Boston – NJ Devils 2:5 (kon.) | Washington – Carolina 3:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Detroit 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Philadelphia 6:5 (po pr.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 0:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:4 (kon.) | Vegas – Colorado 2:1 (kon.) | LA Kings – Arizona 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:2 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Calgary Flames
cz Piatok 28.12.2018, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:54 Johnny GAUDREAU - 1:4
     
    57:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU trefuje odkrytou branku soupeře a kompletuje hattrick! Nicméně z gólu ani hattricku se neraduje, neboť všemu předcházelo sekání Byfugliena. Asistence: Sean Monahan a Mark Giordano.
    55:39 Mark JANKOWSKI - 1:3
     
    55:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je tvrdý direkt pro Winnipeg! Domácí propadli při vlastní přesilové hře, do brejku se dostali dva hráči Flames, přičemž MARK JANKOWSKI na levé straně nic nevymýšlel, prostě vystřelil nad pravé rameno stojícího Hellebuycka a puk končí v brance. Asistence: Elias Lindholm a Travis Hamonic.
    38:47 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    38:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU krásně vymíchal hned několik obránců Jets a pak zadovkou všechny překvapil, puk získal Elias Lindholm, který si počkal, až Gaudreau sjede k brance, poslal mu přihrávkou puk a Gaudreau ho bekhendem dostal do branky Jets. Asistence: Elias Lindholm a Sean Monahan.
    37:53 Adam LOWRY - 1:1
     
    37:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Když už to vypadalo, že hosté v poklidu rozehrají, přišla nepochopitelná chyba v rozehrávce, kdy se puk dostal do mezikruží, kde pohotově, z první, vypálil ADAM LOWRY, který zaskočil i přesouvajícího se Ritticha. Bez asistence.
    21:04 Johnny GAUDREAU - 0:1
     
    21:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Při signalizovaném vyloučení překvapil všechny svou střelou z levé strany JOHNNY GAUDREAU, který nachytal i gólmana Hellebuycka, jenž jeho střelu propustil do branky. Asistence: Sean Monahan.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 38. Lowry – 22. J. Gaudreau (Monahan), 39. J. Gaudreau (E. Lindholm, Monahan), 56. Jankowski (E. Lindholm, Hamonic), 58. J. Gaudreau (Monahan, Giordano)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Little, Laine – Perreault, Lowry, B. Tanev – Copp, Roslovic, Appleton.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Kylington, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Tkachuk, Backlund, S. Bennett – Quine, Jankowski, Neal – Frolík, D. Ryan, Hathaway.

    Rozhodca: Chmielewski, Walsh – Mach, Murchison

    Diváci: 15 321