Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa Bay 6:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Ottawa – Edmonton 5:3 (kon.) | Chicago – Nashville 5:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Columbus Blue Jackets
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Pondelok 09.01.2017, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:33 Nick FOLIGNO - 2:1
     
    62:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Teď už je ale hotovo. První šance Blue Jackets v prodloužení končí gólem, Steve Mason skoro neměl možnost něco udělat. Domácí bojovníci přečíslili Philadelphii ve třech proti dvěma a NICK FOLIGNO si skvěle poradil se střelou z prostoru mezi kruhy, kam dostal nahrávku od spoluhráče. Na samostatné nájezdy tedy nedojde, Columbus po dvou porážkách vítězí. Asistence: Seth Jones.
    59:43 Brayden SCHENN - 1:1
     
    59:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrovská smůla pro doposud bezchybného Bobrovského, který jen pár vteřin před koncem základní hrací doby inkasuje, takže tento zápas půjde velmi pravděpodobně do prodloužení. Vše začalo nahozením od modré čáry, kterého si před brankovištěm jako první všiml BRAYDEN SCHENN. Ten s klidem uklidil puk do sítě ve chvíli, kdy Bobrovskij moc neměl přehled o tom, kde je kotouč. Také tato branka se zkoumala na videu, ale spíše z formálních důvodů, tady nemohla být moc o nedovoleném bránění řeč. Asistence: Ivan Provorov.
    27:08 David SAVARD - 1:0
     
    27:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Až před polovinou základní hrací doby jsme se dočkali úvodní branky utkání. Také nyní to bylo po sporné situaci, protože Steve Mason měl před sebou jednoho z hráčů Blue Jackets, který se s ním možná dostal do lehkého kontaktu. Ale v tomto případě se o nedovolené bránění nejedná, takže trefa DAVIDA SAVARDA bude platit. Savard se napřáhl od modré čáry a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Flyers zkusili uplatnit šanci na reklamaci gólu, ale není jim to nic platné. Tím pádem přicházejí o oddechový čas. Zásah platí a pokračujeme za stavu 1:0 pro Columbus. Asistence: William Karlsson.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 28. D. Savard (W. Karlsson), 63. N. Foligno (S. Jones) – 60. B. Schenn (Provorov)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux, Read – Konecny, Couturier, Voráček – Cousins, B. Schenn, Simmonds – VandeVelde, Bellemare, Gordon.

    Rozhodca: Schlenker, O'Rourke – Wheler, Racicot

    Diváci: 17 962