Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:1)
Rayo Vallecano
Nedeľa 07.04.2013, 12:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Ďalší domáci hráč obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu. Tentokrát ním je Orellana, ktorý sa previnil tvrdým faulom svojím kolenom.
     
    76
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Tentokrát si ju odnáša hosťujúci brankár Rubén, ktorý sa previnil zbytočnými protestami.
     
    72
    Hosťujúci tím získal ďalšiu žltú kartu. Tentokrát sa tvrdým faulom previnil Javi Fuego, ktorý neušiel pozornosti hlavného rozhodcu.
     
    70
    Piti sa dostal k lopte na pravej strane a takmer osamotený mohol ísť na bránu domáceho celku, no pozorný Jonathan Vila s ním bežal a následne ho mierne skĺzol. Za tento faul obdržal žltú kartu.
     
    67
    Ďalšiu žltú kartu obdržal hosťujúci Tito, ktorý nekompromisným sklzom zneškodnil domáceho Krohna-Dehliho. Pri lopte sú teda opäť hráči Viga.
     
    65
    Na rade je aj žltá karta pre hráča hostí – Casada, ktorý sa pri Fernándezovom prieniku previnil nedovoleným sklzom zozadu.
     
    64
    Domáci Mario Bermejo obdržal od hlavného rozhodcu žltú kartu, keďže sa previnil nedovolenou hrou rukou, ktorou odstavil jedného z obrancov Vallecana.
     
    43
    Domáci Fernández sa tentorkát previnil nedovoleným faulom, keď pri vzdušnom súboji trafil lakťom do hlavy hosťujúceho Casada. Za tento zákrok si odnáša žltú kartu.
     
    35
    Vidíme aj prvú žltú kartu na strane domáceho celku. Zinkasoval ju Álex López, ktorý zapracoval pri súboji s Robertom Trashorrasom až príliš svojimi rukami.
     
    28
    Na rade je aj prvá žltá karta v tomto zápase pre hosťujúceho Pitiho. Ten si ju odnáša za to, že pri chránení svojej hlavy zahral loptu svojou rukou.

    Góly: 14. Piti, 83. Delibašić

    Karty:   35. Álex López (VIG), 43. Fernández (VIG), 64. Mario Bermejo (VIG), 70. Jonathan Vila (VIG), 85. Orellana (VIG) – 28. Piti (VAL), 65. Casado (VAL), 67. Tito (VAL), 72. Javi Fuego (VAL), 76. Rubén (VAL)


    Celta Vigo: Javi Varas – Cabral, Demidov (46. Jonatham Vila), Roberto Lago, Johny, Pranjić (62. Krohn-Dehli), Borja Oubiña, Fernández, Álex López, Park (55. Mario Bermejo), Orellana
    Rayo Vallecano: Rubén – Casado, Jordi Figueras, Tito, Gálvez, Javi Fuego, Roberto Trashorras, Piti, Domínguez (86. Adrián), Bangoura (64. José Carlos), Léo Baptistão (79. Delibašić)

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández