Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
0:2 (0:0)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 07.04.2013, 17:00 • Estadio El Sadar, Pamplona (Iruñea) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    81
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci Silva, ktorý sa previnil nedovoleným faulom rukou na Stuaniho.
     
    76
    Domáci Marc Bertán zinkasoval žltú kartu za mierne filmovanie a úplne zbytočné protesty na osobu hlavného rozhodcu.
     
    71
    Hosťujúci Javi López tentokrát nekompromisným sklzom zložil k zemi las Cuevasa a za tento faul si odnáša jasnú žltú kartu.
     
    69
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci Oier, ktorý nekompromisným faulom zložil k zemi Sergia Garcíu.
     
    54
    Hosťujúci Colotto obdržal žltú kartu za nepríjemný faul zozadu na domáceho las Cuevasa. Na rade je teda voľný kop pre domácu Osasunu.
     
    36
    Po tvrdom faule na domáceho Armenterosa si hosťujúci Moreno odnáša žltú kartu. Tentokrát sa previnil nedovolenou hrou rukou v oblasti trupu.
     
    18
    Žltú kartu si odnáša aj domáci hráč. Je ním Alejandro Arribas, ktorý nekompromisným sklzom zozadu zložil k zemi hosťujúceho Verdúa.
     
    12
    Na rad prichádza aj prvá žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju hosťujúci Stuani, ktorý sa previnil tvrdým faulom na bežiaceho Silvu.

    Góly: 51. Moreno, 90+1. Mubarak

    Karty:   18. Alejandro Arribas (OSA), 69. Oier (OSA), 76. Marc Bertrán (OSA), 81. Silva (OSA) – 12. Stuani (EBA), 36. Moreno (EBA), 54. Colotto (EBA), 71. Javi López (EBA)


    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Rubén (68. Llorente), Lolo (64. Puñal), Marc Bertrán, Oier, Alejandro Arribas, Silva, De las Cuevas (82. Shojaei), Armenteros, Nino, Sola
    RCD Espanyol Barcelona: Francisco Casilla – Colotto, Moreno, Forlín, Víctor Álvarez, Simão (46. Mubarak), Verdú (77. Tejera), Baena (87. Petrov), Javi López, Sergio Garcia, Stuani

    Rozhodca: Jesús Gil – Marcos Álvarez, Ángel Nevado