Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
0:2 (0:0)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 07.04.2013, 17:00 • Estadio El Sadar, Pamplona (Iruñea) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase ukázali hráči Espanyolu Barcelona svoju ofenzívnu silu a napokon poriadne prekvapili domácich fanúšikov Osasuny. Najskôr sa v 51. minúte gólovo presadil Héctor Moreno, ktorý po centri od Mubaraka hlavičkovo prekonal gólmana Fernándeza. Následne v prvej minúte nadstaveného času skóroval ešte spomínaný Wakaso Mubarak, ktorý si zneškodnil gólmana Osasuny a následne už trafil len odkrytú bránu domácich.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:52:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Shojaei ešte tvrdo zakončoval z ľavej strany, no jeho delovka bola napokon len veľmi nepresná, keďže skončila len vysoko nad bránou hosťujúceho Espanyolu.
     
    90+1
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Domáci hráči Osasuny dali celú svoju silu do ofenzívy, čo sa im stalo napokon poriadne osudným. K lopte sa na ľavej strane dostal WAKASO MUBARAK, ktorý si zasekol gólmana Fernándeza a následne dobrým padáčikom z ťažkého uhla trafil priestor domácej brány.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Oba tímy si tentokrát mierne nerozumeli v rozohrávke a predviedli postavenia mimo hry – ofsajdy. Po nich sa k lopte dostáva gólman Casilla, ktorý ukáže odkop od svojej brány.
     
    88
    Domáci Nino tvrdo zakončoval po prevzatí lopty od Forlína z centrálnej časti, no jeho delovka bola napokon zblokovaná len mimo espanyolského pokutového územia.
     
    87
    Posledné striedanie vidíme aj na strane hostí. Namiesto Baenu nastupuje do hry oddýchnutý Petrov.
     
    86
    Vidíme aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto Rubéna nastupuje do hry oddýchnutý Llorente.
     
    85
    Hráči Osasuny sa stále snažia vyrovnať, no Espanyol sa zatiaľ bráni priam ukážkovo a svojím súperom nedáva žiadnu šancu na zakončenie.
     
    84
    Hosťujúci Colotto odcentroval loptu smerom dopredu na Mubaraka, no ten ju nedokázal dostatočne spracovať a následne o ňu prišiel.
     
    82
    Na pôde Osasuny vidíme aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto las Cuevasa nastupuje do hry oddýchnutý Shojaei.
     
    81
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci Silva, ktorý sa previnil nedovoleným faulom rukou na Stuaniho.
     
    80
    Sergio García sa dostla k lopte a následne si poriadne vycvičil osasunských obrancov. Neskôr prihrával na Stuaniho, ktorý však jeho úmysel nepochopil a loptu stratil.
     
    79
    Marc Bertrán musel byť mierne ošetrovaný mimo ihriska, no po malej chvíli sa napokon vrátil do hry. Uvidíme, či sa mu podarí niečo zaujímavé vymyslieť a prekvapiť tak Espanyol.
     
    78
    Osasuna je stále pri lopte, no zatiaľ sa jej veľmi nedarí. Hráči Espanyolu sa veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    77
    Hosťujúci tréner Espanyolu poslal na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Verdúa nastupuje na trávnik oddýchnutý Tejera.
     
    76
    Domáci Marc Bertán zinkasoval žltú kartu za mierne filmovanie a úplne zbytočné protesty na osobu hlavného rozhodcu.
     
    75
    Marc Bertrán nekompromisne pálil z pravej strany, no jeho delovka bola napokon zblokovaná. Na rade je teda rohový kop pre domácu Osasunu.

    Góly: 51. Moreno, 90+1. Mubarak

    Karty:   18. Alejandro Arribas (OSA), 69. Oier (OSA), 76. Marc Bertrán (OSA), 81. Silva (OSA) – 12. Stuani (EBA), 36. Moreno (EBA), 54. Colotto (EBA), 71. Javi López (EBA)


    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Rubén (68. Llorente), Lolo (64. Puñal), Marc Bertrán, Oier, Alejandro Arribas, Silva, De las Cuevas (82. Shojaei), Armenteros, Nino, Sola
    RCD Espanyol Barcelona: Francisco Casilla – Colotto, Moreno, Forlín, Víctor Álvarez, Simão (46. Mubarak), Verdú (77. Tejera), Baena (87. Petrov), Javi López, Sergio Garcia, Stuani

    Rozhodca: Jesús Gil – Marcos Álvarez, Ángel Nevado