Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:4 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:4 (kon.)
Montreal – LA Kings 4:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:1 (kon.)
Florida – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Winnipeg 2:3 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Minnesota Wild
cz Piatok 11.11.2016, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Jason POMINVILLE - 2:4
     
    59:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A s největší pravděpodobností je rozhodnuto! Powerplay se domácím vůbec nepodařila. Spurgeon nejprve zablokoval střelu Kunitze a následně se odražený puk dostal k JASONU POMINVILLOVI, který z vlastního obranného pásma trefuje opuštěnou klec Pittsburghu a pečetí tak výhru svého týmu. Asistence: Jared Spurgeon.
    42:56 Eric STAAL - 2:3
     
    42:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Velká hrubka Letanga stojí Penguins remízový stav! Zadák Pittsburghu ztratil za vlastní bránou puk a z předbrankového prostoru se dostal ke střele Charlie Coyle. Jeho pokus Fleurdy vyrazil k ERICU STAALOVI, jenž bekhendem zametl puk do odkryté brány. Asistence: Charlie Coyle, Nino Niederreiter.
    29:07 Nino NIEDERREITER - 2:2
     
    29:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Avšak hosté bleskově srovnávají stav zápasu! Eric Staal přihřál z rohu kluziště na NINA NIEDERREITERA. jenž si sjel do prostoru pravého kruhu, přerovnal se kotouč na forhend a poté střelou na rameno Fleuryho rozesmutněl domácí příznivce podruhé. Asistence: Eric Staal.
    27:33 Patric HÖRNQVIST - 2:1
     
    27:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    I další přesilovka je využita a domácí opět vedou! Fleury svým zásahem rozehrál další útočnou akci domácích, která pokračovala v útočném pásmu. Kessel našel na pravé straně najíždějícího PATRICA HÖRNQVISTA, jenž chtěl ještě najít před bránou Crosbyho. Do jeho přihrávky se ovšem položil hostující Ryan Suter, který si nešťastně srazil kotouč do vlastní brány. Asistence: Phil Kessel, Jevgenij Malkin.
    18:09 Charlie COYLE - 1:1
     
    18:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild ovšem také využívají početní výhodu a srovnávají krok se svým soupeřem! Domácí se nemohli vymanit z tlaku Minnesoty, což hosté dokázali potrestat. Ryan Suter vypálil velmi tvrdě od modré čáry a do jeho rány vložil těsně před Fleurym svoji hokejku CHARLIE COYLE, jenž změnil dráhu letu puku natolik, že na ni domácí gólman nestačil reagovat. Asistence: Ryan Suter, Eric Staal.
    07:53 Sidney CROSBY - 1:0
     
    07:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens využívají přesilovku a ujímají se vedení! Phil Kessel poslal střílenou přihrávku směrem na SIDNEY CROSBYHO, jenž velice šikovně nastavil do jeho nabídky svou hůl a nasměroval tak kotouč nad pravý beton Dubnyka. Asistence: Phil Kessel, Kris Letang.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 8. Crosby (Kessel, Letang), 28. Hörnqvist (Kessel, Malkin) – 19. Coyle (Suter, E. Staal), 30. Niederreiter (E. Staal), 43. E. Staal (Coyle, Niederreiter), 60. Pominville (Spurgeon)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury – Letang, Dumoulin, Daley, Määttä, J. Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), Hagelin – Kessel, Malkin, Kunitz – Rust, Bonino, Sheary – Fehr, Cullen, S. Wilson.
    Minnesota Wild: Dubnyk – Dumba, Suter, Folin, Brodin, Spurgeon, Reilly – Coyle, E. Staal, Niederreiter – Pominville (C), M. Koivu, Mikael Granlund – Z. Mitchell, Haula, Zucker – Stewart, Graovac, Eriksson Ek.

    Rozhodca: Pochmara, L´Ecuyer – MacPherson, Murray

    Diváci: 18 458