Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa Bay 6:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Ottawa – Edmonton 5:3 (kon.) | Chicago – Nashville 5:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Columbus Blue Jackets
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Pondelok 09.01.2017, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:51
    Poprvé ve třetí třetině se vylučuje, sednout si musí jít někdo z hokejistů Flyers. Rozhodčí totiž usoudil, že bylo mužů Philadelphie na ledě příliš. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Travis Konecny.
     
    39:22
    Máme tu před koncem druhé části bitku. Do sebe se pustili domácí Calvert a hostující Raffl. Oba dostanou pětiminutové tresty a půjdou si oddechnout za katr. Docela vyrovnaný souboj.
     
    11:57
    Obránce z České republiky Radko Gudas vyhodil puk přes mantinel, za tento prohřešek musí odejít pykat. Takže tu je první přesilovka v utkání také pro Columbus.
     
    03:00
    Poprvé v zápase se bude vylučovat. Na trestnou lavici odejde na dvě minuty za hákování hokejista domácích Sam Gagner. Philadelphia tak má k dispozici úvodní početní výhodu duelu.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 28. D. Savard (W. Karlsson), 63. N. Foligno (S. Jones) – 60. B. Schenn (Provorov)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Del Zotto, Gudas, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux, Read – Konecny, Couturier, Voráček – Cousins, B. Schenn, Simmonds – VandeVelde, Bellemare, Gordon.

    Rozhodca: Schlenker, O'Rourke – Wheler, Racicot

    Diváci: 17 962