Boston – NJ Devils 2:5 (kon.) | Washington – Carolina 3:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Detroit 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Philadelphia 6:5 (po pr.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 0:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:4 (kon.) | Vegas – Colorado 2:1 (kon.) | LA Kings – Arizona 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:2 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
2:4 (1:4, 1:0, 0:0)
Vancouver Canucks
cz Piatok 28.12.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    27:05 Leon DRAISAITL - 2:4
     
    27:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, domácí celek snižuje. Connor McDavid našel výbornou křížnou přihrávkou spoluhráče, tím byl LEON DRAISAITL. Jeho rána z ještě vylepšené pozice zapadla přesně do branky, puk se od vzdálenější tyčky odrazil do brány. Asistence: Connor McDavid a Darnell Nurse.
    19:49 Antoine ROUSSEL - 1:4
     
    19:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nedůslednosti obrany domácího celku využil v útočném pásmu ANTOINE ROUSSEL. Dostal se k puku a ránou z první překonal Mikko Koskinena. Asistence: Nikolaj Goldobin a Derrick Pouliot.
    18:48 Elias PETTERSSON - 1:3
     
    18:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení. Po pěkné akci se před branku dostal ELIAS PETTERSSON. Jeho rána na bližší tyč pravděpodobně zaskočila brankáře, který nedokázal zareagovat. Asistence: Nikolaj Goldobin a Derrick Pouliot.
    10:24 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:2
     
    10:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru poměrně rychle domácí celek využil a snižuje. Po výborné přihrávce McDavida se prosazuje obranou nepokrytý RYAN NUGENT-HOPKINS. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.
    06:25 Brock BOESER - 0:2
     
    06:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    V pohodě hrající celek se dostává do dvoubrankového vedení. Elias Pettersson už mohl zakončovat, ale akci ještě vyšperkoval pasem na volného BROCKA BOESERA. Ten zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Elias Pettersson a Nikolaj Goldobin.
    03:48 Tyler MOTTE - 0:1
     
    03:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jeden z domácích hráčů špatně rozehrál u mantinelu, přišel o puk. Roussel našel volného TYLERA MOTTEA, který si vybruslil do lepší pozice a z osy střelou k tyčce překonal brankáře. Asistence: Antoine Roussel.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 11. Nugent-Hopkins (McDavid, Draisaitl), 28. Draisaitl (McDavid, Nurse) – 4. Motte (Roussel), 7. Boeser (Pettersson, Goldobin), 19. Pettersson (Goldobin, D. Pouliot), 20. Roussel (Goldobin, D. Pouliot)


    Edmonton Oilers: Koskinen (21. Talbot) – Nurse, A. Larsson, Gravel, Jones, Ch. Wideman, Benning – Draisaitl, McDavid, Chiasson – Rieder, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Lucic, Brodziak, Kassian – Zykov, Spooner, Rattie.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Ch. Tanev, B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Biega – Eriksson, Horvat, Virtanen – Goldobin, Pettersson, Boeser – M. Granlund, B. Gaunce, Leivo – Roussel, Beagle, Motte.

    Rozhodca: Lambert, Joannette – Cameron, Knorr

    Diváci: 18 347