Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
0:2 (0:0)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 07.04.2013, 17:00 • Estadio El Sadar, Pamplona (Iruñea) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Domáci hráči Osasuny dali celú svoju silu do ofenzívy, čo sa im stalo napokon poriadne osudným. K lopte sa na ľavej strane dostal WAKASO MUBARAK, ktorý si zasekol gólmana Fernándeza a následne dobrým padáčikom z ťažkého uhla trafil priestor domácej brány.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    87
    Posledné striedanie vidíme aj na strane hostí. Namiesto Baenu nastupuje do hry oddýchnutý Petrov.
     
    86
    Vidíme aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto Rubéna nastupuje do hry oddýchnutý Llorente.
     
    82
    Na pôde Osasuny vidíme aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto las Cuevasa nastupuje do hry oddýchnutý Shojaei.
     
    81
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci Silva, ktorý sa previnil nedovoleným faulom rukou na Stuaniho.
     
    80
    Sergio García sa dostla k lopte a následne si poriadne vycvičil osasunských obrancov. Neskôr prihrával na Stuaniho, ktorý však jeho úmysel nepochopil a loptu stratil.
     
    77
    Hosťujúci tréner Espanyolu poslal na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Verdúa nastupuje na trávnik oddýchnutý Tejera.
     
    76
    Domáci Marc Bertán zinkasoval žltú kartu za mierne filmovanie a úplne zbytočné protesty na osobu hlavného rozhodcu.
     
    74
    Do peknej gólovej šance v centrálnej časti sa tentokrát dostal Nino, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovka napokon skončila len tesne napravo od hosťujúcej brány.
     
    72
    Po dobrom centri z ľavej strany sa k zakončeniu mohol dostať Armenteros, no napokon sa tak nestalo. Gólman Casilla dobre vyskočil a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    71
    Hosťujúci Javi López tentokrát nekompromisným sklzom zložil k zemi las Cuevasa a za tento faul si odnáša jasnú žltú kartu.
     
    69
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci Oier, ktorý nekompromisným faulom zložil k zemi Sergia Garcíu.
     
    68
    Osasuna Pamplona dala gól!
    Tak napokon to tak nie je! Nino sa tešil predčasne, keď po centri od Silvu umiestnil loptu hlavou za chrbát gólmana Casillu. Asistent rozhodcu avízoval jasný ofsajd.
     
    65
    Hosťujúci gólman Casilla si na svoje konto pripisuje ďalší skvelý zákrok! Z hranice pokutového územia tvrdo pálil las Cuevas, no espanyolský gólman loptu vyrazil za svoju bránu ľavou rukou.
     
    64
    Tréner Osasuny vidí, že hra jeho zverencov nie je veľmi dobrá, a tak posiela na trávnik impulz v znení striedania. Namiesto Lola nastupuje na trávnik oddýchnutý Puñal.
     
    55
    Silva si loptu posunul na strednú časť hranice pokutového územia a tvrdo zakončoval, no gólman Espanyolu Casilla bol v strehu a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    54
    Hosťujúci Colotto obdržal žltú kartu za nepríjemný faul zozadu na domáceho las Cuevasa. Na rade je teda voľný kop pre domácu Osasunu.
     
    51
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Hosťujúci hráči sa dokázali gólovo presadiť! Po fantastickom centri z rohového kopu od Mubaraka sa k lopte pred gólmanom Fernándezom dostal HÉCTOR MORENO, ktorý nekompromisne hlavičkovo zakončoval a rozvlnil tak sieť v osasunskej bráne. Gólman Osasuny síce vystihol smer, no bol príliš pomalý na úspešný zákrok.
     
    46
    Tréner Espanyolu si pripravil polčasové striedanie. Namiesto Simãa nastúpi do druhého polčasu oddýchnutý Mubarak.
     
    36
    Po tvrdom faule na domáceho Armenterosa si hosťujúci Moreno odnáša žltú kartu. Tentokrát sa previnil nedovolenou hrou rukou v oblasti trupu.
     
    18
    Žltú kartu si odnáša aj domáci hráč. Je ním Alejandro Arribas, ktorý nekompromisným sklzom zozadu zložil k zemi hosťujúceho Verdúa.
     
    13
    Po Stuaniho faule sa domáci dostali k priamemu kopu, ktorý odišiel zahrávať las Cuevas! Jeho dobrý center ešte zhlavičkoval Oier, no napokon loptu umiestnil len nad bránu hostí.
     
    12
    Na rad prichádza aj prvá žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju hosťujúci Stuani, ktorý sa previnil tvrdým faulom na bežiaceho Silvu.
     
    3
    Po skvelom centri od Colotta sa lopta dostala pred domácu bránu, kde hostia poriadne postrašili. Z pravej časti pokutového územia tvrdo zakončoval Sergio Garcia, ktorého delovku však gólman Andrés Fernández vyrazil svojou rukou len na brvno svojej brány!

    Góly: 51. Moreno, 90+1. Mubarak

    Karty:   18. Alejandro Arribas (OSA), 69. Oier (OSA), 76. Marc Bertrán (OSA), 81. Silva (OSA) – 12. Stuani (EBA), 36. Moreno (EBA), 54. Colotto (EBA), 71. Javi López (EBA)


    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Rubén (68. Llorente), Lolo (64. Puñal), Marc Bertrán, Oier, Alejandro Arribas, Silva, De las Cuevas (82. Shojaei), Armenteros, Nino, Sola
    RCD Espanyol Barcelona: Francisco Casilla – Colotto, Moreno, Forlín, Víctor Álvarez, Simão (46. Mubarak), Verdú (77. Tejera), Baena (87. Petrov), Javi López, Sergio Garcia, Stuani

    Rozhodca: Jesús Gil – Marcos Álvarez, Ángel Nevado