula priestor Robénovej brány asi o jeden meter vpravo.
     
    59
    Domáci získali výhodu priameho kopu zo vzdialenosti približne 32 metrov mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Álex López, no jeho center napokon skončil len v náručí gólmana Robéna.
     
    55
    Na rade je aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto Parka nastupuje do hry oddýchnutý Mario Bermejo.
     
    54
    Po skvelom centri od Domíngueza sa k lopte dostal opäť Léo Baptistão, ktorý však nedokázal prekonať gólmana Javiho Varasa ani tentokrát. Gólman Viga dobre zapracoval svojími rukami, ktorými loptu vyrazil do bezpečia.
     
    49
    Léo Baptistão sa dostal do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, keď tvrdo zakončoval, no gólman Javi Varas jeho delovku napokon vytlačil len tesne mimo svojej brány.
     
    46
    Tréner Viga posiela na začiatok druhého polčasu prvé striedanie. Namiesto Demidova nastúpi do hry oddýchnutý Jonathan Vila.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    44
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď po skvelom centri z priameho kopu od Orellanu sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Park, no ten napokon len preloboval bránu hostí.
     
    43
    Domáci Fernández sa tentorkát previnil nedovoleným faulom, keď pri vzdušnom súboji trafil lakťom do hlavy hosťujúceho Casada. Za tento zákrok si odnáša žltú kartu.
     
    40
    Domáci Pranjić sa dostal do súboja s hosťujúcim Casadom a napokon ostal sedieť na trávniku. Vyzerá to na zranenie pravého kolena, no po malom ošetrení by malo byť všetko v poriadku.
     
    39
    Gólman Javi Varas si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Po tvrdej delovke spoza pokutového územia od Roberta Trashorrasa sa skvele hodil po lopte a následne ju vyrazil napravo od seba.
     
    35
    Vidíme aj prvú žltú kartu na strane domáceho celku. Zinkasoval ju Álex López, ktorý zapracoval pri súboji s Robertom Trashorrasom až príliš svojimi rukami.
     
    32
    Léo Baptistão sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, no tentokrát s ním bežal ešte aj domáci Demidov, ktorý spolu s gólmanom Javim Varasom dokázali tento únik zastaviť.
     
    30
    Hosťujúci Javi Fuego sa dostal k lopte na pravej strane a peknou prihrávkou chcel na ľavom krídle nájsť Léa Baptistãoa, no to sa mu napokon nepodarilo, keďže Léo Baptistão bol veľmi dobre tiesnený dvojicou domácich obrancov.
     
    28
    Na rade je aj prvá žltá karta v tomto zápase pre hosťujúceho Pitiho. Ten si ju odnáša za to, že pri chránení svojej hlavy zahral loptu svojou rukou.
     
    25
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance, keď Piti odcentroval loptu spoza polovice na pravú stranu. Tam sa k nej dostal Bangoura, ktorý chcel krížne nájsť Léo Baptistão, no ten sa napokon pošmykol a už nedokázal efektívne zakončovať z voleja.
     
    14
    Rayo Vallecano dalo gól!
    Hostia sa po premyslenej prihrávkovej kombinácii napokon dostávajú do vedenia! K lopte sa na ľavej strane dostal Bongoura, ktorý si dobrými pohymbmi zasekol troch domácich obrancovu a skvelou prihrávkou našiel FRANCISCA "PITIHO". Ten presne umiestnenou pätičkou prekvapil a zároveň aj prekonal bezmocného gólmana Javiho Varasa.
     
    7
    Po peknom centri z pravej strany od Cabrala sa k lopte pred bránou hostí mohol dostať Park, no napokon už nestihol zakončovať, keďže tento center jemne stečoval hosťujúci Casado.

    Góly: 14. Piti, 83. Delibašić

    Karty:   35. Álex López (VIG), 43. Fernández (VIG), 64. Mario Bermejo (VIG), 70. Jonathan Vila (VIG), 85. Orellana (VIG) – 28. Piti (VAL), 65. Casado (VAL), 67. Tito (VAL), 72. Javi Fuego (VAL), 76. Rubén (VAL)


    Celta Vigo: Javi Varas – Cabral, Demidov (46. Jonatham Vila), Roberto Lago, Johny, Pranjić (62. Krohn-Dehli), Borja Oubiña, Fernández, Álex López, Park (55. Mario Bermejo), Orellana
    Rayo Vallecano: Rubén – Casado, Jordi Figueras, Tito, Gálvez, Javi Fuego, Roberto Trashorras, Piti, Domínguez (86. Adrián), Bangoura (64. José Carlos), Léo Baptistão (79. Delibašić)

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández