Ostrava – Jablonec 1:2 (kon.) | Zlín – Slavia 0:2 (kon.) | Brno – Slovácko 2:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 4:3 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
4:3 (2:1)
FK Teplice
cz Sobota 19.09.2015, 20:15 • Adidas Aréna (kapacita: 5 000) • První fotbalová liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Teplice právě vstřelily branku!
    To jsou věci! Breite jen tak nazdařbůh poslal míč směrem do šestnáctky Středočechů, kde domácí obrana úplně zapomněla na MARTINA FILLA, který ještě vykřesává naději pro Teplice!
     
    85
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JASMIN ŠČUK díky povedené střele vrací domácím dvoubrankové vedení! Bosenský středopolař v dresu Středočechů předstoupil před nepozorného Táborského a ranou přesně k tyči překonal marně se natahujícího Grigara!
     
    81
    Teplice právě vstřelily branku!
    A Mladou Boleslav může neproměněná šance mrzet! Fillo přihrál ve vápně stojícímu Vachouškovi, který patičkou našel IVA TÁBORSKÉHO, jenž střelou na bližší tyč překonal Šedu!
     
    56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí už vedou o dvě branky! Zahustel kroutil míč na zadní tyč, kde hlavičkoval Magera, avšak Grigar se blýskl povedeným zákrokem. Míč však vyrazil pouze před sebe, čehož využil ALEŠ ČERMÁK a s pomocí paní Štěstěny ho propasíroval za brankovou čáru.
     
    26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle byla paráda v podání domácích! Čermák důležitým skluzem vybojoval balón a následně ho posunul na Skaláka, který milimetrovým centrem našel hlavu ONDŘEJE ZAHUSTELA, jenž nedal Grigarovi šanci!
     
    13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! K pokutovému kopu se postavil kapitán LUKÁŠ MAGERA a střelou do horní poloviny branky nedal Grigarovi šanci.
     
    10
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice se v desáté minutě ujímají vedení! Skákající balón, který směřoval do vápna, nepovedeně zasáhl Polom. Míč se dostal k Vondráškovi, jenž ho sklepl pro MICHAELA LÜFTNERA a ten prostřelil Šedu!

    Vojtěch Tůma

    Góly: 13. Magera (pen.), 26. Zahustel (Skalák), 56. Čermák, 85. Ščuk – 10. Lüftner (Vondrášek), 81. Táborský (Vachoušek), 87. Fillo (Breite)

    Karty:   35. Kúdela (MBL) – 33. Fillo (TEP), 54. Hora (TEP), 59. Ljevakovič (TEP)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:17.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Kúdela, Vraštil, Polom, Bořil – Ščuk, J. Rada – Zahustel (78. Chramosta), Čermák, Skalák (90. J. Kysela) – Magera (C).
    Náhradníci: Diviš – Skácel, Chramosta, J. Kysela, Baroš, Malpon, Mendy.

    FK Teplice: Grigar – Hora, Lüftner, D. Jablonský, Krob – Vondrášek (75. Táborský), Breite, Ljevakovič (82. Kodeš), Vachoušek (C), Fillo – Potočný (66. Bratanović).
    Náhradníci: Slavík – Táborský, Matula, Bratanović, Kodeš, Hošek, Pecháček.

    Rozhodca: Zbyněk Proske – Radek Kotík, Robert Hájek

    Diváci: 3 268