Do 91 kg - popoludňajšie semifinále (muži) Vítěz: Vassiliy Levit (KAZ) (kon.) | Nad 91 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 75 kg - dopoludňajšie predkolá (ženy) (kon.) | Do 56 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - dopoludňajšie semifinále (muži) (kon.) | Do 64 kg - dopoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 81 kg - dopoludňajšíe štvrťfinále (muži) (kon.) | Do 49 kg - finále (muži) Vítěz: H. Dusmatov (UZB) (kon.)
Do 75 kg - popoludňajšie predkolá (ženy) (kon.) | Do 56 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
Do 60 kg - popoludňajšie semifinále (muži) Vítěz: Sofiane OUMIHA (FRA) (kon.) | Do 64 kg - popoludňajšie predkolá (muži) (kon.)
koniec udalosti
Do 56 kg - popoludňajšie predkolá (muži)

cz Nedeľa 14.08.2016, 22:30 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - box
     
    Dnešní program bantamové váhy je u konce a nyní spěcháme na semifinále lehké váhy. Prozatím na shledanou. (23:36:45)
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Kazach Kairat Yeraliyev byl sice ve třetím kole lepší, ale celkově vyhrál Murodjon Akhmadaliev 3:0 na body a raduje se z postupu do čtvrtfinále.
     
    2. kol
    Kairat Yeraliyev se z prvního kola nepoučil a jakmile otevřel obranu, hned dostal naloženo. Murodjon Akhmadaliev získal opět třikrát deset bodů a je krůček od postupu.
     
    1. kol
    Začátek byl sice opatrný, ale Murodjon Akhmadaliev poté zahnal svého soupeře do kouta a uštědřil mu pěkný pravý hák, následně také levý. První kolo ovládl Uzbek, který získal třikrát deset bodů.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Melian si vyšlápl na Bilela Mhamdiho a nyní už nás čeká poslední duel dnešního programu bantamové váhy, v němž Kairat Yeraliyev vyzve MurodjonaAkhmadalieva.
     
    2. kol
    Konec zápasu.
     
    2. kol
    Alberto Ezequiel Melian namasíroval Bilelovi Mhamdimu pořádně obličej a zápas byl předčasně ukončen poté, co Mhamdimu vypršel čas na ošetření. Argentinec vítězí kontumačně 3:0 na body.
     
    1. kol
    Alberto Ezequiel Melian byl v prvním kole lepší a od rozhodčích získal třikrát deset bodů. Bilel Mhamdi sice neboxuje špatně, ale jeho úderům schází v drtivé většině případů přesnost.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Předposlední zápas dnešního programu bantamové váhy obstarají Alberto Ezequiel Melian z Argentiny a Bilel Mhamdi z Tuniska. Tady bychom se mohli dočkat velké řežby.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    3. kol
    Mohamed Hamout se ve třetím kole kousl a předvedl několik pěkných úderů na hlavu, jenže vítězství v posledním kole díky dvěma desítkám už mu nepomohlo. Postupujícím se stal Robeisy Ramirez, který zvítězil 2:1 na body!
     
    2. kol
    Druhé kolo už tak vyrovnané nebylo a několik dobrých úderů předvedl Robeisy Ramirez, který dostal třikrát deset bodů a je blízko postupu do čtvrtfinále!
     
    1. kol
    Úvodní kolo bylo hodně vyrovnané, nakonec se ale jeho vítězem stal Robeisy Ramirez, který dostal ve čtverci A a B deset bodů, zatímco Hamout devět.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    Do ringu už míří Mohamed Hamout z Maroka a Robeisy Ramirez z Kuby. Boxeři z Kuby jsou velice dobří a na olympiádě získali rekordních 64 medailí, svou sbírku by ovšem rádi rozšířili.
     
    Jiawei Zhang byl ve všech třech kolech jasně lepší a dostal v nich vždy deset bodů, celkem tedy vítězí 3:0 a postupuje do čtvrtfinále.

    Tomáš Reiner

    Výsledky mužské bantamové váhy (52-56 kg)
    Jiawei Zhang (CHN) v Sangmyeong Ham (KOR) 3:0
    Mohamed Hamout (MAR) v Robeisy Ramirez (CUB) 1:2
    Alberto Ezequiel Melian (ARG) v Bilel Mhamdi (TUN) 3:0 (2. kolo)
    Kairat Yeraliyev (KAZ) v Murodjon Akhmadaliev (UZB) 0:3