Rapid Viedeň – Admira Wacker Mödling 1:1 (kon.) | Salzburg – Ried 2:2 (kon.) | Sturm Graz – Wacker 3:2 (kon.)
Wolfsberger – Neustadt 1:1 (kon.)
koniec
SK Sturm Graz
3:2 (1:0)
FC Wacker Innsbruck
cz Sobota 16.03.2013, 18:30 • UPC Arena • Rakúska Bundesliga
     
    90
    Wacker právě vstřelil branku!
    Jsme svědky neuvěřitelného závěru tohoto duelu! Po centru před šestnáctku Sturmu Graz se k hopsavému míči dostal CHRISTIAN SCHILLING, jenž pohlednou trefou z první překonává Fochera.
     
    81
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Že by to byl nakonec klidný závěr zápasu? Z rohového kopu se nohou po odražení prosadil IMRE SZABICS, který ještě před rozehráním rohu střídal!
     
    79
    Wacker právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že si po červené kartě Perstallera dokráčí domácí pro tři body bez sebemenšího zaváhání, ale opak je pravdou! Pomalým šouráčkem k levé tyčy Focherovy brány se prosazuje ROMAN WALLNER.
     
    68
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe dnes podruhé udeřil JURGEN SAMUEL! Vše začalo získáním míče, které obstaral Madl. Kulatý nesmysl se po kombinaci na jeden dotek dostal až k rakouskému záložníkovi, jenž krásnou střelou dostal balón za Safarova záda.
     
    21
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou po úvodním tlaku zaslouženě do vedení! Krásný lob za obranu Innsbrucku předvedl Schloffer, po té se k míči dostal záložník JURGEN SAMUEL, jenž musel překonávat brankáře Safara sice nadvakrát, ale nakonec se to povedlo!

    Vít Derner

    Góly: 21. Samuel, 68. Samuel, 81. Szabics – 79. Wallner, 90. Schilling

    Karty:   37. Kainz (STG), 55. Holzl (STG), 90. Dudic (STG) – 18. Perstaller (WCK), 60. Hauser (WCK)   76. Perstaller (WCK)


    SK Sturm Graz: Focher - Klem - Vujadinovic, Dudic, Ehrenreich - Samuel, Madl, Kainz, Schloffer(81.Szabics), Holzl - Okotie
    FC Wacker Innsbruck: Safar - Schilling, Kofler, Švejnoha, Hauser - Abrahám, Saurer(86.Piesinger), Schuetz, Merino(72.Hinterseer), Perstaller - Wallner

    Rozhodca: Marcus Hameter - Chrisian Trunner, Senad Cerimagic - Philipp Aiginger