B. Bystrica – Skalica 3:1 (kon.) | Piešťany – Poprad 2:1 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:1 (0:0, 3:0, 0:1)
HK Skalica
Pondelok 10.03.2014, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:57
    Skalica dala gól!

    Je znížené! Tvrdá rana poriadne potrápila defenzívu i gólmana Kalembu, ale napokon skončila v sieti. V zmätku bol najšťastnejší MICHAL ŠÁTEK, ktorý dokázalo tečovať puk tak, že skončil až v sieti. Asistencia: Miroslav Preisinger.
     
    26:14
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci to rozbalili vo veľkom štýle. Hostia už hrali v štvorici, ale vracajúci sa hráč sa z trestnej lavice ešte ani nestihol dostať do pásma. CHRIS SARACINO napriahol na útočnej modrej čiare a jeho tvrdú bombu zastavila až sieť. Asistencie: Michal Hudec a Rastislav Konečný.
     
    23:50
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak toto Banskej Bystrici skutočne vyšlo! CHRIS SARACINO sa úplne osamotený ocitol pred bránkou, dostal krížnu prihrávku popred Lipovského a Saracino s úplným kľudom luxusne vymietol pavučinu v skalickej bránke. Asistencie: Patrick White a Michal Hudec.
     
    21:40
    Banská Bystrica dala gól!

    Veľká chyba v rozohrávke hostí! Skaličania chceli puk vyhodiť z vlastnej obrannej tretiny, ale Krejčiříkovi sa to vôbec nepodarilo. Po následnej prihrávke pred bránku bol v nanebezpečnejšom priestore úplne voľný RADOMÍR HEIZER a s prehľadom si poradil. Asistencia: Jakub Kania.

    Veronika Pancuráková

    Radoslava Harvánková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Heizer (Kania), 24. Saracino (White, Hudec), 27. Saracino (Hudec, Konečný) – 50. Šátek (Preisinger)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Lepine, Saracino, Macháček, Martin, Kania, Bambúch, Kadura, Rosandič – Hudec, White, Lunter – Kafka, Heizer, Handlovský – Lamper, Zigo, Rapáč – Konečný, Matoušek, Veilleux
    HK Skalica: Lipovský – Vyrúbalík, Barák, Krejčiřík, Trška, Gründling, Staňo, Mikéska, Srnec – Obdržálek, Školiak, Lažo – Šátek, Preisinger, Kutálek – Sloboda, Stieler, Kropáč – Jankovič, F. Novák, Kudrna

    Rozhodca: D. Konc, Lauff – Kacej, Orolín