Do 91 kg - popoludňajšie semifinále (muži) Vítěz: Vassiliy Levit (KAZ) (kon.) | Nad 91 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 75 kg - dopoludňajšie predkolá (ženy) (kon.) | Do 56 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopoludňajšie semifinále (muži) (kon.) | Do 64 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 81 kg - dopoludňajšíe štvrťfinále (muži) (kon.) | Do 49 kg - finále (muži) Vítěz: H. Dusmatov (UZB) (kon.)
Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (ženy) (kon.) | Do 56 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - popoludňajšie semifinále (muži) Vítěz: Sofiane OUMIHA (FRA) (kon.) | Do 64 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
koniec udalosti
Do 64 kg - popoludňajšie predkolá (muži)

cz Nedeľa 14.08.2016, 23:45 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - box
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 23:45.
     
    Program lehké velterová váhy, který nabídne čtyři zápasy, začne po skončení semifinále lehké váhy.
     
    Obrovské množství boxerských klání pokračuje dále, nyní nás čekají čtyři zápasy lehké velterové váhy, jako první se v ringu střetnou Artem Harutyunyan z Německa a Arthur Biyarslanov z Kanady.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Šestadvacetiletý Artem Harutyunyan vstoupil do duelu proti o pět let mladšímu Arthurovi Biyarslanovi skvěle a po několika přesných úderech se stává vítězem prvního kola.
     
    2. kol
    Němec pokračuje v pěkném výkonu. Artem Harutyunyan se dobře kryje a ve správný moment navíc dokáže zaútočit. Arthur Biyarslanov prohrává 0:2 na body a je blízko vyřazení!
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    Artem Harutyunyan vítězí 2:0 na body a po vyřazení Arthura Biyarslanova postupuje do čtvrtfinále olympijských her v Riu de Janieru.
     
    Nedělní program lehké velterové váhy se přehoupl přes půlnoc a před námi jsou ještě tři zápasy. V tom prvním Batuhan Gozgec z Turecka vyzve houževnatého Joedisona Teixeiru z Brazílie. Fanoušci v hledišti jásají!
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Oba boxeři si v prvním kole nic nedarovali a souboj je od úvodní minuty hodně vyrovnaný, nicméně, z prvního zisku bodu se raduje domácí Joedison Teixeira. Brazilec za jásotu fanoušků dostal ve čtverci B a C deset bodů, zatímco Gozgec devět.
     
    2. kol
    Zatímco první kolo bylo vyrovnané, to druhé k nelibosti brazilských fanoušků získal na svou stranu Batuhan Gozgec, a to poměrně razantním způsobem. Turek získal třikrát deset bodů. O vítězi rozhodne třetí a poslední kolo!
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    Batuhan Gozgec po úvodním vyrovnaném kole působil mnohem sebevědoměji a jakmile se dostal na koně, Joedison Teixeira se ho z něj marně snažil sesadit. Turecký boxer vítězí jednoznačně 3:0 na body a je ve čtvrtfinále.
     
    Polovina velterové váhy je za námi a ještě nás čekají dva zápasy, v tom prvním Lorenzo Sotomayor Collazo vyzve Hassana Amzileho z Francie.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Lorenzo Sotomayor Collazo, zlatý medailista z evropského šampionátu 2015, vstoupil do utkání dobře a velice vyrovnané první kolo získal na svou stranu, když ve čtvercích A a C dostal deset bodů.
     
    2. kol
    Lorenzo Sotomayor Collazo uštědřil Hassanovi Amzileovi tvrdý pravý hák a druhé kolo vyznělo výrazně pro něho, když od rozhodčích dostal třikrát deset bodů a je blízko vítězství!
     
    3. kol
    Hassan Amzile ve třetím kole přidal, odvrátit porážku ovšem nedokázal. Lorenzo Sotomayor Collazo v roli zkušeného boxera zvítězil těsně 2:1 na body a je ve čtvrtfinále!
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    Artem Harutyunyan, Batuhan Gozgec a před pár okamžiky Lorenzo Sotomayor Collazo postoupili do čtvrtfinále, ve kterém je ještě jedno místo, o něž se poperou Pat McCormack a Yasnier Toledo.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Pat McCormack je velice talentovaným boxerem, který byl v roce 2011 nominován britskou televizí BBC na ocenění talent roku poté, co vyhrál juniorské mistrovství světa AIBA.
     
    1. kol
    Pat McCormack bojoval v prvním kole velice slušně, nicméně jeho o pět let starší soupeř byl lepší. Yasnier Toledo získal ve čtvercích B a C deset bodů a těsně zvítězil. Před námi jsou ovšem další dvě kola.
     
    2. kol
    Pat McCormack má před sebou horké chvilky a otázkou je, zda se mu v hlavě honí myšlenka bojovat jako Mike Tyson, který byl jeho dětským idolem a určitě je jím stále.
     
    2. kol
    Pat McCormack si z bronzového medailisty z olympijských her v Londýně 2012 nic nedělá a je mu vyrovnaným soupeřem, Yasnier Toledo je ovšem o něco lepší a i ve druhém kole získal na své konto dvě desítky!
     
    3. kol
    Yasnier Toledo během své kariéry získal dvě bronzové medaile, dvě stříbrné, no a také dvě zlaté. Pokud by Kubánec nepostoupil, byla by to obrovská senzace.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    Pat McCormack bojoval jako lev a nakonec Yasnierovi Toledovi z Kuby podlehl těsně 2:1 na body! Senzace se nekoná. (00:57:14)

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské lehké velterové váhy (60-64 kg)
    Artem Harutyunyan (GER) v Arthur Biyarslanov (CAN) 2:0
    Batuhan Gozgec (TUR) v Joedison Teixeira (BRA) 3:0
    Lorenzo Sotomayor Collazo (AZE) v Hassan Amzile (FRA) 2:1
    Pat McCormack (GBR) v Yasnier Toledo (CUB) 1:2