Košice – Piešťany 4:1 (kon.)
koniec
HC Košice
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
Pondelok 24.03.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:35
    Košice dali gól!

    Domáci sa dlho prehovárať nenechali a využívajú presilovku. TOMÁŠ HRNKA sa dostal k puku v strede klziska, posunul si ho do pásma a z ľavého kruhu tvrdo prepálil Šúreka. Asistencie: Marek Bartánus a Marek Kolba.
     
    35:05
    Piešťany dali gól!

    Toto si hostia vychutnali! VÁCLAV STUPKA využil nepozornosť domácej defenzívy a puk elegantne poslal za Staňu, ktorý sa nestihol premiestniť k ľavej žrdi. Asistencie:Marcel Holovič, Matej Cunik.
     
    30:13
    Košice dali gól!

    Domáci vyhrávajú už rozdielom troch presných zásahov. PETER BARTOŠ využil svoje skúsenosti, predral sa pred bránku a rozvlnil sieť. Asistencie: Gabriel Spilar a Richard Jenčík.
     
    23:40
    Košice dali gól!

    Domáci to poriadne roztočili. GABRIEL SPILAR si urobil priestor pred bránkou a chrbtom k nej dokonale tečoval puk, ktorý zmiatol Šúreka. Piešťanský brankár mal situáciu veľmi náročnú a obrana mu vôbec nepomohla. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
     
    21:26
    Košice dali gól!

    Nenápadná strela od modrej čiary teraz prekvapila Šúreka! RADEK DEYL dokonale zaskočil súperovho gólmana, keď mu puk prepasíroval až do siete. Asistencia: Matej Češík.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 22. Deyl (Češík), 24. Spilar (Jenčík, Bartoš), 31. Bartoš (Spilar, Jenčík), 53. Hrnka (Bartánus, Kolba) – 36. Stupka (Holovič, Cunik)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Černák, Deyl, Cebák, Šeda, Macejko – Bartánus, Hrnka, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Češík, Skalický – Boltun, Matúš Chovan, Hinďoš
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Drgoň, Filip, M. Rais, Brňák, Škadra, Bučka, Biro, Cunik – S. Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek, Mišura, Nemec – Haring, Hamrák, Románek – Chylo, Holovič, Stupka

    Rozhodca: D. Konc, Müllner – M. Korba, Rovenský

    Diváci: 3089