Ostrava – Jablonec 1:2 (kon.) | Zlín – Slavia 0:2 (kon.) | Brno – Slovácko 2:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 4:3 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
4:3 (2:1)
FK Teplice
cz Sobota 19.09.2015, 20:15 • Adidas Aréna (kapacita: 5 000) • První fotbalová liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (22:30:40)
     
    Utkání je u konce! Byly to nervy až do poslední minuty, oba týmy si pro nás připravily celkem sedm branek! Pojďme se podívat jak se utkání vyvíjelo.

    V desáté minutě otevřel skóre Michael Lüftner, kterému pomohlo i zaváhání domácí obrany. Z vedení se však hosté příliš dlouho neradovali, o tři minuty později z penalty srovnal Lukáš Magera. Boleslavský kapitán o sobě dával vědět i nadále, když posunul míč na Zahustela, který trefil tyč. Ondřej Zahustel se o vedoucí branku postaral o chvíli později, když těžil z mistrovsky přesného centru od Skaláka.

    Druhá půle odstartovala velkou šancí Středočechů, Čermákovu ránu na brankové čáře zastavil Lüftner. Aleš Čermák však dnes gólově naprázdno nevyšel, v šestapadesáté minutě došťoural míč za bezmocného Grigara. Poslední desetiminutovka nabídla hned tři góly. Nejprve se povedenou ranou postaral o snížení Ivo Táborský, následně ho na druhé straně napodobil Jasmin Ščuk. Naději pro hosty ještě po chybě boleslavské defenzivy vykřesal Martin Fillo, ale v nastavení svůj tým parádním zákrokem proti Horově ráně podržel Jan Šeda a tři body tak zůstanou ve městě automobilů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zákroky brankáře Šedy (MBL) – 3

    Zákroky brankáře Grigara (TEP) – 5
     
    90+2
    Breiteho ulička na Horu byla učebnicová, ale pravého obránce Teplic vychytal fantastickým zákrokem Jan Šeda!
     
    90+1
    Krobův centr vyboxoval Šeda, který míč doslova sebral z hlavy Elvise Bratanoviće a hodně tak nyní podržel svůj tým.
     
    90
    Rozhodčí nad rámec hrací doby nastavuje dvě minuty!
     
    90
    Ze hry odchází Jiří Skalák, které nahrazuje defenzivněji laděný Jan Kysela.
     
    89
    Hosté se dostali až k šestnáctce svého soupeře, Krobovu přihrávku si ale Fillo zpracoval rukou.
     
    88
    Takový konec utkání asi nikdo nečekal. Dočkáme se ještě nějakého gólu?
     
    87
    Teplice právě vstřelily branku!
    To jsou věci! Breite jen tak nazdařbůh poslal míč směrem do šestnáctky Středočechů, kde domácí obrana úplně zapomněla na MARTINA FILLA, který ještě vykřesává naději pro Teplice!
     
    85
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JASMIN ŠČUK díky povedené střele vrací domácím dvoubrankové vedení! Bosenský středopolař v dresu Středočechů předstoupil před nepozorného Táborského a ranou přesně k tyči překonal marně se natahujícího Grigara!
     
    84
    Bratanović vybojoval pro své spoluhráče rohový kop, domácí obrana si však s Breiteho centrem poradila.
     
    83
    Chramosta se dostal ke střele zpoza šestnáctky, ale branku o nějaký ten metřík branku přestřelil.
     
    82
    Ljevakoviče, který nevypadá úplně stoprocentně fit, na trávníku nahradí mladičký Petr Kodeš.
     
    81
    Teplice právě vstřelily branku!
    A Mladou Boleslav může neproměněná šance mrzet! Fillo přihrál ve vápně stojícímu Vachouškovi, který patičkou našel IVA TÁBORSKÉHO, jenž střelou na bližší tyč překonal Šedu!
     
    80
    Bořil podnikl rychlý průnik po levé straně hřiště, následně se štěstím propašoval míč až na Jiřího Skaláka, který ve velmi dobré šanci branku o vlásek minul!
     
    79
    Míč se po Kúdelově dlouhém nákopu došoural až k Chramostovi, který se však utopil ve vlastních kličkách a balón ztratil.
     
    78
    První střídání přichystal i Karel Jarolím. Ondřeje Zahustela, jednu z hlavních postav dnešního klání, střídá Jan Chramosta.
     
    76
    Magera byl přidržen Lüftnerem, sudí se ale rozhodl žlutý kartónek neudělit. Ve vápně domácích zůstal ležet Admir Ljevakovič, ale vypadá to, že by měl být v pořádku.
     
    75
    Trenér Vavruška přichystal druhé střídání. Ze hry odchází Vondrášek, na jeho místo nastupuje Ivo Táborský.
     
    74
    Breiteho průnik zastavil Zahustel, který následně přenesl hru na Bořila, jenž se po spolupráci s Magerou dostal až do vápna, ale Grigar byl u míče první.
     
    73
    Rohový kop byl k vidění i na druhé straně hřiště! K hlavičce se dostal Vondrášek, ale Jan Šeda díky povedenému zákroku jeho pokus vyrazil!
     
    72
    Grigar si vyběhl a vyboxoval míč na hranici vápna, kde stál volný Skalák, na jehož šikovný pas Jakub Rada o chloupek nedosáhl a míč je tak zpět u teplického gólmana.
     
    71
    Zahustel si několikrát vyměnil balón se Skalákem, který nakonec z této akce vytěžil alespoň rohový kop pro Mladou Boleslav.
     
    70
    Zahustel se snažil probít přes Kroba, ale v rychlostním souboji s levým bekem Teplic si míč nakonec daleko předkopl.
     
    69
    V posledních chvilkách sráží Teplice nepřesnost v kombinace. Špatnou přihrávkou se nejprve prezentoval Ljevakovič, o malou chvíli později ho napodobil Radim Breite.
     
    68
    Zahustel, společně s Magerou asi nejlepší hráč dnešního mače, se odhodlal na souboj hned se dvěma protihráči, ale jeho sóloakce nakonec skončila na důrazném Jablonském.
     
    67
    A Bratanović se ihned zapojuje do hry, i když ne úplně v tom dobrém slova smyslu, protože si v souboji s Bořilem pomohl faulem. Volný přímý kop pro domácí.
     
    66
    První střídání dnešního zápasu. Poměrně nevýrazného Potočného střídá na hrotu útoku Teplic Elvis Bratanović.
     
    65
    Magera vyhrál další vzdušný souboj a přiklepl míč na rozběhlého Kúdelu, jehož centr však včas stačil odvrátit obětavý Krob.
     
    64
    Po jednom ze soubojů zůstává na trávníku ležet Jasmin Ščuk, tato situace si žádá drobné ošetření, ale vypadá to, že o nic vážného nepůjde.
     
    63
    Teplice se snaží o snížení nepříznivého skóre. Vondráškovi míč ve vápně ale odskočil od nohy, čehož využil Bořil a poslal kulatý nesmysl daleko od branky domácích.
     
    62
    Hora skákavým centrem skrze vápno našel na zadní tyči nabíhajícího Potočného, který však trefil jen Poloma, od jehož holeně se míč odporoučel na rohový kop.
     
    61
    Po rohovém kopu se k hlavičce prodral Jablonský, avšak těsně před Šedou míč zastavil dobře stojící Kúdela.
     
    60
    Po dlouhém nákopu z kopačky Bořila byl Čermák od míče odstrčen Lüftnerem. K nevoli domácích fanoušků zůstal hlavní sudí tentokráte ledově klidný.
     
    59
    Admir Ljevakovič tvrdým skluzem poslal k zemi Radu – žlutá karta pro bosenského středopolaře Teplic.
     
    58
    Polom se v blízkosti středového kruhu hlavou nepříjemně srazil s Vachouškem. Hostující kapitán se zdá být lehce otřesen, ale bude pokračovat.
     
    56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí už vedou o dvě branky! Zahustel kroutil míč na zadní tyč, kde hlavičkoval Magera, avšak Grigar se blýskl povedeným zákrokem. Míč však vyrazil pouze před sebe, čehož využil ALEŠ ČERMÁK a s pomocí paní Štěstěny ho propasíroval za brankovou čáru.
     
    55
    Vachoušek si v souboji s Janem Bořilem pomohl rukama, útočné snažení Teplic je tak kvůli jeho faulu zastaveno.
     
    54
    Domácí obrana se ubránila a Skalák mohl přispěchat s protiakcí. Taktickým faulem ho zastavil Hora, který za tento zákrok vidí žlutou kartu.
     
    53
    Fillo si několikrát vyměnil míč s Breitem. Druhý jmenovaný se nakonec odhodlal ke střele, do níž však padl Rada a odvrátil míč na rohový kop.
     
    52
    Fillův dlouhý centr na zadní tyč měl najít Jakuba Horu, u míče však jako první byl Šeda, který míč vyboxoval mimo šestnáctku.
     
    51
    Magera hledal nabíhajícího Zahustela, ten si však nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    51
    Z následné protiakce mohl zahrozit Zahustel, ale místo střely zvolil kličku, se kterou si na důrazného Kroba nepřišel a o míč tak přišel.
     
    50
    Po řadě nepřesností na obou stranách se míč dostal k Vondráškovi, jenž se nijak nerozmýšlel a poslal ho směrem na branku, kterou však o pořádný kus přestřelil.
     
    49
    Fillo s Breitem podnikli dravý útočný výpad po levé straně hřiště, avšak jejich akci zabrzdil povedeným skluzem vracející se Ščuk.
     
    48
    Na centrovaný míč od rohového praporku si nejvýše vyskočil Roman Polom, avšak hlavou trefil jen připraveného Grigara! Domácí jsou v úvodu druhé půle velmi aktivní.
     
    47
    Magera je dnes ve vzduchu naprosto neporazitelný! Nyní přiťukl balón Čermákovi, který obešel Grigara, ale neodkázal překonat na brankové čáře stojícího Lüftnera!
     
    46
    Rozehrávky se nyní ujali hosté, po Breiteho dlouhém nákopu vybojoval Hora autové vhazování. Následně si ale Potočný pomohl faulem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Rozhodčí první půli neprodloužil ani o minutu, po jejím skončení zatím domácí vedou 2:1. Rozhodně bylo na co se koukat, oba týmy se snaží hrát aktivní fotbal. Do vedení šli v desáté minutě hosté, když se po zmatcích v boleslavské obraně prosadil Lüftner. O chvíli později zahrál Hora ve vápně rukou a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Magera. Prozatím rozdílovou branku má na svědomí Zahustel, který těžil z parádního centru z kopačky Jiřího Skaláka. Druhá půle začne zhruba ve 21:19.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Kúdela poslal míč před branku, kde se ho ujal dnes zatím velmi aktivní Zahustel, jehož však bravurně vychytal Grigar!
     
    44
    Po dlouhém autovém vhazování posunul Krob balón na Potočného, který přehodil Šedu a v souboji s boleslavským brankářem ještě předvedl teatrální pád, jímž si penaltu u Zbyňka Proskeho nevymodlil.
     
    43
    Obrana hostí odvrátila i další roh a hosté se vydali do přečíslení! Potočný však hloupě prováhal ideální moment pro přihrávku směrem k Fillovi a míč má tak ve svém držení Šeda. Tuhle situaci mohli Tepličtí provést o dost lépe.
     
    42
    Skalák to zkusil na přední tyč, kde ale číhal Hora, ten však míč poslal znovu za brankovou čáru a domácí si tak kop od rohového praporku zopakují.
     
    41
    Magera vyhrál další důležitý hlavičkový souboj a Zahustel následně vybojoval rohový kop pro domácí tým.
     
    41
    Po špatné komunikaci mezi stopery Boleslavi se balón dostal až k Potočnému, který však v ten nejdůležitější okamžik podklouzl a celou akci hostí zhatil.
     
    40
    Ljevakovič posunul míč na Kroba, tomu se však kulatý nesmysl zamotal mezi nohama a doputoval až za postranní lajnu.
     
    39
    Teplice plánovali přispěchat s další ofenzivní akcí, ale Vachoušek si v kombinaci vůbec nerozuměl s Fillem. Autové vhazování pro Středočechy.
     
    38
    Ke střele se dostali i domácí, konkrétně Vraštil, ale míč poslal vysoko nad horní tyč Grigarovy branky.
     
    37
    Ke střele zpoza šestnáctky se dostal Ljevakovič, ale proti jeho přízemnímu pokusu nemusel Šeda zasahovat.
     
    36
    Breite vyslal už několikátý centr směrem do šestnáctky Mladé Boleslavi, ale Šeda si pro míč opět vyskočil nejvýše a uklidňuje situaci.
     
    35
    Žlutit se bude i na druhé straně. Fillo si předkopl míč a Kúdela tak zasáhl jen nohy rychlonohého fotbalisty Teplic.
     
    33
    Martinu Fillovi se nelíbil verdikt rozhodčího a za následný slovní doprovod právě vůči sudímu Proskemu dostává žlutou kartu.
     
    33
    Ščuk šel do souboje s Fillem jasným šlapákem. Bosenský fotbalista v dresu domácích dostává od sudího poslední varování.
     
    32
    Lüftner neměl komu nahrát, proto do kombinace zapojil brankáře Grigara, ten však dlouhým odkopem posílá kulatý nesmysl jen za autovou čáru.
     
    31
    Špatné zpracování nyní zradilo Skaláka! Zahustel našel svého kolegu přesnou přihrávkou, ale nadějný fotbalista Mladé Boleslavi nezvládl první dotek s balónem, čehož bleskurychle využil pozorný Hora.
     
    30
    Domácí vybojovali rohový kop, k jehož exekuci se postavil Jiří Skalák, ale svým centrem našel jen na přední tyči stojícího Kroba, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    29
    Z přímého kopu Boleslavští nic nevytěžili, Magera si ve vzdušném souboji s Jablonským pomohl ofenzivním faulem.
     
    28
    Po vzájemném střetu Rady a Ljevakoviče ve středu hřiště sudí Proske rozhodl, že faulu se dopustil hostující středopolař.
     
    27
    Krob se snažil utancovat Kúdelu, ale boleslavský bek se v tomto souboji ukázal být důraznějším hráčem. Nakonec ale drobně zaváhal a následovat bude autové vhazování Teplic.
     
    26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle byla paráda v podání domácích! Čermák důležitým skluzem vybojoval balón a následně ho posunul na Skaláka, který milimetrovým centrem našel hlavu ONDŘEJE ZAHUSTELA, jenž nedal Grigarovi šanci!
     
    24
    Ne, alespoň ne nyní. Mladoboleslavský záložník trefil jen ve zdi stojícího Jablonského a míč pak doputoval až do náruče připraveného Grigara. Nutno ovšem poznamenat, že teplický stoper zasáhl letící balón rukou a Boleslav tak měla kopat druhou penaltu.
     
    23
    Boleslavští jsou v posledních okamžicích aktivnější. Skalák byl těsně před vápnem faulován. Volný přímý kop pro domácí! Předvede Jiří Skalák stejnou parádu, jako minulý týden v Edenu?
     
    22
    Boleslav mohla vést 2:1! Magera prokázal svou přednost, když po hlavičkovém souboji prodloužil míč na Zahustela, který tváří v tvář Grigarovi trefil tyč!
     
    22
    Krob dlouhým centrovaným balónem hledal Horu, ale u míče se jako první ocitl Jan Šeda.
     
    21
    Vraštil dlouhým pasem poslal na steč Skaláka, kterého však ve sprinterském souboji předčil Hora a následně situaci vyřešil přihrávkou na Tomáše Grigara.
     
    20
    Faul i na druhé straně. Potočný svůj skluz proti Bořilovi nenačasoval úplně dobře, což rozhodčí nemohl ponechat bez povšimnutí.
     
    19
    Ščuk si proti Vachouškovi pomohl ofenzivním faulem – míč zpět do hry pošle dlouhým odkopem Grigar.
     
    18
    Dobrá šance Mladoboleslavských! Přetažený centr vrátil Magera zpět do šestnáctky, kde drobného Krobova zaváhání využil Zahustel, ale z dobré pozice mezi tři tyče nezamířil!
     
    17
    Po Čermákově faulu kopal Breite další přímý kop. Ve vápně našel Lüftnera, který míč lehce tečoval, ale Šeda byl připraven.
     
    16
    Skalák pěkným pasem vyslal kupředu Zahustela, který se však k míči dostal o chvilku později než včas vyběhnuvší Tomáš Grigar.
     
    15
    Krob obešel dva protihráče, následně ale nepřesně přihrál směrem k Breitemu. Domácí obránce Kúdela ale svým dlouhým nákopem nikoho ze spoluhráčů nenašel a u míče tak znovu jsou Teplice.
     
    14
    Po pravé straně se snažil probít Vondrášek, ale narazil na velmi důrazného Bořila, který ho o míč čistým způsobem připravil.
     
    13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! K pokutovému kopu se postavil kapitán LUKÁŠ MAGERA a střelou do horní poloviny branky nedal Grigarovi šanci.
     
    12
    Po zmatcích v obraně Teplic se míč odrazil ke Skalákovi, který trefil Horovu ruku! Domácí budou kopat penaltu!
     
    10
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice se v desáté minutě ujímají vedení! Skákající balón, který směřoval do vápna, nepovedeně zasáhl Polom. Míč se dostal k Vondráškovi, jenž ho sklepl pro MICHAELA LÜFTNERA a ten prostřelil Šedu!
     
    10
    Na Breiteho centrovaný balón si nejvýše vyskočil Šeda a vyboxoval kulatý nesmysl do zámezí. Aut pro Teplice.
     
    9
    Bořil si v souboji s Breitem pomohl faulem. Teplice mají možnost zahrozit z přímého kopu, který budou zahrávat z pravé strany hřiště. Tato pozice vybízí k centrovanému balónu do vápna Boleslavi.
     
    8
    Hosté se dostali k dalšímu střeleckému pokusu, ale ani s ním si nemusel Jan Šeda dělat starosti. Znovu to byl Vachoušek, jenž tentokrát napřáhl z nějakých třiceti metrů, ale branku vysoko přestřelil.
     
    7
    Po výkopu od Grigara se míč po řadě nepřesností dostal k Radovi, který dlouhým pasem hledal Mageru, ale počínal si velice nešikovně a v podstatě míč odevzdal zpět Teplicím.
     
    6
    Magera hledal dobře rozběhnutého Skaláka, avšak za záchrannou brzdu v ten pravý moment zatáhl vracející se Jakub Hora.
     
    5
    První střelecký pokus dnešního klání má na svědomí Vachoušek. Fillo přiťukl balón teplickému kapitánovi, který levačkou branku minul a Šeda tak neměl sebemenší práci.
     
    4
    Rada vybojoval míč ve středu hřiště, posunul ho na Poloma, jenž do kombinace Středočechů zapojuje i brankáře Šedu.
     
    3
    Kúdela si vystoupil ze svého obvyklého postavení a nedovoleným způsobem poslal k zemi Filla. Teplice budou zahrávat svůj první volný přímý kop.
     
    3
    Do první šance se hnali i hosté. Fillo, nejlepší teplický střelec, přihrál Vachouškovi, který hledal Potočného, ale počínal si nepřesně. U míče Šeda.
     
    2
    První starosti měla teplická defenziva. Magera si naskočil na dlouhý aut a dokázal ho prodloužit do vápna, kde ale nebezpečí zabránil Lüftner.
     
    1
    Utkání začíná! Výkopu se ujali domácí hráči, kteří nastupují v modrých dresech. Hosté zvolili tradiční žlutou kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků nastupují na travnatou plochu poměrně chabě zaplněné Adidas Arény. Utkání začne za malou chvíli. Doufejme, že se máme na co těšit!
     
    Ještě jednou Vás všechny vítám u sledování našeho textového online přenosu! Do sestavy Mladé Boleslavi se vrací Lukáš Magera, letošní premiéru si odkope mladý stoper Lukáš Vraštil, který je už dvaadvacátým hráčem, jenž nastoupí v dresu Středočechů v rámci probíhajícího ročníku Synot ligy. Naopak Tepličtí do dnešního mače nastoupí ve stejné sestavě jako v předchozím kole proti Bohemians.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Kúdela, Vraštil, Polom, Bořil – Ščuk, J. Rada – Zahustel, Čermák, Skalák – Magera (C).
    Náhradníci: Diviš – Skácel, Chramosta, J. Kysela, Baroš, Malpon, Mendy.

    FK Teplice: Grigar – Hora, Lüftner, D. Jablonský, Krob – Vondrášek, Breite, Ljevakovič, Vachoušek (C), Fillo – Potočný.
    Náhradníci: Slavík – Táborský, Matula, Bratanović, Kodeš, Hošek, Pecháček.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Radek Kotík, Robert Hájek.
     
    Poslední vzájemný zápas

    FK Teplice:FK Mladá Boleslav 5:0

    Branky: 8. Táborský (Litsingi), 20. Litsingi (Ljevakovič), 31. Potočný, 64. Litsingi (Táborský), 90+1. Salami (Litsingi)
     
    FK Teplice

    Tepličtí fotbalisté posbírali v dosavadním průběhu letošního ročníku Synot ligy stejně bodů jako jejich dnešní soupeř, tedy osm. Severočechy zatím trápí venkovní zápasy, body si svěřenci trenéra Vavrušky nepřivezli ani z Příbrami a ani z Liberce. Před vlastními fanoušky ale Teplice ještě nepoznali hořkost porážky a díky tomu jim patří průběžné desáté místo, ovšem ztráta na šestý Jablonec činí jediný bod.

    "Pro nás je výzva to, že hrajeme venku, zatím jsme tam neudělali ani bod a chceme to změnit. Chceme venku podávat dobré výkony a byli bychom rádi, abychom to potvrdili i bodovým ziskem," říká k utkání trenér David Vavruška.
     
    FK Mladá Boleslav

    Vstup Středočechů do nového ročníku se nedá považovat za úspěšný, po šesti kolech mají Mladoboleslavští na svém kontě osm bodů a v tabulce jim patří devátá příčka. Za velice rozdílné se dá považovat dosavadní týmové působení v ofenzivě a v defenzivě. Čtrnáct vstřelených branek řadí svěřence trenéra Jarolíma do pozice nejvíce skórujícího mužstva, boleslavská obrana je, společně s příbramskou, díky třinácti obdrženým gólům druhou nejhorší v celé lize. Naposledy si Středočeši po Skalákově parádnímu přímém kopu odvezli z pražského Edenu alespoň bod za remízu 1:1 proti Slavii.
     
    Příjemný sobotní večer přeji všem fanynkám a fanouškům kopané! Sedmé kolo Synot ligy, naší nejvyšší fotbalové soutěže, nám dnes nabízí hned čtveřici utkání. My se v tomto textovém online přenosu zaměříme na utkání dvou ambiciózních celků a sousedů v tabulce – FK Mladá Boleslav hostí FK Teplice. Výkop je naplánován na 20:15
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 13. Magera (pen.), 26. Zahustel (Skalák), 56. Čermák, 85. Ščuk – 10. Lüftner (Vondrášek), 81. Táborský (Vachoušek), 87. Fillo (Breite)

    Karty:   35. Kúdela (MBL) – 33. Fillo (TEP), 54. Hora (TEP), 59. Ljevakovič (TEP)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:17.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Kúdela, Vraštil, Polom, Bořil – Ščuk, J. Rada – Zahustel (78. Chramosta), Čermák, Skalák (90. J. Kysela) – Magera (C).
    Náhradníci: Diviš – Skácel, Chramosta, J. Kysela, Baroš, Malpon, Mendy.

    FK Teplice: Grigar – Hora, Lüftner, D. Jablonský, Krob – Vondrášek (75. Táborský), Breite, Ljevakovič (82. Kodeš), Vachoušek (C), Fillo – Potočný (66. Bratanović).
    Náhradníci: Slavík – Táborský, Matula, Bratanović, Kodeš, Hošek, Pecháček.

    Rozhodca: Zbyněk Proske – Radek Kotík, Robert Hájek

    Diváci: 3 268