Managers – UTB Zlín 5:6 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
5:6 (1:1, 2:3, 2:2)
UTB Zlín
Pondelok 24.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Skončil sa nám zápas predposledného hracieho dňa v EUHL, ktorý rozhodol o tom, že Managers Bratislava sa v premiérovej sezóne EUHL umiestnia na konečnom piatom mieste a play-off si nezahrajú. Dnešný duel mali pritom rozohraný naozaj sľubne, keď viedli 3:1, hostia však zápas silou vôle a bojovnosťou otočili a nakoniec si odvážajú zrejme zaslúžené víťazstvo. Dvojice pre play-off sú teda jasné – UK Praha si zahrá s Trenčínom a Paneuropa Kings práve s dnešnými víťazmi, UTB Zlín.
    Ja sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších hokejových zápasoch! (20:33:21)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    UTB Zlín dal gól!

    Je rozhodnuté! Podgorski síce vyhral buly, v následnej skrumáži ale získali puk hostia, a TOMÁŠ MARTYČÁK strelou cez celé klzisko trafil presne do prázdnej brány!
    Samostatne.
     
    59:31
    Winkler strieľal ihneď po vyhranom buly od modrej, Kučera kryl vo svojej výstroji.
     
    59:26
    Hostia sa snažili trafiť opustenú bránu, puk len tesne minul pravú žrď a skončil v zakázanom uvoľnení. Domáci si berú oddychový čas.
     
    59:10
    Domáci v power-play, Porubský už na striedačke! Útočná snaha Managers ale doposiaľ bez efektu, teraz sa nepresadil Porupčan.
     
    58:26
    Hrbáčik strieľal z ľavého kruhu, len tesne netrafil protiľahlý horný roh brány.
     
    57:48
    Podgorski sa vrútil do pásma a zakončoval z ľavého kruhu, Kučera však pri bližšej žrdi skvele zasiahol a puk vyrazil!
     
    57:19
    Galuška vo vyloženej pozícii po krížnej prihrávke pri ľavej žrdi, len tesne ale netrafil voľný priestor pri pravej žrdi!
     
    56:56
    Domáci nabudení vyrovnávajúcim gólom v útočnej snahe, strely Kudelku či Justa úspešné neboli.
     
    56:32
    Managers Bratislava dali gól!

    Z ničoho nič je vyrovnané! Domáci zužitkovali na prvý pohľad platonický tlak v útočnom pásme na vyrovnávajúci gól! Z rohu klziska nahrával pred bránu Aschenbrier, aj trochu so šťastím našiel VLADIMÍRA HEGÉLYHO, ktorý puk poslal presne pod hornú žrď!
    Asistencie : Jakub Aschenbrier, Samuel Porupčan
     
    54:57
    Chvíľami sa zdá, akoby gól potreboval Zlín a nie domáci, čo pri pohľade na skóre samozrejme nie je pravda. Teraz z ľavej strany strieľal zblízka Galuška, Porubský si ale pokryl priestor pri pravej žrdi a znovu podržal svoj tím.
     
    54:32
    Čech v ďalšej vyloženej pozícii, sám pred Porubským trafil ľavú žrď jeho brány!
     
    53:34
    Krásna akcia Managers! Brincko ukážkovo zaviezol puk do pásma, nahral naľavo Hegélymu, ten videl na opačnej strane voľného Aschenbriera, ktorému presne prihral, domáci útočník ale vo vyloženej pozícii trafil tesne mimo ľavej žrde!
     
    52:42
    Brincko naprahoval od modrej čiary, v tej najnevhodnejšej chvíli ho ale zradila vlastná hokejka, ktorá praskla. Domáci sa musia znovu prácne dostávať do útočnej tretiny, čas pre nich už plynie akosi rýchlejšie.
     
    51:57
    Hudcovský sa ocitol voľný medzi kruhmi a tvrdo strieľal príklepom, mieril tesne nad.
     
    51:28
    Hudcovský zaviezol puk do pásma a prenechal ho Lukášovi Muchovi, jeho strela bola ale následne zablokovaná.
     
    50:43
    Winkler prihrával pred bránu z rohu klziska, svojich spoluhráčov však nenašiel. Na druhej strane strieľal z pravého kruhu Pospíšil, Porubskú zasiahol lapačkou.
     
    49:34
    Ďalšia možnosť Zlína na zvýšenie náskoku! Čech unikol obrane a rútil sa zoči-voči Porubskému, ten jeho polovysokú strelu fantasticky vyrazil pravým betónom!

    Góly a asistencie: 8. Diškanec (Just), 22. Porupčan (Mucha, Crman), 27. Mucha (Hrbáčik), 44. Polakovič (Mucha, Hrbáčik), 57. Hegély (Aschenbrier, Porupčan) – 2. Galuška (Holík), 31. Holík (Martyčák), 32. Měšťánek, 36. Vondruška (Strojil), 45. Měšťánek (Holík, Martyčák), 60. Martyčák


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Polakovič, Just, Dobrovodský, Brincko, Derčalík – Luk. Mucha, Mat. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Podgorski, Hegély, Diškanec, Faktor, Crman, Kudelka, Hrbáčik, Winkler, Hudcovský, Bednár
    UTB Zlín: Kučera – Strojil, Měšťánek, Šudoma, Kašpar – Nesrsta, Martyčák, Pospíšil, Holík, Čech, Galuška

    Rozhodca: Goga