Hr. Králové – Liberec 3:1 (kon.) | Teplice – Plzeň 1:2 (kon.) | Slavia – Bohemians 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
3:1 (1:1)
FC Slovan Liberec
cz Nedeľa 10.03.2019, 10:00 • Všesportovní stadion UMT • Juniorská liga – Čechy (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Hradce Králové, který dokázal zvítězit poměrem 3:1. Liberec sice byl v prvním poločase výrazně nebezpečnější, avšak inkasovaná branka ke konci prvního dějství měla fatální následky. Hned v úvodu druhého poločasu se Hradec dostal do vedení, které posléze ještě dokázal navýšit o jednu branku. Následně jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, která nám už žádnou branku nenabídla. (11:47:11)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Snížení měl na hlavě jeden z hostujících hráčů, kterému se ale nepovedlo trefit prázdnou bránu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi tohoto zápasu se zdá být rozhodnuto. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.
     
    88
    Na pořadu dne byl další rohový kop pro Hradec. Míč propadl až na kopačku Vobejdy, který pravačkou zamířil nad branku, Vliegen bude vykopávat.
     
    85
    Hradec se dostal k rohovému kopu z pravé strany, který nebyl vůbec špatný. Na malém vápně ale zasahoval Kazda, avšak domácí budou zahrávat další roh.
     
    84
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Michal Lábek, přichází Jan Šulc.
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Daniel Finěk, přichází Daniel Prouza.
     
    84
    Od vlastního pokutového území rozjížděl další útočný výpad hostující Lábek, kterému se podařilo najít pouze hlavu pozorného Petříka.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Hradec stále vede o dvě branky. Liberec bude muset pořádně zabrat, už mu nezbývá moc času.
     
    82
    Tohle už byla šance! Dvořák našel naprosto osamoceného Pázlera, který se zjevil v dobré pozici pro zakončení. Jeho hlavičku ale dokázal Mach zneškodnit.
     
    81
    Hradec to zkusil další vzdušnou nabídkou, která se ani v tomto případě neujala. Navíc se Soukeník nacházel v ofsajdu, Vliegen rychle rozehrál.
     
    80
    Posléze si ve středu hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem napadající Dvořák, který poslal na zem protihráče, jenž stále leží na zemi.
     
    79
    Dlouho avizované přenesení hry na levou stranu nenabídlo nic nebezpečného, naopak si obrannou povinnost splnil domácí Kundrt.
     
    78
    Také na druhé straně jsme sledovali standardku. Petřík to překvapivě zkusil přímo na branku, Vliegen se ke své bližší tyči včas přesunul.
     
    77
    Míč se příhodně odrazil do prostoru, kam si naběhl hostující Micovčák, jehož pohotová rána zaplula kousek vedle. Nyní měl Mach trochu štěstí.
     
    76
    Votroci faulovali v blízkosti vlastní šestnáctky, logicky tak přišel na řadu přímý kop. O rozehrávku se postaral Gembický, který trefil pouze zeď soupeře.
     
    75
    I o pár vteřin později se míč ocitl na kopačce brankáře Vliegena, který i v tomto případě rozehrál po zemi. Postupná akce přinesla nepovedený centr.
     
    74
    Z pravé strany se pokoušel odcentrovat domácí Gjinollari, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho nabídku ale za sebe dokázal prodloužit Lábek.
     
    71
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Milan Vrabec, přichází Petr Petr.

    David Suchý

    Góly: 44. Kropáček, 47. Soukeník, 55. Firbacher – 21. Micovčák (pen.)

    Karty:   43. Vuklišević (LIB), 63. Micovčák (LIB)


    FC Hradec Králové: Mach (C) – Gjinollari, Petřík, Kundrt, Soukeník, Kropáček (65. Bičiště), Vobejda, Šípek, Locker, Firbacher, Finěk (84. Prouza)
    Náhradníci: Prouza, Bičiště, Brůža, Šeba

    FC Slovan Liberec: Vliegen – Köstl, Lábek (84. Šulc), Pázler, Vrabec (71. Petr), Micovčák, Kazda, Yu, Dvořák (C), Gembický, Vuklišević
    Náhradníci: Hasalík – Šulc, Baláž, Petr

    Rozhodca: Melichar – Poživil, Vaňkát

    Diváci: 80