Košice – Piešťany 4:1 (kon.)
koniec
HC Košice
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
Pondelok 24.03.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:35
    Košice dali gól!

    Domáci sa dlho prehovárať nenechali a využívajú presilovku. TOMÁŠ HRNKA sa dostal k puku v strede klziska, posunul si ho do pásma a z ľavého kruhu tvrdo prepálil Šúreka. Asistencie: Marek Bartánus a Marek Kolba.
     
    52:02
    Hostia sa budú brániť. Drgoň sa previnil seknutím.
     
    51:46
    Veľmi dobre to myslel skúsený Bartoš! Ten sa rútil do zakončenia bránený obrancom hostí, no aj tak dokázal zakončovať k ľavej žrdi. Šúrek si priestor perfektne vykryl.
     
    43:56
    Pozor na tento rýchly prechod domácich! Prudký pas do pásma zachytil Bicek, ktorý okamžite tvrdo vypálil. Šúrek si na puk siahol lapačkou, ale neudržal tento prudký projektil. Pred Hrnkom následne hostia odpálili.
     
    40:20
    V úvode tretej tretiny mohli domáci vyhrávať rozdielom troch gólov! V dohrávanej presilovke sa k puku v pásme dostal Spilar, ale za Šúreka ho neprepasíroval. Piešťanský brankár si dal pozor.
     
    38:42
    Hostia sa budú 23 sekúnd brániť v trojici! Na trestnú lavicu odchádzajú Piešťanci na dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    37:05
    Hostia sa budú brániť! Holovič – dve minúty seknutie.
     
    35:34
    A rozdiel mohol byť opäť trojgólový! Bezprostredne po buly v útočnom pásme domáci tvrdo vypálili, ale ich ranu zastavila iba konštrukcia bránky!
     
    35:05
    Piešťany dali gól!

    Toto si hostia vychutnali! VÁCLAV STUPKA využil nepozornosť domácej defenzívy a puk elegantne poslal za Staňu, ktorý sa nestihol premiestniť k ľavej žrdi. Asistencie:Marcel Holovič, Matej Cunik.
     
    31:08
    Pozor ale aj na opačnej polovici! Tam si Staňa zákrokom vôbec nebol istý a puk v lapačke neudržal. To chcel okamžite využiť dobiedzajúci Stupka, ale nepodarilo sa mu presne trafiť, pretože bol dobre bránený.
     
    30:13
    Košice dali gól!

    Domáci vyhrávajú už rozdielom troch presných zásahov. PETER BARTOŠ využil svoje skúsenosti, predral sa pred bránku a rozvlnil sieť. Asistencie: Gabriel Spilar a Richard Jenčík.
     
    23:40
    Košice dali gól!

    Domáci to poriadne roztočili. GABRIEL SPILAR si urobil priestor pred bránkou a chrbtom k nej dokonale tečoval puk, ktorý zmiatol Šúreka. Piešťanský brankár mal situáciu veľmi náročnú a obrana mu vôbec nepomohla. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
     
    22:00
    A vzápätí mohlo byť vyrovnané! Haring sa natlačil k pravej žrdi gólmana Staňu a takmer sa mu podarilo puk prepasírovať až za čiaru. Košickému brankárovi ale pomohla defenzíva, a tak je skóre nezmenené.
     
    21:26
    Košice dali gól!

    Nenápadná strela od modrej čiary teraz prekvapila Šúreka! RADEK DEYL dokonale zaskočil súperovho gólmana, keď mu puk prepasíroval až do siete. Asistencia: Matej Češík.
     
    16:47
    Domáci ale mohli inkasovať už v plnom počte! Piešťanci si dobre rozhodili defenzívu, brankár Staňa ležal na zemi, no aj tak sa nenašiel nik, kto by dosiahol na puk a dopravil ho do siete. Veľká škoda pre Havranov.
     
    13:49
    Domáci sa budú brániť! Kolba sa previnil nedovoleným bránením v hre.
     
    11:40
    Na toto si musia domáci dávať veľký pozor! Počas vlastnej presilovky neustrážili jedného z hostí a mohol z toho byť otvárací gól! Bol to zrejme Lušňák, ktorému sa podarilo uniknúť, no zoči-voči Staňovi nepochodil.
     
    09:55
    Hostia sa budú brániť! Filip odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    06:32
    Tak teraz sa domáci chytajú za hlavu! Ocitli sa vo veľkej šanci po tom, čo si dokonale rozhodili piešťanskú defenzívu, ale v dobrej šanci nepochodili. Bol to zrejme Spilar, komu sa nepodarilo rozvlniť sieť.
     
    05:09
    Bude sa vylučovať, a to hneď na oboch stranách. Klouček – napadnutie, Biro – nedovolené bránenie v hre.
     
    03:52
    Podarilo sa to až domácemu Spilarovi, ktorý spoza bránky vypracoval skvelú šancu. Prudkú strelu Šúrek iba s problémami vyrazil, no nanešťastie pre domácich nebol poblízku nik, kto by mohol pohotovo zakročiť. Skúšal to ešte strelecky Cebák, ale nepresne.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 22. Deyl (Češík), 24. Spilar (Jenčík, Bartoš), 31. Bartoš (Spilar, Jenčík), 53. Hrnka (Bartánus, Kolba) – 36. Stupka (Holovič, Cunik)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Černák, Deyl, Cebák, Šeda, Macejko – Bartánus, Hrnka, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Češík, Skalický – Boltun, Matúš Chovan, Hinďoš
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Drgoň, Filip, M. Rais, Brňák, Škadra, Bučka, Biro, Cunik – S. Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek, Mišura, Nemec – Haring, Hamrák, Románek – Chylo, Holovič, Stupka

    Rozhodca: D. Konc, Müllner – M. Korba, Rovenský

    Diváci: 3089