Vigo – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Osasuna – Espanyol 0:2 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Valencia – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
0:2 (0:0)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 07.04.2013, 17:00 • Estadio El Sadar, Pamplona (Iruñea) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 30. kole najvyššej futbalovej súťaže v Španielsku – Primera División!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Estadio El Sadar, kde si od 17:00 zmeria sily domáci celok Osasuna Pamplona, ktorý na svojej pôde privíta tím RCD Espanyol Barcelona.

    Domáca Osasuna sa momentálne nachádza na jednej z posledných pozícii španielskej ligy, ktoré zaručujú zotrvanie v najvyššej súťaži. Futbalisti Osasuny sa nachádzajú na priebežnej pätnástej priečke s 31 bodmi a gólovým skóre -7. Pred nimi je celok Real Valladolid, ktorý má štvorbodový náskok a za nimi je na šestnástej priečke Granada s trojbodovým mankom na Osasunu. Aktuálna zápasová bilancia Osasuny, výhra – prehra – prehra – prehra – výhra, hovorí o tom, že tento tím vie uhrať aj dobre výsledky, no proti silným tímom na to jednoducho nemá. V poslednej pätici zápasov sa hráči Osasuny najskôr predviedli na pôde tímu Levante, kde po tvrdom súboji napokon vyhrali v pomere 2:0. Od tohto momentu sa však Osasunčanom nepodarilo získať ani jeden bod až v troch zápasoch, keď najskôr prehrali na domácej pôde proti celku Athletic Club v pomere 0:1. Následne sa predviedli na pôde Realu Betis, ktorý však pred svojími fanúšikmi zabojoval a dokázal vyhrať v pomere 2:1. Ďalší zápas na pôde Osasuny tiež nebol úspešný, keďže Atlético Madrid v ňom dominovalo v pomere 3:0. V poslednom kole si však futbalisti Osasuny napravili reputáciu a na pôde Realu Valladolid vyhrali v pomere 3:1.

    Espanyol je na tom o čosi lepšie ako jeho dnešný súper z Osasuny. Momentálne sídli na dvanástej priečke s 36 bodmi a gólovým skóre -4. Na jedenástu Sevillu stráca Espanyol zatiaľ dva body. Trinásty Athletic Club stráca na Espanyol zatiať len jeden bodík. Aktuálna zápasová bilancia Espanyolu, prehra – remíza – prehra – výhra – remíza, hovorí o tom, že tento tím podáva len veľmi nestabilné výkony, no občas dokáže potrápiť. V poslednej pätici zápasov sa hráči Espanyolu najskôr predviedli na pôde celku Atlético Madrid, kde však prehrali najtesnejším rozdielom 0:1. O kolo neskôr na svojej pôde privítali tím Real Valladolid, proti ktorému však uhrali len bezgólovú remízu. V ďalšom kole sa predviedli na pôde Raya Vallecana, kde však nezískali ani jeden bod a prehrali v pomere 0:2. Po nepriaznivých výsledkoch sa však Espanyol pozviechal a dokázal na pôde Malágy dominovať v pomere 2:0. V poslednom kole Espanyol privítal na svojej pôde zverencov Realu Sociedad, proti ktorému však uhral len remízu 2:2.

    Ktorý z tímov bude v tomto zápase spodnej časti tabuľky úspešnejší?
     
    Úvodné zostavy:

    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Rubén, Lolo, Marc Bertrán, Oier, Alejandro Arribas, Silva, De las Cuevas, Armenteros, Nino, Sola

    RCD Espanyol Barcelona: Francisco Casilla – Colotto, Moreno, Forlín, Víctor Álvarez, Simão, Verdú, Baena, Javi López, Sergio Garcia, Stuani

    Rozhodca: Jesús Gil – Marcos Álvarez, Ángel Nevado.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    V úvodnej minúte tohto zápasu sú o niečo aktívnejší hráči domácej Osasuny, ktorí sa snažia presadiť taktickými prienikmi po stranách.
     
    2
    Domáci Marc Bertrán tentokrát nedovolene zložil k zemi hosťujúceho Baenu, no napokon to nebolo klasifikované ako faul, a tak sa pokračuje v plynulosti hry aj naďalej.
     
    3
    Po skvelom centri od Colotta sa lopta dostala pred domácu bránu, kde hostia poriadne postrašili. Z pravej časti pokutového územia tvrdo zakončoval Sergio Garcia, ktorého delovku však gólman Andrés Fernández vyrazil svojou rukou len na brvno svojej brány!
     
    4
    Espanyol sa usadil v okolí domáceho pokutového územia a snaží sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Osasuna sa dobre bráni a nič nenecháva na náhodu.
     
    5
    Po miernom nedorozumení v domácej defenzíve sa k zakončeniu na pravej strane tentokrát dostal Baena, ktorého delovka však bola jedným z domácich obrancov zblokovaná len za bránu Osasuny. Na rade je rohový kop pre hostí.
     
    6
    Momentálne sa lopta nachádza pravažne v okolí stredu ihriska, kde ju majú v moci hráči Espanyolu. Tí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im nedarí nájsť recept na osasunskú obranu.
     
    7
    Verdú chcel z pravej strany loptu odcentrovať pred domácu bránu, no napokon bola lopta jedným z domácich hráčov zblokovaná len za bránu Osasuny. Na rade je teda ďalší rohový kop pre Espanyol.
     
    8
    Rohový kop hosťom tentokrát veľmi nevyšiel a po jeho zahraní sa k lopte dostali len domáci hráči, ktorí sa snažia založiť rýchly protiútok.
     
    9
    Stuani sa snažil zachytiť dobre letiaci center na pravej strane, no napokon mu lopta odskočila a skončila len mimo ihriska. Následne ju bude odkopávať domáci gólman Andrés Fernández.
     
    10
    Domáci futbalisti Osasuny sú síce pri lopte, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Loptu majú prevažne len na svojej polovici ihriska, kde je to pre Espanyol zatiaľ bezpečné.
     
    11
    Domáci útočníkovia Sola a Nino sa mohli dostať do dobrej šance, keď prvý menovaný získal loptu na hranici pokutového územia. Následne však prihrával na Nina, čo sa mu stalo osudným, keďže jeden z obrancov Espanyolu loptu zachytil.
     
    12
    Na rad prichádza aj prvá žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju hosťujúci Stuani, ktorý sa previnil tvrdým faulom na bežiaceho Silvu.
     
    13
    Po Stuaniho faule sa domáci dostali k priamemu kopu, ktorý odišiel zahrávať las Cuevas! Jeho dobrý center ešte zhlavičkoval Oier, no napokon loptu umiestnil len nad bránu hostí.
     
    14
    Po dobrom centri od Verdúa sa k lopte chcel dostať Stuani, no napokon sa mu to už nepodarilo. Pozorný obranca Rubén loptu zachytil a následne upokojuje tempo hry.
     
    15
    Sola sa dostal do vzdušného súboja s hosťujúcim Forlínom, ktorý ho lakťom mierne udrel do hlavy. Následne však hlavný rozhodca tento faul nevidel, a tak sa pokračuje ďalej.
     
    16
    Aj ďalšia útočná snaha domáceho celku bola odvrátená. Futbalisti Espanyolu veľmi dobre napádajú rozohrávku svojich súperov a snažia sa aj zaútočiť. To sa im zatiaľ darí.
     
    18
    Žltú kartu si odnáša aj domáci hráč. Je ním Alejandro Arribas, ktorý nekompromisným sklzom zozadu zložil k zemi hosťujúceho Verdúa.
     
    19
    Nino sa dobre presúval po ľavej strane, no napokon bol pri súboji o loptu faulovaný hosťujúcim Baenom. Na rade je teda voľný kop pre domácich, ktorí ho však budú zahrávať nakrátko.
     
    20
    Po ďalšom faule hosťujúceho Espanyolu získali hráči Osasuny ďalší priamy kop, no len z veľkej vzdialenosti. Tentokrát ho odišiel zahrávať Oier, ktorý však ďaleký center umiestnil len do rúk gólmana Casillu.
     
    21
    Osasuna sa dostala k lopte a snažila sa aj zaútočiť, nonapokon sa jej to nepodarilo, keďže las Cuevas stál vo veľmi tesnom ofsajde na ľavej strane. Následne sa k lopte dostávajú hostia.
     
    22
    Sergio García sa snažil po dobrom centri na pravú stranu pretlačiť s loptou až k bráne domáceho celku, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže dvojica obrancov Osasuny si priestor dokázala ustrážiť.
     
    23
    Armenterosa s dostal k lopte v centrálnej časti a následne ju tvrdo odcentroval. Gólman Francisco Casilla bol však v strehu a loptu po tomto centri ukryl vo svojom náručí.
     
    24
    Sergio García sa snažil pätičkou z centrálnej časti nájsť naľavo postaveného Stuaniho, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže loptu zachytil pozorný domáci Lolo.
     
    25
    Nino tvrdo zakončoval z pravej strany, no hosťujúci Javi López bol v strehu a loptu svojou hlavou vyrazil do bezpečia. Na rade je ďalší útok hosťujúceho Espanyolu.
     
    26
    Marc Bertrán si s loptou zbehol za polovicu ihriska a následne ju nebezpečne odcentroval pred bránu hostí. Nino ju síce zachytil, no neodhodlal sa strieľať, čo bola chyba. Následne o loptu prišiel.
     
    27
    Z hranice pokutového územia to tentokrát skúšal aj Sola, no jeho strieľaný center napokon letel len priamo na gólmana Casillu, ktorý loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    28
    Domáci stále pridávajú na ofenzívnej snahe, no zatiaľ sa im nedarí skórovať. Z pravej strany to tentokrát skúšal opäť Sola, no napokon vybojoval pre svoj tím rohový kop.
     
    29
    Rohový kop vyšiel domácim futbalistom Osasuny celkom zaujímavo, keď po dobrom centri sa k hlavičkovému zakončeniu na ľavej strane dostal Nino, no ten napokon trafil len jedného z hosťujúcich obrancov.
     
    30
    Ofenzívny tlak domácej Osasuny stále pokračuje, no Espanyol sa bráni naozaj ukážkovo a nič nenecháva na náhodu. Nabiehajúceho Armenterosa tentokrát odstavil pozorný Moreno.
     
    32
    Hosťujúci Verdú sa dobre presúval po pravej strane, no napokon narazil na domáceho Arribasa, ktorý mu ukázal tvrdosť svojej hry a od lopty ho telom odstavil.
     
    33
    Z centrálnej časti chcel tvrdo zakončovať Nino, no napokon mu loptu tesne pred zakončením vypichol pozorný Moreno, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    34
    Domáci sú stále pri lopte a snažia sa ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hosťujúci Espanyol dbá na zabezpečenú obranu a zatiaľ sa mu darí dobre.
     
    35
    Cez stred sa chcel osamotene preštrikovať domáci las Cuevas, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže jeden z obrancov Espanyolu mu loptu efektívne odkopol.
     
    36
    Po tvrdom faule na domáceho Armenterosa si hosťujúci Moreno odnáša žltú kartu. Tentokrát sa previnil nedovolenou hrou rukou v oblasti trupu.
     
    37
    Domáci sa snažili ťažiť z rýchleho priameho kopu po Morenovom faule, no napokon sa im to nepodarilo, keďže zahrávať ho odišiel Arribas, ktorý loptu odkopol len nad bránu Espanyolu.
     
    38
    Osasuna je prevažnú časť herného času pri lopte a snaží sa prekvapiť svojich súperov. Tí si však pokutové územie zatiaľ bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu.
     
    39
    Armenteros sa snažil dosiahnuť hlavou na center z ľavej strany od Silvu, no napokon ho svojím telom odstavil jeden z hráčov Espanyolu. Faul to však podľa rozhodcov nebol.
     
    40
    Espanyol sa na krátku chvíľu dostal na polovicu Osasuny, no napokon nedokázal nič vymyslieť. Momentálne sa hrá prevažne v okolí stredu ihriska.
     
    41
    Javi López získal voľný kop tesne za polovicou ihriska a tvrdo zakončoval. Jeho delovka vška napokon našla len priestor vedľa brány domácej Osasuny, kde napokon aj lopta skončila.
     
    42
    Nepesný center pred bránu domáceho celku predviedol hosťujúci Verdú. Gólman Fernández však s loptou nemal problém a pohodlne u ukryl vo svojom náručí.
     
    43
    Z pravej strany tvrdo zakončoval Baena, no gólman Fernández bol v strehu a dobre si ustrážil svoju žŕdku. Strela mu letela na hruď a gólman Osasuny ju následne zachytil vo svojom náručí.
     
    44
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal aj gólman Casilla, ktorý musel čeliť zakončeniu z ľavej strany od las Cuevasa. Napokon však loptu pohodlne ukryl vo svojom náručí.
     
    45
    Forlín sa ukázal opäť v tvrdom svetle, keď nepríjemne zložil k zemi nabiejúceho Armenterosa. Za tento faul však kartu nevidí a pokračuje sa v hre.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V úvode prvého polčasu boli o čosi aktívnejší hráči Espanyolu, za ktorých sa do najväčšej šance dostal Sergio Garcia. Toho však gólman Fernández s veľkým prehľadom vychytal a loptu zblokoval len na brvno svojej brány. Následne hostia ešte chvíľu tlačili, no onedlho sa do ofenzívnej prevahy dostali futbalisti Osasuny. Tým však šťastie neprialo a nepodarilo sa im úspešne zakončiť. Dobrý výkon predviedol aj gólman Casilla, ktorý držal svoj tím nad vodou.

    Podarí sa jednému z tímov v druhom polčase skórovať alebo sa tento zápas skončí bezgólovou remízou?
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Tréner Espanyolu si pripravil polčasové striedanie. Namiesto Simãa nastúpi do druhého polčasu oddýchnutý Mubarak.
     
    47
    Z ľavej strany sa tentokrát odhodlal hlavičkovo zakončovať hosťujúci Javi López, no jeho projektil napokon letel len tesne mimo domácej brány. Na rade je útok Osasuny.
     
    48
    V úvode druhého polčasu hrajú oba tímy oveľa opatrnejšie ako v polčase prvom. Momentálne sú pri lopte futbalisti Espanyolu, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť, no veľmi sa im nedarí.
     
    49
    Loptu majú v moci hráči Espanyolu, ktorí sa snažia niečo vymyslieť. Osasuna sa však veľmi dobre bráni a dobre vykrýva priestor pred svojou bránou.
     
    50
    Z ľavej strany tvrdo zakončoval Baena, ktorý však vybojoval pre svoj tím aspoň rohový kop. Jeho delovku zblokoval jeden z domácich obrancov.
     
    51
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Hosťujúci hráči sa dokázali gólovo presadiť! Po fantastickom centri z rohového kopu od Mubaraka sa k lopte pred gólmanom Fernándezom dostal HÉCTOR MORENO, ktorý nekompromisne hlavičkovo zakončoval a rozvlnil tak sieť v osasunskej bráne. Gólman Osasuny síce vystihol smer, no bol príliš pomalý na úspešný zákrok.
     
    52
    Únikom po pravom krídle sa snažil presadiť Nino, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže ho úspešne odstavil pozorný Moreno, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    53
    Lopta sa momentálne presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov si nedokáže vytvoriť vážnejšiu gólovú šancu. Aktívnejší sú však stále hráči hosťujúceho Espanyolu.
     
    54
    Hosťujúci Colotto obdržal žltú kartu za nepríjemný faul zozadu na domáceho las Cuevasa. Na rade je teda voľný kop pre domácu Osasunu.
     
    54
    Hosťujúci Colotto nepríjemne zložil domáceho Nina k zemi. Na rade je voľný kop pre domácu Osasunu, no z pomerne bezpečnej vzdialenosti pre hosťujúci Espanyol.
     
    55
    Silva si loptu posunul na strednú časť hranice pokutového územia a tvrdo zakončoval, no gólman Espanyolu Casilla bol v strehu a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    56
    Hráči Osasuny sa snažili opäť strelecky presadiť, no nepodarilo sa im to. Pozorní obrancovia Espanyolu boli v strehu a loptu zblokovali do bezpečia.
     
    57
    Marc Bertrán tvrdo zakončoval z pravej strany, no jeho delovka bola napokon neúspešná. Gólman Casilla bol v strehu, dobre sa presunul a loptu zachytil vo svojich rukaviciach.
     
    59
    Espanyol opäť nebezpečne dobiedza pred bránou domácej Osasuny, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí. Domáci sa pozorne bránia a gólman Fernández veľa práce nemá.
     
    60
    Hráči Osasuny sa stále musia brániť. Espanyol sa snaží niečo vymyslieť, no tentokrát Sergio García loptu umiestnil len vysoko nad domácu bránu.
     
    61
    Hrá sa prevažne na polovici domácej Osasuny, odkiaľ sa domáci zatiaľ nevedia dostať. Espanyol výborne napáda rozohrávku súpera a taktickými prihrávkami preniká smerom dopredu.
     
    62
    Nebezpečný center pred domácu bránu tentokrát poslal Mubarak, no jeho projektil napokon skončil len v moci gólmana Fernándeza, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    63
    Hráči Osasuny sa na krátku chvíli dostali na polovicu súpera, no po nepresnej prihrávke od Nina sa k lopte dostávajú opäť len hráči Espanyolu.
     
    64
    Tréner Osasuny vidí, že hra jeho zverencov nie je veľmi dobrá, a tak posiela na trávnik impulz v znení striedania. Namiesto Lola nastupuje na trávnik oddýchnutý Puñal.
     
    65
    Hosťujúci gólman Casilla si na svoje konto pripisuje ďalší skvelý zákrok! Z hranice pokutového územia tvrdo pálil las Cuevas, no espanyolský gólman loptu vyrazil za svoju bránu ľavou rukou.
     
    66
    Domáci mali k dispozícii dva rohové kopy, z ktorých však nedokázali nič vyťažiť. Po ich nepresných centroch sa k lopte dostávajú hráči Espanyolu.
     
    68
    Osasuna Pamplona dala gól!
    Tak napokon to tak nie je! Nino sa tešil predčasne, keď po centri od Silvu umiestnil loptu hlavou za chrbát gólmana Casillu. Asistent rozhodcu avízoval jasný ofsajd.
     
    69
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci Oier, ktorý nekompromisným faulom zložil k zemi Sergia Garcíu.
     
    70
    Hráči Osasuny sa snažia ofenzívne presadiť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Espanyol sa dobre bráni a nedáva domácim veľa priestoru.
     
    71
    Hosťujúci Javi López tentokrát nekompromisným sklzom zložil k zemi las Cuevasa a za tento faul si odnáša jasnú žltú kartu.
     
    72
    Po dobrom centri z ľavej strany sa k zakončeniu mohol dostať Armenteros, no napokon sa tak nestalo. Gólman Casilla dobre vyskočil a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    73
    Opäť sa hrá prevažne len v strede ihriska, kde sa hráči Espanyolu snažia dostať k lopte. Hráči Osasuny sú však pri ofenzívnej chuti a veľmi dobre útočia.
     
    74
    Do peknej gólovej šance v centrálnej časti sa tentokrát dostal Nino, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovka napokon skončila len tesne napravo od hosťujúcej brány.
     
    75
    Marc Bertrán nekompromisne pálil z pravej strany, no jeho delovka bola napokon zblokovaná. Na rade je teda rohový kop pre domácu Osasunu.
     
    76
    Domáci Marc Bertán zinkasoval žltú kartu za mierne filmovanie a úplne zbytočné protesty na osobu hlavného rozhodcu.
     
    77
    Hosťujúci tréner Espanyolu poslal na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Verdúa nastupuje na trávnik oddýchnutý Tejera.
     
    78
    Osasuna je stále pri lopte, no zatiaľ sa jej veľmi nedarí. Hráči Espanyolu sa veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    79
    Marc Bertrán musel byť mierne ošetrovaný mimo ihriska, no po malej chvíli sa napokon vrátil do hry. Uvidíme, či sa mu podarí niečo zaujímavé vymyslieť a prekvapiť tak Espanyol.
     
    80
    Sergio García sa dostla k lopte a následne si poriadne vycvičil osasunských obrancov. Neskôr prihrával na Stuaniho, ktorý však jeho úmysel nepochopil a loptu stratil.
     
    81
    Na rade je ďalšia žltá karta v tomto zápase. Zinkasoval ju domáci Silva, ktorý sa previnil nedovoleným faulom rukou na Stuaniho.
     
    82
    Na pôde Osasuny vidíme aj druhé striedanie domáceho celku. Namiesto las Cuevasa nastupuje do hry oddýchnutý Shojaei.
     
    84
    Hosťujúci Colotto odcentroval loptu smerom dopredu na Mubaraka, no ten ju nedokázal dostatočne spracovať a následne o ňu prišiel.
     
    85
    Hráči Osasuny sa stále snažia vyrovnať, no Espanyol sa zatiaľ bráni priam ukážkovo a svojím súperom nedáva žiadnu šancu na zakončenie.
     
    86
    Vidíme aj posledné striedanie domáceho celku. Namiesto Rubéna nastupuje do hry oddýchnutý Llorente.
     
    87
    Posledné striedanie vidíme aj na strane hostí. Namiesto Baenu nastupuje do hry oddýchnutý Petrov.
     
    88
    Domáci Nino tvrdo zakončoval po prevzatí lopty od Forlína z centrálnej časti, no jeho delovka bola napokon zblokovaná len mimo espanyolského pokutového územia.
     
    89
    Oba tímy si tentokrát mierne nerozumeli v rozohrávke a predviedli postavenia mimo hry – ofsajdy. Po nich sa k lopte dostáva gólman Casilla, ktorý ukáže odkop od svojej brány.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90+1
    Espanyol Barcelona dala gól!
    Domáci hráči Osasuny dali celú svoju silu do ofenzívy, čo sa im stalo napokon poriadne osudným. K lopte sa na ľavej strane dostal WAKASO MUBARAK, ktorý si zasekol gólmana Fernándeza a následne dobrým padáčikom z ťažkého uhla trafil priestor domácej brány.
     
    90+3
    Shojaei ešte tvrdo zakončoval z ľavej strany, no jeho delovka bola napokon len veľmi nepresná, keďže skončila len vysoko nad bránou hosťujúceho Espanyolu.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase ukázali hráči Espanyolu Barcelona svoju ofenzívnu silu a napokon poriadne prekvapili domácich fanúšikov Osasuny. Najskôr sa v 51. minúte gólovo presadil Héctor Moreno, ktorý po centri od Mubaraka hlavičkovo prekonal gólmana Fernándeza. Následne v prvej minúte nadstaveného času skóroval ešte spomínaný Wakaso Mubarak, ktorý si zneškodnil gólmana Osasuny a následne už trafil len odkrytú bránu domácich.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:52:27)

    Góly: 51. Moreno, 90+1. Mubarak

    Karty:   18. Alejandro Arribas (OSA), 69. Oier (OSA), 76. Marc Bertrán (OSA), 81. Silva (OSA) – 12. Stuani (EBA), 36. Moreno (EBA), 54. Colotto (EBA), 71. Javi López (EBA)


    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Rubén (68. Llorente), Lolo (64. Puñal), Marc Bertrán, Oier, Alejandro Arribas, Silva, De las Cuevas (82. Shojaei), Armenteros, Nino, Sola
    RCD Espanyol Barcelona: Francisco Casilla – Colotto, Moreno, Forlín, Víctor Álvarez, Simão (46. Mubarak), Verdú (77. Tejera), Baena (87. Petrov), Javi López, Sergio Garcia, Stuani

    Rozhodca: Jesús Gil – Marcos Álvarez, Ángel Nevado