Košice – Piešťany 4:1 (kon.)
koniec
HC Košice
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
ŠHK 37 Piešťany
Pondelok 24.03.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil víťazstvom Košíc, ktoré sa ujímajú vedenia v sérii. Ďakujeme za pozornosť a prajeme ešte príjemný zvyšok večera. (19:07:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:23
    Medzičasom sa nám začala už posledná minúta tohto duelu. O všetkom je rozhodnuté a zápas sa už iba dohráva.
     
    58:59
    Dnešné stretnutie sleduje 3089 divákov.
     
    58:33
    Predsa len sa puku ešte dotkol aj Staňa. Košický gólman musel čeliť strele hostí, ktorá už ale bola iba z kategórie zúfalých. Piešťanom sa puk do siete nepodarilo pretlačiť.
     
    57:20
    Domáci Bartánus to po rýchlom prechode do pásma proti defenzíve a gólmanovi skúsil strelecky. Jeho tvrdá rana bola zrazená a skončila iba na ochrannej sieti.
     
    56:49
    V Košiciach sa už nič nemení a zrejme ani meniť nebude. O víťazovi stretnutia je už rozhodnuté a nikto nič nechce riskovať. Zranenie v tejto fáze play-off by bolo veľmi nepíjemné.
     
    55:13
    Piešťany to skúšajú vysokým forčekingom. Ten ale vôbec neprináša želané ovocie.
     
    54:46
    Na klzisku modernej Steel arény sa stále nič nemení. Puk sa iba kĺže po ľadovej ploche, ale žiadne nebezpečné situácie so sebou neprináša. Zápas sa už iba dohráva.
     
    53:59
    Hra sa po góle vôbec neprerušuje a hostia si už zaiste želajú koniec stretnutia. Na ľadovej ploche sa im proti domácim vôbec nedarí, čo už začína byť poriadne frustrujúce.
     
    53:12
    Piešťanci teda medzičasom hrajú v plnom počte a ich nádeje na víťazstvo sú teda zrejme definitívne zmarené.
     
    52:35
    Košice dali gól!

    Domáci sa dlho prehovárať nenechali a využívajú presilovku. TOMÁŠ HRNKA sa dostal k puku v strede klziska, posunul si ho do pásma a z ľavého kruhu tvrdo prepálil Šúreka. Asistencie: Marek Bartánus a Marek Kolba.
     
    52:02
    Hostia sa budú brániť. Drgoň sa previnil seknutím.
     
    51:46
    Veľmi dobre to myslel skúsený Bartoš! Ten sa rútil do zakončenia bránený obrancom hostí, no aj tak dokázal zakončovať k ľavej žrdi. Šúrek si priestor perfektne vykryl.
     
    51:24
    Hrá sa dlhšie bez prerušenia. Piešťany sa puk pokúsia zaviesť do pásma, tam ale narazia na tvrdý odpor. Domáci následne puk vyhodia do stredu klziska a situácia sa opakuje.
     
    50:49
    Košičania hrajú presne to, čo potrebujú. predvádzajú celistvú defenzívu, ktorá je základom každého úspechu. Piešťanská situácia je skutočne nezávideniahodná.
     
    50:12
    Zo strany Piešťan to ale vyzerá skôr na zúfalstvo. Hostia sa v útočnej tretine po puku iba naťahujú, nedarí sa im zachytiť ho a už vôbec nie vystreliť.
     
    49:36
    Zápas sa nám už pomaly prelieva do záverečnej desaťminútovky. Hostia by mali čo najrýchlejšie prekvapiť Staňu aspoň presnou strelou.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 22. Deyl (Češík), 24. Spilar (Jenčík, Bartoš), 31. Bartoš (Spilar, Jenčík), 53. Hrnka (Bartánus, Kolba) – 36. Stupka (Holovič, Cunik)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Černák, Deyl, Cebák, Šeda, Macejko – Bartánus, Hrnka, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Jokeľ, Češík, Skalický – Boltun, Matúš Chovan, Hinďoš
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Drgoň, Filip, M. Rais, Brňák, Škadra, Bučka, Biro, Cunik – S. Saliji, Peško, Lušňák – Melichárek, Mišura, Nemec – Haring, Hamrák, Románek – Chylo, Holovič, Stupka

    Rozhodca: D. Konc, Müllner – M. Korba, Rovenský

    Diváci: 3089