Třinec – Liberec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:5 (po pr.)
Chomutov – Sparta Praha 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 8:2 (kon.) | Hradec Králové – Litvínov 0:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 11.11.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga (ČR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Třinec to zkouší bez Hrubce a se šesti bruslaři v poli! Odražený puk před Willem skončil u Rákose, který ale střelou z mezikruží jen nechal vyniknout libereckého gólmana.
     
    58:14
    Oceláři ztratili kotouč a Vitásek jel úplně sám na Hrubce! Příliš brzy se snažil bekhendem zasunout puk mezi jeho betony, třinecký gólman mezeru ucpal.
     
    55:47
    Bartovič se za modrou čárou elegantně vyhnul Petružálkovi a střílel z mezikruží na Hrubce! Třinecký gólman vytěsnil puk na zadní mantinel.
     
    46:43
    Daniel Rákos (TRI) ještě ani nestihl dojet na střídačku a už míří znovu na trestnou lavici. V dnešním zápase je tam už potřetí a opět si odpyká dvě minuty za podražení. Přesilovka Bílých Tygrů odstartuje po komerční přestávce.
     
    44:09
    Liberec si zahraje přesilovou hru. Daniel Rákos (TRI) odjíždí za katr po faulu ve střední třetině, odpyká si dvě minuty za podražení.
     
    37:42
    Dvěma rychlými přihrávkami rozebrali třinečtí hokejisté libereckou čtyřku, ale Adamský nedokázal usměrnit prudký Polanského pas do odkryté klece!
     
    37:08
    Martin Růžička byl po střele Petružálka před bránou fauloval a zřejmě si při pádu poranil rameno. Třinecký útočník je odváděn na střídačku, Adam Jánošík (LIB) odjíždí na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
    35:27 Radim ŠIMEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Svačina přistrčil volný kotouč přímo do jízdy RADIMU ŠIMKOVI, a ten z pozice obránce ujel po pravé straně všem Ocelářům! Před Hrubcem pak zachoval chladnou hlavu a podruhé v zápase se s přispěním tyčky dokázal prosadit! Jako by chtěl Šimek ukázat domácímu Sýkorovi, jak se to dělá – 1:2! Asistence: Vladimír Svačina, Lukáš Vantuch.
     
    33:15
    Rákos odpálil puk z nebezpečné skrumáže před Hrubcem jen k Hrabíkovi, který z levého kruhu okamžitě střílel. Třinecký gólman vykopl střelu betonem.
     
    29:10
    Lukáš Krenželok (LIB) poté u mantinelu fauloval a je potrestán dvěma minutami za podražení. Obě mužstva nyní hrají ve čtyřech.
     
    28:42
    Utkání začíná být pořádně vyhrocené a po zákroku gólmana hostí se odehrála další ostrá výměna názorů. Vladimír Dravecký (TRI) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:42
    Linhart se uvolnil v prostoru mezi kruhy a spoluhráči mu tam puk skutečně poslali. Jenže Will předvedl skvělý zákrok a ve vyložené šanci odmítl třinecký obrat!
     
    26:45
    Hned po vstřelení gólu se strhla rvačka mezi Lukášem Vantuchem (LIB) a Danielem Rákosem (TRI). Liberecký útočník měl navrch, ale také si odpyká čtyři minuty za hrubost. První trest za něj odsedí Hrabík. Rákos dostal pouze dvě minuty za hrubost.
    26:45 Vladimír DRAVECKÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané ujeli do protiútoku středem kluziště a doslova dotlačili puk za brankovou čáru! Nebezpečnou střelu z mezikruží ještě Will vyrazil před sebe, ale bránící Derner odrazil puk bruslí zpět na svého gólmana. Buldočí důraz poté uplatnil VLADIMÍR DRAVECKÝ a protlačil puk do branky – 1:1! Asistence: Milan Doudera, Kamil Kreps.
     
    24:10
    Polanský vystřelil příklepem z pravé strany a Derner jeho pokus nepříjemně přizvedl. Puk vypadl Willovi z lapačky a proskákal přes vrch branky!
     
    21:01
    Oceláři chybovali v rozehrávce a Mojžíš od mantinelu pohotově přihrál Bartovičovi před branku. Hrubec dokázal proti nepříjemné teči slovenského útočníka zasáhnout.
     
    15:31
    Vladimír Dravecký (TRI) při napadání liberecké rozehrávky fauloval a odsedí si dvě minuty za hákování. Bílí Tygři si zahrají svou první přesilovku.
     
    12:08
    Třinečtí mají šanci na vyrovnání v přesilové hře. Lukáš Derner (LIB) je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl a míří na trestnou lavici.
    11:21 Radim ŠIMEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na druhé straně to za Hrubcem zacinkalo a kotouč skončil v síti! Starší dorostenec Hrabík zavezl puk za bránu a přihrál na modrou čáru RADIMU ŠIMKOVI. Liberecký obránce se opřel z prvního doteku do puku a trefil se přesně k tyči. Hrubec přes klubko hráčů vůbec nic neviděl, Hrabík si připsal první bod v extraligové kariéře – 0:1! Asistence: Kryštof Hrabík, Jaroslav Vlach.
     
    07:50
    Ordoš pronikl do pásma a přihrál na modrou čáru Pyrochtovi. Poté si před bránou našel odražený kotouč a z vynikající střelecké pozice pálil vedle!

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 27. Dravecký (M. Doudera, Kreps) – 12. R. Šimek (Hrabík, J. Vlach), 36. R. Šimek (Svačina, Vantuch)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, L. Doudera, Nosek, Jank, L. Galvas – Petružálek, Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský, Polanský, Irgl (C) – J. Sýkora, Špirko, Jašek.
    Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, R. Šimek, Derner, Mojžíš, Vitásek, Jánošík, Pyrochta – L. Krenželok, P. Jelínek, Lakatoš – Radivojevič (C), Bulíř, Bartovič – Ordoš, Vantuch, Svačina – J. Vlach, Hrabík, J. Stránský – D. Špaček.

    Rozhodca: Jan Hribik, Oldřich Hejduk – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 4 873 (94 % celkové kapacity)