Chomutov – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:1 (kon.) | Most – Motor ČB 0:4 (kon.)
Kadaň – Prostějov 3:1 (kon.) | Kladno – Litoměřice 4:3 (kon.) | Šumperk – Jihlava 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:5 (0:2, 2:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
cz Streda 21.01.2015, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jiří DOBROVOLNÝ - 2:5
     
    58:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jeden z šumperských hráčů přihrál na hůl JIŘÍMU DOBROVOLNÉMU, který už snadno trefil prázdnou branku. Bez asistence.
    Adam ZEMAN - 2:4
     
    44:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Svoboda nejprve fantasticky zakročil, ale na dorážku ADAMA ZEMANA byl gólman draků krátký. Po inkasované brance začal gólman Šumperka třískat hokejkou do horní tyčky, div, že jí nerozbil. Asistence: Tomáš Čachotský, Karol Korím.
    Aleš HOLÍK - 2:3
     
    38:16
    Draci právě vstřelili branku!
    ALEŠ HOLÍK poslal skvělý pas na Michala Popelku, který střílel do takřka prázdné branky, avšak trefil beton gólmana Ritticha, od kterého se kotouč odrazil opět na hůl kapitána draků a ten už sis dorážkou do prázdné branky poradil. Asistnce: Michal Popelka.
    Michal VELECKÝ - 1:3
     
    36:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. MICHAL VELECKÝ vypálil z mezikruží dělovku a prostřelil Davida Ritticha. Forvard draků se tak trefil proti klubu, v jehož drese v minulosti působil. Asistence: Marek Haas, Karel Plášek.
     
    26:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    MAREK PROKŠ si objel nikým nebráněný branku a dostal kotouč za přesouvajícího se Svobodu. Gólman draků dnes inkasuje po třetí, což je součet všech jeho inkasovaných branek z posledních dvou zápasů. Asistence: Filip Seman.
    Richard DIVIŠ - 0:2
     
    13:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čachotský našel nikým neobsazeného RICHARDA DIVIŠE, který přesnou ránou k tyči nedal gólmanovi domácích šanci. Asistence: Tomáš Čachotský.
    Tomáš KALÁB - 0:1
     
    05:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita! TOMÁŠ KALÁB se napřáhl od modré čáry a kotouč, který byl tečovaný jedním z domácích hráčů, skončil za zády Miroslava Svobody. Asistence: Tomáš Čachotský.

    Dominik Mihailescu

    Góly a asistencie: 37. Velecký (Haas M., Plášek), 39. Holík (Popelka) – 6. Kaláb (Čachotský), 14. Diviš (Čachotský), 27. Prokš (Seman), 45. Zeman (Čachotský, Korím), 59. Dobrovolný


    DRACI PARS ŠUMPERK: Svoboda (Zelenka) – Bail, Holík, Novotný, Gewiese, Drtil, Slavík, Prokop, Sedlák – Haas M., Plášek, Velecký – Staněk, Moskal, Žálčík – Brunec, Haas R., Popelka – Vachutka, Rimmel
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Kaláb, Korím, Dobrovolný, Čáp, Schejbal, Šidlík, Čermák – Čachotský, Zeman, Diviš – Matula, Semorád, Jergl – Prokš, Melenovský, Seman – Březina, Malec, Kuřítko

    Rozhodca: Hrubý – Hejl, Podrazil