Vladivostok – CSKA Moskva 0:5 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 1:6 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 1:0 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 1:2 (po pr.) | Nižnekamsk – Omsk 3:4 (kon.)
Togliatti – Barys 2:1 (3:2 po s.n.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 04.10.2014, 13:00KHL
Partner:
     
    59:44
    Tesne po buly v útočnom pásme Jugry bol doslova zostrelený Rafaelom Patjiršinom Nikita Gusev. Magnitka bude v samom závere brániť svoje tesné vedenie len vo štvorici!
     
    54:54
    Po presilovke Magnitky nasleduje početná prevaha Jugry, pre domácich je to teda ideálna možnosť na vyrovnanie. Kosov sa síce verdiktu arbitrov veľmi čudoval, no na jeho pobyte na trestnej lavici to už nezmenilo nič.
     
    52:24
    Najproduktívnejší hráč Jugry Chanty-Mansijsk Toni Rajala fauloval a tlak domáceho tímu sa tak prinajlepšom na dve minúty musí zastaviť.
     
    47:53
    Vladislav Kamenev si pomohol hákovaním. Jugra tak má k dispozícii už štvrtú početnú výhodu v zápase.
     
    37:18
    Denis Zaripov si za podrazenie musel ísť nútene oddýchnuť na lavicu hanby.
     
    23:03
    Po nedovolenom zákroku Ibragimova si prvú presilovku v zápase zahrá aj Jugra.
     
    16:45
    Francis Pare schytal ranu do tváre od Chibišova, ktorý už poslušne opustil hraciu plochu a sadol si na trestnú lavicu. Ďalšia presilovka pre Magnitku.
     
    07:18
    Hostia si svojou enormnou aktivitou v útočnom pásme vypýtali presilovú hru. Denis Sokolov musel odísť na trestnú lavicu, pretože vyhodil puk do hľadiska.
     
    01:06
    Kamenev sa zbavil kľučkou Ramentsova, ktorý ho fauloval hokejkou. Prvú presilovku v zápase si zahrá Metallurg.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 4. Danil Romantsev (Denis Sokolov) – 10. Michajl Junkov (Sergej Tereščenko, Maxim Jakutsenja), 12. Sergej Mozjakin (Jan Kovář, Denis Zaripov)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Gorjakevškich) – Sergejev, Larsen, Pepeljaev, Mamkin, Sokolov, Ternavskij, Želdakov – Magogin, Rajala, Chibišov, Buljanskij, Lesnuchin, Kašpar, Maxwell, Jatsenko, Gorbunov, Romancev, Bortnikov, Gusev.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Lee, Antipin, Batjiršin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov, Ibragimov – Junkov, Potechin, Grigorenko, Kamenev, Mozjakin, Zaripov, Kovář, Osala, Jakutsenja, Pare, Timkin, Kosov.

    Rozhodca: Anisimov, Olenin – Medvedev, Šikanov