Zvolen – Trenčín 2:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Skalica 2:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 3:4 (kon.)
Košice – Topoľčany 10:1 (kon.) | Poprad – HC Slovan 2:3 (2:3 po s.n.) | B. Bystrica – Žilina 3:1 (kon.)
po s.n. (2:3)
HK Poprad
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 04.10.2014, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Slovan Bratislava dal gól! O výhre Slovana v samostatných nájazdoch rozhodol MARCO HALAMA!
     
    63:13
    V jedinečnej gólovej šanci sa ocitol Dominik Laššo, ktorý si osamotený spracoval prihrávku od Tibenského z rohu klziska, no z tesnej blízkosti brány strieľal len do výstroje popradského gólmana!
     
    58:25
    Presilová hra pre Slovan. Oliver Paczkowski dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    57:50
    Stanislav Krajč sa natlačil po pravej strane až do bránkoviska, kde preletel cez masku brankára Lubu, ten ostal chvíľu otrasený, no vyzerá byť v poriadku a ostane v bráne.
     
    48:39
    Na opačnej strane mal možnosť Dávid Tomečko, no popradský kapitán juniorky z medzikružia nastrelil pravú žŕdku!
     
    41:15
    Slovan Bratislava dal gól!
    To som však asi až príliš privolal, keďže hostia vyrovnávajú stav tohto stretnutia! Puku sa na modrej čiare zmocnil Vidovič, ktorý okamžite strieľal na bránu, Luba puk vyrazil ani nevedel ako, puk chvíľu bol vo vzduchu a následne sa dostal ku ľavej žrdi, kde bol PETER KOLLAR, ktorý zakončil do odkrytej popradskej brány!
    Asistencia: Filip Vidovič.
     
    39:40
    Slovan bude mať v závere druhej tretiny ešte presilovú hru, ktorá bude pokračovať aj v poslednej časti hry. Lukáš Toma odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    36:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hosťujúcim hráčom sa podarilo znížiť stav stretnutia! DOMINIK LAŠŠO získal puk po chybe popradskej obrany, z pravej strany sa natlačil poza bránu a následne bekhendovou zadovkou šikovne pravdepodobne spoza brány prekonal Lubu popod betón!
    Bez asistencie.
     
    31:21
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti strieľajú aj druhý gól v tomto stretnutí! V obrannom pásme sa zmocnil puku Krmenčík, ktorý krásne našiel pred útočnou modrou čiarou LUKÁŠA TOMU, ten si to namieril sám na brankára Baroša a dokázal ho prekvapiť strelou pod vyrážačku!
    Asistenciu si pripísali Marek Krmenčík a Igor Ďurčo.
     
    31:07
    Jozef Tibenský sa dostal sám na bránu, no pred bránkoviskom ho dokázal čistým defenzívnym zákrokom hokejkou zastaviť Denis Šterbák.
     
    29:22
    Andrej Benčat (Slovan) dostáva desať minút za nešportové správanie.
     
    27:23
    Najprv z pravého kruhu zakončoval Poschmann, ktorý trafil bočnú konštrukciu bránu, puk sa odrazil za bránu na hokejku Halamu, ktorý prihrávkou pred bránu hľadal Jozefa Tibenského, no ten puk netrafil!
     
    19:16
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú do vedenia 44 sekúnd pred koncom prvej tretiny. Boris Šterbák sa s RÓBERTOM JENČOM dostali sami na bránu, Šterbák mal puk na pravej strane, posunul ho Jenčovi pred bránu, ten sa ešte pohral s brankárom Barošom a pohodlne zakončil popod jeho betón!
    Asistenciu si pripísal Boris Šterbák.
     
    12:40
    Veľká šanca pre Slovan! Dominik Laššo našiel prihrávkou spred bránkoviska pri ľavej žrdi voľného Michala Škodu, no ten zakončoval iba do Lubovho pravého betónu!
     
    07:58
    Prvú presilovku v tomto zápase si zahrajú hostia. Matúš Mihalko odchádza na dve minúty za vrazenie.
     
    06:47
    Krásna kombinácia domácich hokejistov! Lukáš Toma potiahol akciu po ľavom krídle, prenechal v medzikruží Borisovi Šterbákovi, ktorý ešte našiel pri dolnej časti pravého kruhu Igora Ďurča úplne osamoteného, no ten mieril iba do Barošovej hokejky a následne puk skončil za bránou!
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 20. Jenčo (B. Šterbák), 32. Toma (Krmenčík, Ďurčo) – 37. Laššo, 42. Kollar (Vidovič), ?. Marco Halama

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Denis Šterbák (POP)
    1:1   Dominik Laššo (SBA)
    2. séria:
    1:1   Róbert Jenčo (POP)
    1:2   Marco Halama (SBA)
    3. séria:
    2:2   Mário Baranik (POP)
    2:2   Jozef Tibenský (SBA)
    4. séria:
    2:2   Dominik Laššo (SBA)
    2:2   Denis Šterbák (POP)
    5. séria:
    2:3   Marco Halama (SBA)
    2:3   Dávid Tomečko (POP)


    HK Poprad: Luba – Turan, Mihalko, Šotek, Krmenčík ("A"), D. Šterbák, Paczkowski – Vislocký, Olejník, B. Šterbák, Baranik, Rušin, Jenčo, Tomečko ("C"), Ženčuch, Ďurčo, Toma ("A")
    HC Slovan Bratislava: Baroš – Gula ("A"), Ficel, Bílik, Mihňák, Jurkovič, Vidovič, Kuzmín, Pokorný – Tibenský ("C"), Kojda ("A"), F. Takáč, Kollar, Krajč, Pöschmann, Benčat, Škoda, Šimonič, Laššo, Halama, Kundrát

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Roman Bednár, Ľudovít Šoltés

    Diváci: 150