Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – LA Kings 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
Anaheim Ducks
cz Piatok 11.11.2016, 01:10 • PNC Arena, Raleigh (kapacita 18680 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Ryan KESLER - 2:4
     
    59:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Kačeři získali kotouč, Getzlaf od vlastní modré čáry prázdnou branku ještě netrefil, nepovedlo se to ani z ostrého úhlu dorážejícímu Silfverbergovi. Akce ale pokračovala, Getzlaf vytvořil střeleckou pozici pro RYANA KESLERA, který se už nemýlil! Asistence: Ryan Getzlaf a Jakob Silfverberg.
    43:15 Victor RASK - 2:3
     
    43:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají na dostřel! Kevin Bieksa nejdříve zastavil Stempniakovu akci, Jeff Skinner v ní ale pokračoval a rychlou přihrávkou našel před brankou VICTORA RASKA, který puk poslal do odkryté části branky! Bernier se už přesouval k druhé tyči. Asistence: Jeff Skinner a Lee Stempniak.
    34:58 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:3
     
    34:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes se vrací do hry. Po vyhraném vhazování získal puk Sebastian Aho, přiklepl jej na modrou čáru Jaccobu Slavinovi, jehož nahození dokázal před brankou perfektně tečovat TEUVO TERÄVÄINEN! Asistence: Jaccob Slavin a Sebastian Aho.
    32:36 Jakob SILFVERBERG - 0:3
     
    32:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky! Domácí se sice sympaticky snažili v útočném pásmu. Brett Pesce ale na útočné modré čáře udělal obrovskou chybu, když se mu puk zamotal na hokejku a do úniku se dostal JAKOB SILFVERBERG, jenž vyřešil parádní ranou na zadní tyč! Bez asistence.
    29:30 Jakob SILFVERBERG - 0:2
     
    29:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři jdou do zaslouženého dvoubrankového vedení! Cogliano přihrál puk na modrou čáru Camu Fowlerovi, jehož tečovaná střela se od zadního mantinelu odrazila zpátky před branku, kde na kotouč číhal JAKOB SILFERBERG a odrazem jej poslal za Wardova záda! Asistence: Cam Fowler a Andrew Cogliano.
    24:46 Ryan KESLER - 0:1
     
    24:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks otevírají skóre utkání po velmi rychlé akci! Jakob Silfverberg vyhrál souboj o kotouč za brankou, Andrew Cogliano rychlou přihrávkou našel před brankou RYANA KESLERA, který dokázal prostřelit Warda! Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silfverberg.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 35. Teräväinen (Slavin, Aho), 44. V. Rask (Skinner, Stempniak) – 25. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 30. Silfverberg (Fowler, Cogliano), 33. Silfverberg, 60. Kesler (Getzlaf, Silfverberg)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (59. Läck) – Slavin, Pesce, Hanifin, Hainsey, Dahlbeck, R. Murphy – Skinner, V. Rask, E. Lindholm – Nordström, J. Staal, Nestrašil – Stempniak, Teräväinen, Di Giuseppe – Stålberg, McClement, Aho.
    Anaheim Ducks: Bernier – Fowler, Manson, Stoner, H. Lindholm, Bieksa, Vatanen – N. Ritchie, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Vermette, Rakell – Garbutt, Wagner, Sgarbossa.

    Rozhodca: Rank, J. Hebert – Berg, Shewchyk

    Diváci: 8086